שלום לכם

דנטל

New member
לגבי הסעיף הלא קשור

בטח שאתה יכול למחוק עמוד שלם. הקלק על אייקון ה-וי שיש מעל עמודת משבצות הסימון ויסומנו לך כל המסרים באותו עמוד.

נשבר שיא!

הרשומות של tokbek לא הופיעו יומיים בעמוד הבית. מה קרה? לא לדאוג, עורכי עמוד הבית (שכנראה אחד מהם הוא tokbek בעצמו) מיהרו להעלות עוד רשומה של tokbek.

אני חושבת שזה לא לרוחך

שמעלים רשומות של הגולש הנ"ל, אבל יש לי שאלה, זה שאתה כל פעם מעלה את זה לא נותן לו יותר חשיפה? ויותר מזה, אתה גם מצטייר כאדם קטנוני שבסופו של דבר לא יודע לפרגן... לא ככה? אם אתה רוצה עצות בקשר לפירסום הבלוג שלך אשמח לתת לך כמה טיפים..

חשיפה ל-tokbek?

הרשומות שלו נמצאות באופן כמעט תמידי בעמוד הבית, כך שההודעה שלי מוסיפה טיפה לים. ההודעה לא קשורה אליי אלא לתופעה שציינתי.

noaost

New member
תושב חוץ יקר

אין שום סיבה שבעולם שעורכי עמוד הבית יבחרו לוותר על רשומה איכותית רק מפני שזה לא מוצא חן בעיניך. ישנם כותבים מצוינים אשר מייצרים רשומות טובות פעם אחר פעם, מה לעשות.

הבעיה היא שזאת לא רשומה איכותית,

זאת רשומה גרועה מאוד. אלה לא כותבים מצויינים אלא כותבים גרועים. יש מה לעשות - שעורכי עמוד הבית יבטלו את ההרשמה לעדכונים ויירשמו למקומות אחרים.

Purple Mushroom

New member
שלום נעמה ../images/Emo9.gif

יש בעיות שכבר נפתרו. כרגע, אני רואה שיש רק 2 בעיות מהותיות: 1. כנראה בעיה זמנית : ניסיתי להכנס לרשומת בלוג הבית האחרונה של נועה, ונתקלתי בתקלה טכנית, שלא הצלחתי להכנס לדף (ולכן הגעתי לכאן). 2. בעיה מהותית ומתמשכת, שאני רואה בכל הרשומות של הבלוגיה: בדפים של הרשומות, אין מדורים. רואים את המדורים בדף הראשי של הבלוג, אבל שנכנסים לרשומה עצמה, לא רואים את המדור (פעם קראו לזה זירה או משהו). סומכים עלייך ועל אורי, שתטפלו בכל התקלות, והאיפיונים, וכל זה. יהיה בסדר, המון בהצלחה.
אלון

yuvi55

New member
שלום לך, מקווה שתהני מהבלוגים שלי

שלום לך, מקווה שתהני מהבלוגים שלי, וביחד עם זא שתוכלי לעזור לי במידת הצורך, בין היתר בפתיחת מסרים שאני מקבל ולא יכול לפתוח אותם כשאני לוחץ על הקישור, ואני מאוד מאוכזב, כי אני רוצה לקרוא את המסרים ולא תמיד יכול וחבל מאוד. שיהיה לך שבוע מהנה ונעים בתפוז

TBDT

New member
אני לא יודעת אם להגדיר את ה כבעיה אבל בכ"ז

הפורומים עולים לאט, הכל מאוד כבד.. הקודים קצת מתבלגנים כל הזמן והממשק לא נוח משו.. איך כמו האנשים בתפוז באמת, ולכן הייתי שמחה אם הכל היה יותר קל ומהיר.. אני באמת אוהבת את המבנה (והסמיילים!
) אבל האיטיות לפעמים גורמת למחשב עצמו להיתקע.. תודה על האכפתיות לגולשים והייחס הזה, אפילו בטלפון! :) תפוז שליטה

היי מה הטיפול של תפוז לגבי זכיות יוצרים

מצאתי העתק של רשומה שלי בבלוג אחר בתפוז, מה ניתן לעשות בנידון?

noaost

New member
מה עושים

שולחים אליי מסר עם לינק לרשומה שלך ולינק לרשומה המועתקת, ואני מטפלת בעניין במהירות הבזק :) בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

שלחתי מקווה שיטופל

וזה ממש ממש חיוצפה לקבל מחמאות על משהו שלא כתבת!!!!!!!!!!

shoshyba

New member
החלפת שם משתמש

אני בהכנת בלוג אישי,וכיוון ששם המשתמש שלי מכיל את שמי הפרטי,אני רוצה להחליף שם משתמש,כדי שרשמותי יהיו מוגנות מזיהוי,אבל להשאיר את האימיל ואת הסיסמה הרגילים.כיצד עושים זאת? האם ניתן לקבל עזרה בזה?

noaost

New member
לצערנו

אין אפשרות להחליף את שם המשתמש. עצתי היא- לפתוח משתמש חדש. נועה מנהלת הבלוגיה

בעיה במיון קטיגוריות

בבלוג שלי עד עכשיו המיון עבד בסדר. לאחרונה ניסיתי להכניס קטגוריה חדשה תחת הכותרת "מרוקו". העליתי את הרשומה הראשונה בקטיגוריה אבל כנראה שקיבלתי כתובת שבורה : http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1361189&passok=yes יש לי תחושה שאחרי YES צריך לבוא המשך. השורה התחתונה: הקטיגוריה מרוקו לא עובדת בבלוג שלי. בתודה על טיפולכם צלם רחוב - בלוג טבע עירוני http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=citynature

בעיה במיון לקטיגוריות

אורי שלום, כאשר אני לוחץ על הקישורית הקטיגוריה אשר בתוך הרשומה - המיון עובד. כאשר אני לוחץ על הקישורית שבחלון הקטגוריות מצד ימין המיון - לא עובד. בתודה עודד

למעלה