שלום לכולם!

כפיתתתת כפיתתתתתת

זה כמו ררררררועייייייי ררררררררררוועיייייייייייייייי..... הבנת כפיתושששששששש.... תגידי את קולטת...שכשנכנסנו לVIP (חחחחח) את באת והצגת את עצמך כ...כפית?!?!?! את חמודה!!!

kapit5

New member
תודה תודה

לכפית יש הרבה שימושים.והכי חשוב היא גם מתכופפת וגם מיתקפלת

אין אפקט זיקוקים ואין מוסיקת רקע...

עוד מעט שנה חדשה.... יש את השיר של יו.2 תמיד שמים אותו ....

a d i d a s 2 1

New member
תגידי יורי...

הראת לו איפה מחרבנים לילד? איפה אוכלים הוא בטח יודע... בקיצור לילה מצוין לכולכן, מחר אני אבוא לרשום אתה חוויות שלי בראש שקט ולקרוא את של כולן... לילה פצצצצצצצצצצצצה

פצצצצצצההההההההההה

איףףףף זואי יא מבריזניתתתתת... מעניין עם מי רן דנקר מתנשק....

חברותי היקרות לי מכל

הבן זוג שלי חזר.... יש לי עם מי להתנשק לכבוד השנה החדשה יאלללה ביי לילה טוב תשהיה שנה מוצלחת לכולנו שנת פריחה שיגשוג ואהבה כמובן.... אה והכי חשוב שנה של תקליט זהב.... והופעה בקיסריה נשיקות

דורית41

New member
יום ראשון את יודעת...יש בעיר מסיבה

אהלן בנות. תות,אני שמחה שחזרת לפעילות ויצאת מאחורי הקלעים,ודידקה,כבר התחלתי לדאוג לך....חשבתי שנכנסת לאיזה סוג של הלם ולא יצאת ממנו מאז המפגש. צ'מעי-העצה שלך היתה מצויינת.זוכרת?שאלתי אותך אם חום ואלכוהול הולכים טוב יחד,ואמרת לי שכל דבר הולך מצויין עם אלכוהול!

kapit5

New member
בננות עוד מעט אפשר להתחיל ספירה

לאחור ולהרים
איזה באסה-אפילו אין לי עם מי להיתנשק. החזק התעלף במיטה איזה איף.

Nova5

New member
לא לתת לאימא להזמין רהיטים

רק באישור הפורום גםאני לא אוהבת סלונים מעור... איזה זיקוקים יש לנו - וואו שנה חדשה מאושרת לכולם

kapit5

New member
ללי נו באמת

כשמדובר בזקי-מי צריך סלון.הבנתי שצריך להיסתפק בחולות......

דורית41

New member
למה אני מריחה דיון בנושא זויות וים

מתקרב בצעדי ענק? ואגב,לי יש סלון מעור-יש לו המוני יתרונות.

kapit5

New member
גם לי יש סלון מעור

דוריתוש.עזבי עכשיו את הים.כבר יצאנו מהמים עכשיו אנחנו על החולות מאמי.

בנות יקרות אני הולכת לישון.........

שהנה טובה, שהנה טובה.... לכל בעלי הנמשים... ולכל הילדות עם הכתרים והשרביטים... ולכל הילדים שאמשלם קנתה להם סלון מעור לבבבןןןןןןןןןןןןן.... לילה טוב... אתן רואות השעה ממש מאוחרת לי... נשיקות לכולכןןןןןןןןן

למעלה