drn- תקרא את התשובות של אדלה
בשירשור הגדול: אני בטוחה שאם תקרא את כולם תקבל תשובות לשאלות ששאלתה פה. אולי בעולם אידיאלי עם איזון אקולוגי ,שבו הכלבים והחתולים היו חיים בטבע,היית מחוייב לא להתערב ,אבל.... אנחנו חיים בעולם שבו מזה מאות ואלפי שנים האדם ביית אץ הכלבים והחתולים. זה גורם למצב שבו בסביבה של בני אדם חיים כלבים וחתולים. מה שקורה במדינתנו הקטנטוטנת אלה מספר דברים: 1. אנשים נוטשים ונוטשים ונוטשים כלבים וחתולים בהמוניהם ברחובות. 2. לכלבים ולחתולים אין אוייב טבעי בסביבת האדם. 3. הכלבים והחתולים לא יכולים להתקיים כמו בטבע משום שאין להם תנאים טבעיים לשם כך בסביבה אנושית. לכן כאשר מסתכלים על ההתרבות הבלתי מבוקרת שלהם ,התנאים בהם הם חיים ברחובות ,מספיק ללכת לימי אימוץ של עמותות ולראות כמה בעלי חיים אנשים נוטשים וזורקים ,מספיק לשמוע על הכמויות העצומות של בעלי חיים (המון המון המון גורים) שמגיעים כל יום לעמותות ולמכלאות. מספיק לשמוע על אנשים סדיסטים שמתעללים בחיות הרחוב ומפתחים כלפיהם שינאה ,למשל בגלל שהם מתרבות במקום מסויים ובגלל שאין להם מספיק מזון הם מיללים וכן הן מחפשים נואשות אכל בפחי זבל וכל מקום אפשרי (כי לא בכל מקום דואגים לבעלי החיים שחיים ברחוב). מספיק לשמוע על גורים אומללים שנאלצים להמיתם כי אין להם סיכוי לשרוד,מספיק לשמוע על בעלי חיים שנמסרים לניסויים ,כי מישהו תפס אותם ברחוב. כדי להבין שיש פתרון אחד ויחיד לבעיה ,שיכול למנוע את המקרים העצובים האלה ואת ההרדמות,ההרעלות ומסירות לניסויים וזה אך ורק: מדיניות מסודרת של העיריות והרשויות של עיקור וסירוס. ואנא מכם: כלבים וחתולים זה לא בני אדם מבחינת היחס לחיי מין ,זווגים ,המלטות ואמהות ,הם פועלים בעיקר לפי אינסטינקט (ייחום==פעילות הורמונלית לא רגשית ,משיכה לנקבה מיוחמת==פעילות הורמונלית לא רגשית). אז תפסיקו לבצע בהם האנשה מיותרת שלא לצורך וללא בסיס . אל תשוו את מה שאתם הייתם מרגישים לו סורסתם או עוקרתם למה שכלבים וחתולים מרגישים ,העובדה שתוחלת החיים שלהם עולה ,עובדה שאלפי ומאות אלפי כלבי וחתולים מסורסים חיים באושר ושמחה (ניתן לראות את זה לפי שפת הגוף שלהם ,הפרווה המבריקה ומצב הרוח) ולא מטריד אותם כהוא זה הניתוח שעברו. כשאני בודקת מצב מסויים וחושבת לעצמי א הוא טב או רע ,אם הוא מוצדק או לא ,אני תמיד מנסה להשוות שני מצבים: אני משתדלת לבחור במצב שהוא פחות רע מבין השניים. אני בטוחה שלא תחלוק עלי על כך ש: מניעת המלטות עדיפה על המתות !!!!!!