שלום לכם

Naama P

New member
שלום לכם

קראתי כמה רשומות בהן הביעו הבלוגרים את התסכול ממצב הבלוגיה. כן, גם אני בלוגרית ואני שותפה לקושי שלכם. אני רוצה לספר לכם שלפני יומיים ישבתי עם אורי צציק, מנהל הפרוייקטים האחראי על הבלוגיה, והתחלנו לאפיין את הבלוגיה החדשה. נכון, זה יקח זמן, אבל זו בהחלט היתה ירית הפתיחה לצעידה לקראת מקום טוב יותר. אני מבקשת לשרשר תחת הודעתי את כל התקלות הדחופות בהן אתם נתקלים. צילומי מסך וקישורים יעזרו לנו מאד. אני מבטיחה להעביר להילוך גבוה את הטיפול בהן. בלוגרים שרוצים לשוחח איתי טלפונית יותר ממוזמנים לעשות כן. מספרי הטלפון הישירים שלי הם: 054-6669753 03-6109613 יהיה בסדר, אתם תראו. מדובר בחבלי לידה לא פשוטים, אבל מכאן אני רואה את האור. שלכם, נעמה

גאמי

New member
לא צירי לידה, גם ככה התפרים שלי עוד לא

אוחו, בבקשה אם חבלי לידה בלי תפרים..... אבל בלי שום קשר למצב הגופני הירוד שלי, קודם כל איזה כיף שאת כאן. דבר שני, אז ככה יש לי תופעה שלא קיבלתי עליה מענה הולם חודשים, למרות שהיו אנשים טובים שניסו לעזור לי. כל פעם, אחת לתקופה מתחילים ליפול לי מרשימת המנויים גושים שלמים וכל פעם, אבל כל פעם מסתבר שזה לא מתוך יוזמה של המנוי, היום למשל קיבלתי מסר ממישהי שאמרה לי שבמקרה נכנסה וראתה שפירסמתי המון ולא קיבלה כלום. מה עושים? די מיאש וגם יוצר סיטואציות לא כל כך נעימות. סוף שבוע נפלא גלית

Naama P

New member
יקירה ../images/Emo24.gif

תודה על המילים החמות. את אחת מהאנשים היותר הנעימים שליוו אותי בבלוגיה ואני ממשיכה לעקוב אחרייך בענין. איזה מזל שהגולשים נופלים שלמים ולא בחתיכות, הא? גם כך לזק"א יש המון עבודה...
זו תופעה ידועה שגם אני כבלוגרית סובלת ממנה. מדובר בתופעה מסתורית, אנחנו בודקים אותה ברצינות ועדיין אין לנו קצה חוט, אך אנחנו לא מתייאשים. מבטיחה לעדכן כשיהיה חדש.

נעמה יקירתי

אני תוהה למה אני לא יכולה להתגיב חזרה בבלוג שלי מהערב? בבלוג שלי!!!!!!!!!!! ערב טוב אלינוער

ירידה של מנויים

אחת המנויות שלי שירדדה לא יודעת כיצד להרשם שוב וכשניסיתי לרשום אותה בעצמי גיליתי שאפשר בלי אישור של הנמען כלומר אני יכולה להחזיר את מי שנפל אבל לך תדע מי ירד מקווה שהבעיה תיפטר ותיפתר בהקדם שבוע טוב ענת

siv30

New member
נעמה היקרה

אחת מהבעיות הכי כואבות שלי כבלוגרית היא נושא המנויים. בתחילה היתה מחיקה גורפת של כ- 30 מנויים מסוף הרשימה, ומאז כל כמה ימים נמחקים בין 1-2 מנויים מסוף הרשימה. עוד הייתי מוכנה להסכין עם מצב של מחיקת 30 מנויים אבל מאחר שהמצב נמשך זמן רב ואין לו מענה אני מתוסכלת ברמות קשות. אני מבינה שמנסים למצוא את הבאג שגורם למחיקת מנויים מסוף הרשימה, אבל אחרי תקופה די ארוכה שלא מוצאים את הפתרון, הגיע הזמן לשנס מותניים ולכתוב את התוכנית הזו מחדש. בוודאי תסכימי איתי שנשמת אפו של הבלוג הוא מנויו, ובלוג ממוצע לא היה שורד כאלה מחיקות מאסיביות של מנויים. בוודאי גם תסכימי איתי, שאחרי עבודה קשה ממש בזיעת אפיים של איסוף מנויים, במצבה הנוכחי של הבלוגיה, לראות שכל יומים שלושה יורדים עוד 1-2 מנויים זה מצב עגום ביותר לבלוגר. רק אתמול נמחקו אצלי עוד 2 מנויים. כמעט התחלתי לבכות מרוב תסכול על המצב. עוד בעיה אקוטית ביותר עבורי היא כל נושא עריכת הרשומות, תיקון התגיות וכד'. עצם האפשרות להגיע לרשומה מהווה פרוייקט בפני עצמו שכן מנגנון החיפוש הקיים לפעמים מציג את הרשומות אבל לא מאפשר לתקן מדור, תגיות וכד'. אחרי שמאתרים את הרשומה ותיקונה, ביצוע שמירה לא משאיר אותי במיקום של הרשומה בין כלל הרשומות, אלא מחזיר אותי לרשומות העדכניות ביותר. את מבינה שבבלוג אצלי יש כמה מאות רשומות, מפורסמות ולא מפורסמות וכדי להגיע לרשומה אני צריכה לנבור במשך שעות ולנקוט בתכסיסים חסרי שחר כדי למצוא אותה ולבסוף אם אני מעוניינת לתקן כמה רשומות ברצף אני צריכה להיות אדם מאוד מתוחכם ולזכור גם באיזה דף במסך הניהול אני נמצאת מתוך משהו כמו 80 דפים!! לפחות תשאירו אותי במיקום שבו הייתי. נעמה היקרה, אני תולה במעורבות שלך תקוות רבות ומחזיקה לכולנו אצבעות. ברי לי שאם את לא תצליחי במשימה הזו אף אחד לא יצליח בה.
ו

siv30

New member
עוד בעיה עם ממשק ניהול תמונות בבלוג

הוא מציג את התמונות הישנות לפני שהוא מציג את התמונות שרק העלתי. זו בעיה קשה כי יש לי שם עשרות תמונות שלא ניתנו למחיקה.

ניקי ב

New member
../images/Emo41.gifכבר כמה שעות אני לא יכולה להגיב

לגולשים שמשאירים תגובה אצלי בבלוג. מופיע לי ‫Internet Explorer cannot display the webpage

היי ניקי

מצטער על התגובה המאוחרת. אני רואה שהצלחת להגיב בבלוג שלך אחרי שכתבת את ההודעה כאן. האם הבעיה נפתרה?

דנטל

New member
בעיה שיש אצלי כרגע

בפוסט האחרון שיש אצלי כרגע אני לא מקבלת מסרים על התגובות של SilentMike כשהוא מגיב בתגובה לתגובה. כשהוא הגיב בתגובה ראשית כן קיבלתי. לא היתה בעיה אצל אף אחד אחר מהמגיבים. חוץ מזה, תחזירו את האפשרות ל- UNDO במסך העריכה. כבר מעל שנה מאז שמשום מה האפשרות הזו לא עובדת וזה ממש מרגיז. תודה

eva133

New member
נעמה../images/Emo24.gif

אחת הבעיות הכי קשה זה המנויים, גם מנויים שלי שלא מגיעים להם פרסומים על רשומות שאני כותבת. וגם עדכונים שלא תמיד מגיעים אליי. אני מנויה להמון בלוגים גם במסר וגם במייל, ולשניהם בקושי מגיעים עדכונים.. למייל מגיע בעיקר בשעות הלילה, ולמסר טיפין טיפין.. מאחלת לך הצלחה רבה ומקווה באמת שעכשיו יהיה תקופה חדשה, תקופה טובה לנו הבלוגרים ולבלוגיה עצמה

אורמש

New member
קודם כל ברכות והצלחה../images/Emo13.gif

שלחתי את התקלה הזו בתחילת השבוע בפורום משוב, אני פשוט מעתיק לכאן ברשותך, תודה מראש קישור ישיר לרשומה אינו תקין-שוב שוב התופעה חוזרת, קישור ישיר לרשומה ישנה אינו עובד, רשומה שנכנסים אליה ממנועי חיפוש, למה זה קורה? כמה רשומות כאלה יש שלא עליתי על התקלה? מאכזב מאוד,הרוב המכריע של הכניסות אלי לבלוג ממנועי חיפוש לטיפולכם המהיר אודה זה הקישור הישיר: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1347967 שם הרשומה:(מקווה שהשם נכון) בובליל (הרקולס) נכנס בזכוכית תודה

בלוג למבוגרים?

שלום לך נעמה, ובהצלחה בעול החדש - ישן. ישנה תקלה שמעצבנת אותי. כשמנסים להכנס מהסלולרי לבלוג שלי, מופיעה ההודעה הבאה: "אזהרה בלוג זה כולל חומר למבוגרים בלבד" למעשה, אין בו כלל חומר כזה. והטעות הזו חוסמת בעצם את הגישה מהפון. הדבר חשוב לי מאוד. הסיבה העיקרית שבגינה פתחתי את הבלוג בתפוז, היתה הגישה לסלולרים. תודה מראש. ואולי זו לא שגיאה - אלא טעות שלי? אם כך - קבלי את התנצלותי.

noaost

New member
אתה צודק

ישנה תקלה כזו, והיא מטופלת ברגעים אלו ממש. כאשר הטיפול יושלם- תעודכנו כאן. בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

noaost

New member
התקלה בסלולרי סודרה

אנא הודע לי במקרה של תקלות נוספות בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

לסלוגרים שלנו בסלולר

שלום לכם, כפי שעודכנתם קודם לכן, התקלה שהיתה בגלישה בבלוגים דרך הסלולר תוקנה. אנו מתנצלים על כך ומקווים שתמשיכו להינות מהבלוגים גם בגלישה ממכשירי הטלפון שלכם. אנא שלחו לנו פניות / הצעות / טענות לגבי הבלוגים בסלולר - דעתכם חשובה לנו. בברכת סוף שבוע פורה כאן בבלוגיה. רון הנטמן מנהל חטיבת הסלולר תפוז אנשים

למעלה