שלום לכם

באגים בבלוגיה

1. אין הפניות לרשומה. ההפניות עובדות רק אם הבלוג שיל מפנה לעצמו. כאשר אני מפנה לבלוג אחר, או מפנים אלי, זה לא מופיע. דוגמא? בבקשה. הרשומה הזו מפנה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1370929 לרשומה הזו, שבה מופיע שאין אליה קישורים: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1370514 2. עריכת רשומה קיימת, אם לא בוחרים מחדש מדור לרשומה, היא לא תישמר. המדור שנבחר בעבר לא מופיע כבחור/מסומן. 3. איפוסי מספרי צפייה ברשומה (מהדברים הפחות מטרידים). 4. העורך החדש: א. אי אפשר לבחור שקבוע זה יהיה העורך שלך? זה לוקח המון זמן לעבור אליו כל פעם. ב. לפעמים כשמנסים להדביק משהו בעורך החדש - כל הדף נתקע (בין אם זה קישור ליוטיוב או ציטוט קצר משיר). ג. לפעמים, לא ברור מתי, פשוט נעלמת מדף העורך החדש האפשרות לשמור. יופי שעבדתם עד כה - אי אפשר לבצע שמירה לרשומה (רק קופי -פייסט ולקוות לטוב). ד. אפשרויות השינוי/שמירה עובדות שונה מבעורך הרגיל, מה שמבלבל. האם הרשומה שמורה או לא. עשית שינוי ולא משתנה הכפתור לכתום - השינוי שמור או לא? נרהא שזה שומר (אם שום דבר לא נתקע) אבל זה לא ממש ברור.. 5. העלאת תמונות - תמונה ראשית לרשומה לדוגמא - ההעלאה נתקעת. נראה שהקובץ עלה ואח"כ מופיע רק X, נראה שהקובץ לא עלה, מעלים אותו שוב, ואז הוא מופיע שהועלה פעמיים... מאוד לא יציב, בקיצור. 6. אין אפשרות לUNDO כשעורכים. מחרפן לגמרי. 7. והכי הכי מעצבן - לפעמים, מופיע ונעלם שוב ושוב - כל תצורת הדף מתחרפנת. פתאום ריבועי התוכן התחתונים מופיעים על גבי הרשומות בבלוג. פשוט אי אפשר לקרוא, על הטקסט של הרשומה מופיעות להן תגיות, רשימת מי הגיב בבלוג, רשימות של הבלוגר וכו'. זה קורה יותר בדף הראשי של הבלוג, אבל לפעמים גם כניסה לרשומה עצמה לא מסדרת את זה - ועדיין פשוט אי אפשר לקרוא חלק ניכר מהרשומה. באותו היום זה יכול להופיע בכל הבלוגים, או בחלק מהם. בהעיה הזו כל הזמן חוזרת (אני גולשת באקספלורר 7, כך שזה לא פיירפוקס שעושה את הבעיות אצלי). תודה!!

כפרונת

New member
גם אני נתקלתי בבאגים בדומה

לאלו שאפרת מציינת פה למעלה. מבקשת רק להדגיש את העיקר שוב, לפחות את מה שאני נפגשתי עמו, כדי שיהיה ברור שזה לא קורה רק ליחידים: 1. כשעורכים רשומה קיימת, לעתים קרובות נעלם המדור בו היא נשמרה. 2. ומוסיפה גם: כשעורכים רשומה קיימת לעתים קרובות נעלמות גם התגיות. את שניהם צריך לקבוע מחדש (שחזור התגיות מחדש בעייתי, כי אם כבר שמרתי את הרשומה בלעדיהן קשה לשחזר אלא אם במקרה החלון עם הרשומה הישנה עוד פתוח ולא רופרש). 3. בעורך החדש אופציית העתק-הדבק לעתים קרובות תוקעת את המחשב, או, לפחות אצלי, גורמת לקריסת הדפדפן (אצלי במקרה זה זה כן פיירפוקס). ואוי ואבוי אם עוד לא שמרתי...
4. אופציית השמירה ממש אינה ברורה בעורך החדש, בדיוק כמו שאפרת אמרה. לא ברור מתי הסתיים תהליך השמירה (אמנם כתוב done בקטן בשורה למטה. אך לא תמיד זה שומר גם כשכתוב כך). 5. אופציית השמירה גם בעורך הישן לא תמיד יציבה, ולעתים לא משנה כמה נלחץ ונחכה שתופיע ההודעה שנשמר, זה לא קורה. 6. מצטרפת לבקשה של undo בעריכה. זה מאוד יעזור. 7. באג נוסף: חיפוש רשומות במסך הניהול, או בבלוג עצמו לא תמיד עובד, אפילו אם שמים את שמה המדוייק של הרשומה. במסך הניהול זה יעבוד בדר"כ בפעם השנייה. בפעם הראשונה תופיע הודעת שגיאה. 8. אמרו כבר באחת ההודעות למעלה ומצטרפת: חלון התגיות בבלוג מתנהג באופן מוזר, ומראה רק את התגיות הראשונות, אפילו אם בקשתי שיראה את כולן. לראות את כולן אפשר רק אם בקשתי שיסדר לפי כמות. יכול להיות שזה בגלל שאני משתמשת בפיירפוקס, אבל בכל מקרה מדובר בתקלה. 9. אוסיף עוד אם אתקל בעוד משהו ששכחתי. תודה על כל המאמצים!! וברכות הצלחה לחוזרים ולנשארים.

ללא נושא

בטוחה שאת ואורי צציק יחד ע נועה ובטוח נוספים תפתרו את הבעיות. שיהיה בשעה טובה את רוב ההארות רשמו. אשמח אם ניתן יהיה להכין רשומה ולכוון שתפורסם בתאריך מסויים לדעתי יפתור לרבים שמכינים רשומות מראש את הבעיה של החיפוש. את הרשומות שלא פורסמו עדין, לשים במקום נפרד כך שתהינה נגישות לפרסום. נגישות טובה יותר לתמונות אפשרות העתק והדבק. גולשים רבים גולשים ברזולוציה של 640 על 800 עקב קושי בצפיה באותיות קטנות. כאשר מופיע סרגל למטה, זה מצויין כי רואים את כל המסך. כאשר אין סרגל, חלק מהאותיות נעלמות אחת מתחת לשניה או הפרסומת מכסה. אשמח אם תהיה תאימותגם ב-FF המהיר יותר והנגיש יותר מהאקסםלורר. XP אקספלורר 6 שיהיה בהצלחה אתי

נעלמו לי תמונות מרשומות

למרות שנמצאות באלבום התמונות אינן מוצגות לגולשים? מצרפת דוגמא תודה לתיקון

loveyou102

New member
שבוע טוב ובהצלחה

התקלות הם. אצלי בכל אופן... אין עדכונים לשום רשומה אי אפשר להגיב . מאחלת לך בהצלחה בתפקיד ואולי תפוז יחזור להיות כפי שהיה .

בעיות שלי

היי נעמה וכולם, מברכת על היוזמה ומקווה לראות התקדמות ופתרונות שיעזרו לכולנו. מתנצלת מראש- לא קראתי את כל השרשור הארוך, אז יתכן ואני חוזרת על דברים שנאמרו. אני חדשה בבלוגיה- באופן כללי אומר, שמערכת הבלוגים שקיימת כיום איננה טובה הסיבות וההסברים: * בעיה חמורה בשמירת רשומות. * גם בעריכה- ברשומה אחת שהעלתי ממזמן, שכחתי להוסיף תגיות. מאז ועד היום אני מנסה בכל כמה ימים להוסיף וללא הצלחה- כל פעם מתקבלת הודעה שהנתונים נשמרו וזה לא כך. *העורך החדש- בכל פעם שאני מנסה ל"הדביק" טקסט שלקוח ממסך WORD, העורך נתקע ואין לי ברירה אלא להתחיל הכל מחדש. * איטיות....הכל לוקח המון זמן, יותר מאשר למשל צרוף תמונה להודעה בפורומים...המון זמן לכמעט כל פעולה. מתוך ייאוש , ולמרות ההחלטה שקיבלתי והיא לעלות רשומה מידי יום, מזה שבוע כבר לא הוספתי שום תוכן. הבלוג שלי עוסק באופנה, חלק בלתי נפרד הם התמונות. אני מוצאת את עצמי מתעסקת חצי שעה בכתיבה ועוד רבע שעה בהעלאת תמונות, לבסוף שום דבר לא נשמר ואני צריכה לעשות את התהליך הזה שוב ושוב, וחוזר חלילה. [היו מקרים שלקח לי 4-5 פעמים עד שהרשומה נשמרה כפי שרציתי אותה]. בימים האחרונים פתחתי בלוג נסיון באתר אחר, רק בשביל לבדוק את ההבדלים ונדהמתי מהפשטות והקלות שזה מתבצע שם [ למרות זאת אני לא מתכוונת לעבור לשם]. הייתי שמחה אם הייתה אפשרות לעבוד על עורך חיצוני- [יש תוכנות כאלה] אז אתה לא מבזבז זמ לשוואן בכתיבת הרשומה, סידור התמונות וכו, כי הכל שמור על העורך, מה שנשאר זה רק להעלות את הרשומה. תוכנה לדוגמה היא Windows Live Writer Beta

שלום

כבר מזה כשבוע + יש לי בעיה במערכת המסרים רק במה שקשור לבלוגיה . אני יכולה לשלוח מסר ולקבל מסר מגולש אחר בתפוז ואני אף מקבלת מסר במידה והגיבו לי לאחת מהודעותיי בפורומים , אבל אינני מקבלת יותר מסרים אם מתפרסמת רשומה אצל כל מי שהייתי מנויה אצלו וגם לא מקבלת מסר כשמגיבים אצלי בבלוג . ניקיתי קוקיז ומה לא .. תפעלתי את הדפדפן מחדש ואף ניסיתי דרך דפדפן אחר ונאדה . בבלוגים שאליהם אני מנויה אני עדיין מופיעה שם כמנויה דרך המסרים . ניסיתי לבטל את המנוי ולחדשו וגם זה לא מועיל . לעזרתכם אודה , יוצאת למסע .

ברוך שובך נעמה ובעיה שגיליתי הערב אתחיל מכך שאני מאד שמחה ששבת אלינו ,ובטוחה שתעשי הכל לשיפור הבלוגיה ובכלל .../images/Emo140.gif אין לי מושג האם נמחקו לי מנויים כי מודה שלא עקבתי ובדקתי מספר המנויים אצלי .רק אתמול ,קראתי פה בשרשור שנמחקים מנויים לבלוגרים .לא הייתי מודעת לכך בכלל ולכן אין לי אפשרות לדעת האם נמחקו לי . הערב ניסיתי להגיב בבלוג -למעשה להגיב בתגובה שהגבתי והבלוגרית ביקשה ממני הסבר על משהו ,לא הצלחתי להגיב לכך ונאלצתי לפתוח תגובה חדשה לגמרי ,כי נפתח לי חלון שיש תקלה ולפנות לפורום משוב. כעת ניסיתי להגיב בבלוג שלי ,לרשומה האחרונה שהעליתי ,אני לא מצליחה להגיב בכלל ,שוב נפתח חלון שיש תקלה ולפנות לפורום משוב . ../images/Emo50.gif נעמה ונעה

ר ש פ י ם

New member
מה שהיא אמרה...

באמת שאין לי כח לחזור שוב ושוב על הדברים מתי כבר נזכה בבלוגיה ליום ללא תקלות????

אורמש

New member
לא מצליח להגיב לתגובות בבלוג שלי

לא יכול להגיב לתגובות אבל כתגובה ראשית אני יכול שמתי לב ששיניתם משהו בעיצוב מצורף צילום מסך תודה

Naama P

New member
ראיתי. תודה.

העברתי לטיפולם הדחוף של המתכנתים. אין לי כל רצון לשבור אותך. לא מצליחה להבין את המשפט, אבל נראה שלא כל דבר אני צריכה להבין.

טליונת1

New member
העלאת תמונות לאלבום

זה זמן רב אני לא מצליחה להעלות תמונות לאלבום שלי. ה'עיון' לא נלחץ בכלל. אני לא יודעת אם זה קורה לאחרים או רק לי, כתבתי זאת גם בתמיכה טכנית ועוד לא נעניתי. תודות מראש

נעמה תודה על המסר הנעים ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתהיה לי שוב המוזה ואחזור לכתוב בבלוגון שלי :) ובהצלחה לכולנו והמון יצירתיות!

עדכון בעיות

היי אני שמחה שאת נכנסת במרץ ואשמח אם תוכלי ולהחזיר עטרה ליושנה או אפילו לשפר את המצב , פתחתי את הבלוג בתפוז בגלל הקלות של התפעול, אך לאחרונה יש בעיות המופיעות כמו בעיית קישורים שנעלמו מהבלוג שלי ואני לא מצליחה להוסיף אותם . בעיה נוספת פער מאוד רציני בין כמות הנכנסים לתשלום שנרשם שלא נראה בכלל הגיוני. תודה מראש על הטיפול בבעיה

../images/Emo53.gifהיי :] אני ממש צריכה עזרה!

שלום, פתחתי את הבלוג שלי לפני שלוש שנים ואני בכלל לא זוכרת שפתחתי אותו ...נזכרתי רק אחרי שקיבלתי הודעה לאיימיל שנעמה שלחה לי מסר
... השם משתמש ששמתי פעם ממש מכוער ! אז אם אפשר לשנות את השם משתמש שלי (כי אני לא מצליחה לשנות אותו לבד) או שתמחקו לי את הבלוג או משהו כזה :] תודה, ירדן

almogi5

New member
היי נעמה!

כשאני מגיע לאתר של הבלוגים אני לא מצליח לראות שום חדר,גם שאני נכנס לבלוג שלי אני לא מצליח להתחבר וזה מראה לי כאילו אף אחד לא מתחבר,אשמח אם תעזרי לי אחלה שבוע:)

למעלה