שלום לכולם!

kapit5

New member
../images/Emo6.gif אוי אדידס את הורררגת אותי

ד'ר חירמון לא לוקח כסף הוא לוקח בעמידה

a d i d a s 2 1

New member
גם....

זונות לוקחות בעמידה... והם חכמות לוקחות גם את הכסף... אבל בקשר לד"ר חירמון... כסף לא תהיה הבעיה שלו מאחר והוא לוקח אותנו בעמידה ישיבה נחירה קימה שינה ...

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את חושבת שהוא מודע לזה?

בפעם האחרונה הוא אמר שהוא מתיחס אלינו כמו אל המישפחה המורחבת שלו.ויש פה קצת בעיה לא?.........

הוא מדחיק....

והוא גם לא מטפח בנו תקוות...יפה מצידו... אח"כ הוא שוב יצטרך להתנצל...

kapit5

New member
אנחנו נידרוש התנצלות אישששששית

עם הרבה שששששששסליחה שששששלא הבנתי אתכן.מאמי אנחנו לא רוצות להיות משפחה.מה רע בסתם מעריצות

השעה כבר מספיק מאוחרת נכון?!

................במחשבה שניה, התחרטתי לא ארשום את זה!

a d i d a s 2 1

New member
לא לא גילוי נמרים זה מותר...

חוצמזה...שאנחנו משפחה חורגת אז מותר... אנחנו...אחים במים... הכל מותר..במיוחד לי:) ולכל המתומן התימני

Nova5

New member
אם כבר יחס משפחתי, אז הגיע הזמן

לאחד שתי משפחות החורגות שלו - זולה ופורום

מה שמזכיר לי....

בלילה של הגמר עדידס ואני רצינו לנסוע לנתניה לזולה.... איזה הזוי.... לזכר אותם לילות הזויים חשבנו שאם נסתובב ברחובות נתניה ונשאל אנשים איפה זה הזולה של ג'קו כולם ידעו להדריך......

נו...לא חשבתי אחרת...

בזמן שעניתי לתות וליאנה על המסרים... חשבתי מי הראשונה שתכתוב ד"ר חירמון...אני או את.... כפיתוש תכף חוזרת להסברים... יש כאן ילד אחד שהחליט עכשיו לקראת השנה להיגמל מחיתולים עם חני נחמיאס... ודידה אל תגידי שזה לא מחרמן...חני...

a d i d a s 2 1

New member
חחחחח כפרה על האחות שלייי

כמה אחיות מכאן יש לי... יותר מאוחר אני אבוא לקרוא את כל החוויות ולהוסיף משלי... מחרמןןןןן ברור מחרמן... ילד שנפטר מטיטוליו...יש לך אפילו נסיון עם אחד כזה מפעם, לא? סתאםםםםםם שלא תתחילי גם לפתוח עליי פה, זה באמת יהיה סטאנד אפ אמיתי..

../images/Emo124.gif טליטל

שימי
...זה מתחיללללללללללל

a d i d a s 2 1

New member
האמת...שזה נכון...ישר כשרואים ל

לדעתי עדידס, סמרטוט זואי ללי יאנה כפית קניה... טה טה טה צריך לשים אוף מבלי שבכלל מתחילים להזכיר...

kapit5

New member
על איזה שקיות ונקודות וקרמים מדובר?

נהיתה לי סמטוחה שלמה.

למעלה