המ, כן,
אבל במקרה כזה זה יהיה דיון בלתי אפשרי להכרעה... לא שדיון חייב להיות מוכרע, אבל תמיד נחמד אם אפשר לסכם את הדיון במילים "הרוק הבריטי יותר טוב" או משהו כזה
הממ... לגבי הרוק הפרוגרסיבי, אמנם אני לא מכיר את כל כולו של זאפה או עשירית מכל כולו, ו... הממ, לגבי קרי ליוונגרן לא אטעה אם אגיד שלא יצא לי לשמוע אותו מעולם, אבל מהצד השני של המשוואה, אני אתקשה מאד להאמין שלהקות הפרוג הבריטיות (ועוד כולן *ביחד*) מתגמדות לעומת אדם אחד או שניים. המ. ישנם נימוקים כלשהם לכפירה בחשיבות שנותנים לרוק המתקדם? הממ, זה מדוייק למדי שהבריטים לא בלטו בסצינת מוזיקת הקאנטרי, הרוק הדרומי או הג'אז-רוק, אבל מצד שני האמריקאים לא בולטים במיוחד במוזיקת העם האירית, ולא הם אלה ששרים את דני בוי
ככה שזה מתקזז, אני חושב... אבל, אני מאמין שיש הבדל בין רוק כבד לסוגי המוזיקה שהזכרת... כלומר, לא זכור לי שיש להקה משום מדינה שהיא לא ארצות הברית שיש בה רוק דרומי, ולעומת זאת המטאל התפשט לכל רחבי העולם, ויש להקות מטאל מכל מדינה על הגלובוס (נו, כמעט). הממ, עם כל הכבוד לחוסר הערכתי בכמה תחומים לאמריקאים, לא הודעתי הראשונה היא שתייצג זאת
כל שניסיתי הוא לפתח דיון בעניין דיעה אמיתית שלי, שמשום מה (לפחות לטעמי) הרוק הבריטי טוב הרבה יותר, ללא שום נסיון ללגלג על האמריקאים, או ההודים או המאוריטנים