שלום לכם

Crunch2

New member
נעמה...

היי, ישנה בעיית תמיכה של הבלוג עם פיירפוקס, האם תסדרו אותה בקרוב ? תודה מראש.

אלוניס

New member
זו ממש בעיה רצינית בבלוג של הפורום שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=forum475 אני גולשת עם שועל3 ופשוט אין לי גישה לתגיות של הבלוג כי ההרחבה לראות את כל התגיות פשוט לא פועלת. רק הראשונות נגישות וזהו. כמו כן החיפוש בכלל לא עובד. יש שם עשרות מתכונים שמערבים ירקות ובחיפוש המילה עולה תוצאה של אפס עגול. דיווחתי על הבעיה עם הפיירפוקס כבר לפני חודשים וכלום לא נעשה. מחזקת את ידיך ומקווה מאוד שתהיה רוח חדשה במפרשים.

ענבל 30900

New member
שינוי מיקום / תאריך פרסום רשומה

עשיתי סדר בבלוג. בוטל בטעות פרסום של רשומה אחת (שפורסמה במקור ב-27/9/08) הקשתי "פרסום" והיא הופיעה כחדשה לגמרי, עם התאריך של היום. לא מתאים, כי היא מדברת על ראש השנה... איך אפשר לתקן וגם להוריד אותה מעמוד הבלוגיה, בו היא רצה כרגע? תודה.

noaost

New member
כאשר מבטלים פרסום

ומפרסמים מחדש, הרשומה מתעדכנת לתאריך של היום- אין כ"כ מה לעשות בנוגע לזה, זה התכנות. בכל אופן, אם ממש דחוף לך להוריד אותה מעמוד הבלוגיה, תיאלצי לבטל את פרסומה שוב... נועה מנהלת הבלוגיה

MADRI

New member
שלום נעמה

אני תמיד אוהבת כאשר יש רוח חדשה בכל דבר. אז שיהיה בהצלחה. אני פתחתי בלוג והכנסתי לשם שני מאמרים והכל נעלם כלא היה. ואז וויתרתי. אני לא יודעת אם אני עשיתי משהו לא נכון או זאת בעיה של המערכת אשמח לתשובה. אדריאנה

noaost

New member
הסבר

מה זאת אומרת 'נעלם כלא היה'? הבלוג נמחק? כאשר את מנסה להגיע אליו, איזה דף את מקבלת? אשמח להסבר מפורט על מנת שאוכל לטפל בבעיה. בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

תגובות

שלום לך. שיהיה בהצלחה. הצלחה שלך, היא הצלחה שלנו. כרגע אחרי הרבה תקלות, שני דברים מציקים לי. הראשון שאני לא מקבלת שום הודעה שקיבלתי תשובה לתגובה שלי. זה מאלץ אותי לטייל (ברגל) בבלוגיה ולבדוק מי ענה לי ומה. בגילי זה מעייף מאוד (הזכרון) דבר שני, חצי שנה אני רוצה למחוק כמה מגיבים, אבל זה לא עוזר. אם זה ישתפר, אשמח מאוד. (עד כמה שאני מסוגלת)

שלום לך

אני רק מעוניין לוודא שאת אכן מסמן בתחתית התגובה שלך שאת מעוניינת שיישלח לך מסר על תגובה לתגובה. כמו כן, אילו תגובות את מעוניינת למחוק ולא מצליחה?

berliyoz122

New member
שיפוצים

בוקר אור נעים ומוצלח כבר זמן רב שאני לא מצליח לגבות את הבלוג. תוכנת הגיבוי לא עוברת את השלב הראשוני שאומר לבחור ביו שתי שורות של סימני שאלה (אני חושב שאחד מהם זה תפוז אנשים). למען האמת לא ידוע לי מה הוא מגבה בידיוק, והאם כאשר יהיה תקין יגבה: תגובות, מנויים, תמונות, תאריכי רשומות, עיצוב, אלבומים ושאר דברים ששכחתי כעת. דבר נוסף שהוזכר - חוסר תמיכה בפייר פוקס ועוד פחות תמיכה בכרום. כולי תקווה שהמצב ישתפר (גם עכשיו לא רע כל כך..) ברק

ארותם

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת

גם אני לא יכולה לגבות את הבלוג שלי ולבחור בין שורות סימני השאלה...

Pink Roses

New member
את יכולה להוריד אותי מרשימת התפוצה שלך בבקשה?

בלוג שלי גסס ומת לפני יותר משנתיים. תודה

נעמה, קראתי בשמך נעמה

קולך, ככתבך, ינעים לי לשוח, בתקלות טכניות, מעצם פנייתך ומין הכתב, כבר הקרנת פיתרונים הייתי מתוסכל, מכתיבת רשומות ארוכות, שנעלמו, ולא מצאתי נעימה לאוזניי לפנות ומאז משתדל באצבעות צוננות, לכתוב בקצרה, לבל יתעייפו אצבעותיי הלוהטות על המקלדת. בעת רוצה הגיגים מליבי להביע כחלוץ, כמשוב הלכי הרוח הנושבים בארצנו, חדשות לבקרים. עתה שנעמה כאן, ככתובת ומשמרת לפניות כל מילה מיותרת, הבלוגייה חוזרת לידי נעמה ורעמתי תתבדר ברוח העדנה של נעמה. נותר לאחל לך בהצלחה !! רעמת האריה

מנורה

New member
נעמה ../images/Emo50.gif

כמו שכולם כתבו הבעיה היא המנויים שנעלמו והודעות שלא מתקבלות על עדכון הבלוג ערב טוב

פל

New member
תקלה מאוד מציקה וגורמת לאי נעימות

מנויים נמחקים מרשמת התפוצה שוב ושוב למרות שהם נרשמים שוב ושוב.

לא מצליחה לצרף סקר לרשומה

ולא שאני מוגבלת (טוב אולי כן) אבל בעבר הצלחתי. >ספל ממאה מרגישה פוסטמה<

למעלה