חחח...את מדברת שטויות!!!
"לאנגלים יותר קר אז הם יושבים בבית יותר ומקשיבים למוסיקה": זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי בשבוע האחרון...דבר ראשון , בחורף ברוב ארה"ב קר ואפילו יותר מבריטניה...חלקים גדולים מארה"ב הם הררים , ולכן בחורף יורד שם שלג בכמויות גדולות , ואף יותר מבריטניה שהיא מדינה מישורית ברובה (בעיקר בדרום שם נמצאת לונדון)... חוץ מזה מי קבע שדווקא כשקר ועצוב כותבים שירים?! יש כאלה כשהם רואים שמש הם הופכים לשמחים , דבר שעשוי להוביל אותם לכתיבת שיר שמח...שירים לא חייבים להיות תמיד עצובים... "לאמריקאים יש פחות מסורת ולכן גם כן פחות מסורת של מוסיקה": גם זאת הייתה בדיחה מעולה...איזה בדיוק מסורת יש לבריטים במוזיקה שאין לאמריקאים?! הבריטים הם אלה שלמדו מהאמריקאים! הרוק אנד רול נולד בארה"ב , והבריטים הביאו אותו לארצם! הבלוז נולד בארה"ב , דבר שהוביל להתפתחות הבלוז החשמלי , דבר שהביא לנו את הגיטרה החשמלית...השורשים של להקות הבלוז רוק הבריטיות היו בארה"ב (להקות ואמנים כמו לד זפלין , אריק קלפטון , ג'ף בק וכו'...) "הסעיף הקודם הביא אותי לרעיון שיכול אולי להסביר למה המסורת של מוסיקה אפילו פחות קיימת (אולי) באמריקה-כי נראה לי שכל מי שבא לאמריקה בהתחלה לא היו רובם ממעמד גבוה במיוחד ככה שנראה לי שהיה להם פחות גישה למוסיקה וחינוך כזה לעומת האנגלים שם": זה פשוט שטויות!!! "אנגליה הרבה יותר צפופה מארה"ב (נראה לי...) ככה שיותר קל למצוא יותר מוסיקאים טובים שרוצים לשתף פעולה אחד עם השני": אנגליה אולי יותר צפופה מארה"ב , אבל אל תשכחי שבארה"ב יש ערים רבות שמאוכלסות ביותר ממיליון תושבים , ובבריטניה רק בלונדון ובברמינגגהם יש יותר ממיליון תושבים...אז תאמיני לי שבעיר שמאוכלסת ביותר ממיליון תושבים יהיה הרבה מאוד מוזיקאים ולכן יהיה להם יותק קל למצוא אחד את השני , וכן גם בפרברי העיר... "במדינה ענקית קשה פחות להצליח": גם כן שטויות...תחשבי על זה שללהקה מסויימת בבריטניה , יש מספר מסויים של מעריצים , ולאותה להקה היה יכול להיות לה פי 4 (זה בערך היחס בין התושבים של שתי המדינות) יותר מעריצים בארה"ב מאשר היה לה בבריטניה , אילו הייתה פועלת בארה"ב... חוץ מזה , שמעת על התופעה British Invasion?! אם לא שמעת על כך , אז זה היה גל של להקות בריטיות שממש "פלשו" לארה"ב באמצע שנות השישים , ועשו שם הצלחה אדירה...ולמה את חושבת שהם רצו להצליח שם?!...כי זאת מדינה ענקית , והיה להם הרבה ויותר סיכוי להצליח שם מאשר מבריטניה (לפחות מבחינת מכירות תקליטים)...ועובדה שהם הצליחו... עד היום להקות בריטיות רבות רוצות להצליח בארה"ב... בקיצור...תחשבי טוב על מה שאמרת...