שלום לכם

קיי, ככה

בוחרת רשומה שאליה רוצה לצרף סקר, בודקת אותה (מחפשת טעויות הדלקה ודיסלציה) מתקנת ושומרת. עוברת לשרוול הסקרים, בוחרת סקר ושומרת (היום לא הצלחתי אפילו לשמור, בימים שכן - ) לוחצת על 'פרסום', ומקבלת התראה שיש צורך בכותרת. רק לשם ההברה - מנסה להחילף כותרת סקר וכותרת רשומה ולשמור - אך זה לא מועיל. זאת (הייתה) הדרך בה פעלתי בהצלחה בעבר. >ספל חמאה בשלב הזה תשמח לגלות שפוסטמה<

אם כך

אני לא מצליח לשחזר את הבעיה בבלוג שלי אז אני אצטרך לבדוק את זה בבלוג שלך. את יכולה בבקשה לכתוב לי לאיזו מהרשומות שלך את מעוניינת לשים סקר ואיזה סקר את מעוניינת לשים?

הו, קיי.

הרשומה נקראת החיים זה כמו נוף בביום טוב נדמה שאינם נגמרים הסקר נקרא כל הדרכים מובילות >ספל חמאה מודמש<

הצלחתי להוסיף את הסקר ולא נתקלתי בבעיה שתיארת

אני לא יודע מה גרם לבעיה שנתקלת בה, אבל אם זה יקרה שוב כתבי לי ואני אבין שזו לא בעיה נקודתית. אם יתברר שזו לא בעיה נקודתית נשקיע יותר משאבים בלהבין למה זה קורה.

הצלחתי להוסיף את הסקר ולא נתקלתי בבעיה שתיארת

י גם. הוספתי סקר לרשומה בלי שום הודעות בלתי הגיוניות וממש הופעתי מהקלות הבלתי נסבלת של החיים, אפילו שחששתי שאאלץ למצוא מחשב אחר בכדי לבדוק אם הבעייה קשורה דווקא לזה אישית. חששותי התבדו. אולי הכניסה שלך שחררה אצלו משהו - אולי הוא נבהל מניקים אדומים והתחליט לישר קו - אולי, אר, אתה בטוח שלא עשית כלום??? >ספל חמאה מודה מאוד<

אילה56

New member
הדבר שהייתי מאד רוצה שיסתדר

זה לאפשר לעדכן פרטים חדשים/נוספים, ברשומה שכבר פורסמה מעל יום או יומיים. מה שקורה היום זה שאין אפשרות כזו.

אילה56

New member
דבר נוסף וחשוב !!!

שהכניסה לתגובות למנויי תפוז - שתהיה ברירת מחדל !!! מי שרוצה לאפשר תגובות לכל הגולשים ברשת, יוכל לשנות בלחיצת כפתור.

אילה56

New member
כניסה לניהול הבלוג דרך הבלוג!

האם אפשר להוסיף את האפשרות הזו? במקום ללכת כל הזמן לבלוגייה.

אילה56

New member
הנה דוגמא מהבלוג מי מקשר אלי

רשימת בלוגים שמקשרים אליי מספר הבלוגים שמקשרים אלי 4 על החיים ומה שביניהם | שוגי21 בישול בקצב הסלסה | אריאלה פיקסלר אלון התפתחות וצמיחה רוחני | ayalasalem כזה גיבור | כזה גיבור

הבלוגים יופיעו ברשימה אך ורק אם

הבלוגר שם קישור אליך מתוך התיבה שנקראת "הבלוגים שלי" אם הוא הכין רשימת משם עצמו בתוך תיבת תוכן אחרת, הקישור לא יופיע אצלך אוטומטית.

אילה56

New member
תודה רבה אפרת על העדכון הזה

לא ידעתי - ואתקן גם אצלי את הבלוגי שלי בהתאם...

אפשר

כל עוד התמונות נמצאות ברשת את יכולה להעתיק ולהדביק אותם. את לא יכולה לעשות את זה מדיסק הקשיח שלך, כי התמונות חייבות להיות ברשת.

האפשרות הזו קיימת כבר עתה

כאשר את גולשת בבלוג שלך תחת שם המשתמש שלך (לא יודעת אם את גולשת בשמות נוספים) אז בפינה השמאלית העיונה יש קישור שחור קטן בדיוק מתחת לתאריך "לעריכת הבלוג שלי". כניסה עליו תאפשר לך להגיע מהבלוג שלך ישירות לממשק העריכה. בהצלחה.

יש כאלה שמעדיפים ההפך...

מסקר שערכנו בעבר רוב האנשים העדיפו שהתגובות תהיינה פתוחות לכולם כברירת מחדל.

קיימת אפשרות כזאת

פשוט גשי למסך הניהול שלך, לחצי בצד שמאל למעלה על שם הרשומה אותה את מעוניינת לערוך. שני את התכנים שברצונך לשנות (או להוסיף) ולחצי על שמירה.

../images/Emo24.gif

כיף שאת כאן, ואני יודעת ומאמינה שהדברים יסתדרו והפרדס יפרח. ועכשיו לתקלות: התקלות שאני נתקלת בהן כבלוגרית - 1. מנויים נושרים בלי הפסקה. 2. מנויים רבים לא מקבלים הודעות על מסרים. 3. אי אפשר להיכנס לבלוג שלי מסלולרי - הודעת מבוגרים בלבד. 4. רשומות לא נשמרות. תמונות בגוף הרשומה עולות באיטיות שלא תאמן.העורך החדש תוקע לי את המחשב באופן קבוע. התקלות שאני נתקלת בהן כקוראת בבלוגיה - 1. לא מקבלת עדכונים פה ושם, פעם כן ופעם לא. 2. לא מקבלת מסרים על תגובות לתגובות שלי בכ-50 אחוז מהפעמים. על תגובה משנית בכלל לא. זה מה שאני זוכרת כרגע. בהצלחה נעמה!

הדבר שאני נתקלת בו

א. נמחקת ממינויים חופשי חופשי , לי פשוט נוח לקבל עידכון במייל , ב. תיבת המסרים תוקעת הרבה פעמים את המחשב ולא רק אצלי

aikido magazine

New member
את נמחקת כי מוחקים אותך

אני חושש שזו לא תקלה טכנית. אני מכיר לפחות שני אנשים שמחקו אותך מהמנויים כי ההודעות שלך בבלוגים שלהם היו ריקות מתוכן ממשי ומיועדות רק למשוך אנשים לבלוג שלך. בברכה.

למעלה