שלום לכם

עופר D

New member
שלום נעמה, והרבה איחולי ../images/Emo50.gif

רוב הבלוגרים הוותיקים יותר כבר העלו הצעות לרוב. אז רק כמה קטנות לתוספת: מחיקת מנויים - ייתכן שזה לא רק באג בתוכנה: בכל מסר עם הודעת עדכון יש שתי שורות היפרטקסט, אחת לרשומה ואחת לניתוק. לא פעם התנתקתי בטעות. צריך מנגנון אחר; כללי - לא ברור למה אין אחידות בפורמטים של הבלוג (לא בניהול) למערכת הפורומים הטובה הרבה יותר. למה אי אפשר להוסיף ריגשונים, למה האדיטור בעייתי, למה פתוח יחד טופס תגובה ראשית באופן אוטומטי. לא פעם רוצים לשרשר תגובה והיא נוספת כתגובה חדשה. צריך להיות טופס אחד פתוח (אם בכלל), למה אי אפשר להוסיף: לינקים, תמונות, קבלים לתגובות... יתר העניינים - כבר העלו הוותיקים ממני תודה, ושוב - בהצלחה לך ולכולנו

מיה אחת2

New member
קודם כל, תודה על היוזמה

תמיד מרשימה אותי מידת ההיענות של האנשים כאן בהנהלת הבלוגייה
אממ- כמה בעיות טכניות: 1. הבלוג פשוט לא עובד מול Firefox. כדי להעתיק תכנים בקופי פייסט כשאני משתמשת בשוא"ש, אני צריכה או להוריד טאב מיוחד (גם בשוא"ש החדש), או להשתמש במסך העריכה המתקדם, שיוצר עבורי כל מיני בעיות גודל (הטקסט נפרש בצורה רחבה מדי או צרה מדי ולא תואם את רוחב הבלוג באופן אוטומטי, כפי שקורה במסך העריכה הסטנדרטי). כיוון שאני עובדת באופן שווה עם שוא"ש ועם אקספלורר, וכיוון שאין לי ספק שהרבה בלוגרים תפוזיים משתמשים גם בשוא"ש, אשמח אם תקדישו משאבים לטיפול בבעיה. 2. הבלוג לא עובד מול Open Office. אקספלורר או שוא"ש, ברגע שאני מעתיקה קבצי טקסט "גדולים" (נגיד, מעל 40KB) מהכתבן לבלוג, הבלוג פשוט לא מסוגל לטעון את הדף. וזו בעיה שפשוט לא מאפשרת לי לעדכן את הבלוג (שנמצא תחת שם משתמש אחר, לצורך העניין). הוורד שלי פשוט הפסיק לעבוד, וחלק גדול מהתכנים שאני מפרסמת בבלוג מועלים אליו מתוך קבצי מעבד-תמלילים. כעקרון אני נעזרת בחברה על מנת לפתור את הבעיה, אבל אשמח אם הבלוגיה תערך על מנת לקרוא כראוי גם קבצי אופן אופיס. 3. אני לא יודעת אם מדובר בבלוגים שלי בלבד, אבל ברגע שאני נכנסת לרשומה, כבר אי אפשר לראות את התגית/קטגוריה שאליה היא משויכת. יתכן שזה קשור בעובדה שבשני הבלוגים העיקריים שלי מופיעים כפתורים ברשומה הצדדית, והכפתורים הללו "מרחיבים" אותה (על חשבון הקטגוריה, שנמצאת בצד העמוד). עם זאת, הכפתורים עוצבו כך שיתאימו לגודל הרשומה הסטנדרטי (ואני מצרפת צילום מסך).

anguly

New member
הצעת ייעול

הרבה מהתקלות שהוזכרו כאן יש גם אצלי הנה שתיים מהמציקות במיוחד 1. מדי כמה ימים תפוז נעשה עצבני וזורק אותי מהניק אחרי כל תגובה- ואני צריכה להכנס שוב ושוב וזה נורא מעצבן. 2. בפאייר פוקס 3 לא ניתן לראות את כל התגיות - ולכן לא ניתן להשתמש בהם כאמצעי לחיפוש רשומות. וגם יש לי הצעת ייעול חשובה מאד - שכבר העלתי, ואני יודעת שהיא ישימה - כי פעם היתה לכם תקלה שנתנה בדיוק את מה שאני מציעה
. משך הטעינה של עמוד הבלוג לאחר הוספת תגובה הוא ארוך מאד, למנהל בלוג שיש לו יותר מ5 תגובות זה הופך להיות משהו שגוזל המון זמן המתנה לטעינת עמוד. ההצעה שלי היא לאפשר לבעל הבלוג לענות למגיבים שלו מבלי שהעמוד יטען מחדש אחרי כל תגובה. אם אפשר היה להגיב לכולם ורק בסוף ללחוץ על טעינה מחדש - התגובות היו מאד מהירות, מה שהיה מונע עיכוב במתן תגובות במיוחד בבלוגים עמוסים.. ואולי בלוגרים עם הרבה תגובות לא היו מוותרים על התגובה למגיבים (שהיא מאד מתישה כשמגיעים לעשרות מגיבים). זה לא נראה לי משהו מסובך מבחינה תכנותית, ואם יש בעיה שחלילה יהיה מצב לא מעודכן, אפשר גם להחליט שתהיה טעינה מחדש כל 10 דקות ולא אחרי כל תגובה. בזמנו כשהעלתי את הרעיון הרבה בלוגרים התלהבו ממנו. מקווה שתשקלו אותו לחיוב.

siv30

New member
../images/Emo45.gif איזה רעיון גאוני

אותי הרפרוש הזה מוציא מהדעת אבל כנראה שכל דבר מוציא אותי מהדעת בימים אלה אז זה רק סימפטום

העלאת תמונות

היא מאוד בעייתי וקשה. בעורך הישן לא ניתן לחפש תמונות במחשב האישי. ובעורך החדש, אחרי שמירה אחת, הוא לא שומר יותר...

noaost

New member
בוודאי

במסך הניהול של הבלוג, מצד שמאל למטה, ישנו כפתור מחיקת בלוג. יש לקחת בחשבון כי מהלך כזה הינו בלתי הפיך ולא ניתן יהיה לשחזר אותו לאחר מכן. לכן, אם אינך רוצה לאבד את הבלוג לנצח, המלצתי היא פשוט ללחוץ על 'בטל פרסום לכל הרשומות', והן יירדו מהאוויר (אם כי כאשר תרצה להחזיר את כולן, הן יתפרסמו כחדשות עם התאריך העדכני ולא התאריך המקורי בו נכתבו) בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

ברוכה הבאה נעמה

וההודעה שלך כל כך אופטימית שאני מקווה שאכן יגיע השינוי. עצם העובדה שהשארת את הנייד שלך פה מראה על הנכונות וכל הכבוד. זה ראוי להערכה. אני יודעת שנועה מטפלת בבעיה שלי אבל אכתוב אותה שוב. אני לא מקבלת עדכונים בכלל במסרים. גם לא תגובות שאני מגיבה עליהן. וכשאני מנסה להתחבר למסרים מחדש זה מראה שאני כבר מנויה. שיהיה בהצלחה נעמה ושבת מצויינת.

ארותם

New member
אומנם לא תקלה דחופה

אבל מציק מאוד. גוגל כרום. 1. יש בלוגים שבגוגל כרום אי אפשר לקרוא בכלל. אפשר לראות את הכותרות של הרשימות, אבל את הפוסטים עצמם, לא. 2. ויש בלוגים, שמשום מה, מופיעים נורא נורא נורא בהיר. בצורה שברור שמי שעיצב אותם לא התכוון אליה (במיוחד אם מסתכלים באקספלורר, ורואים שזה נורמלי לגמרי), כנראה קשור לשקיפות 3. חוץ מזה, בעמוד עריכת הבלוג, בגוגל כרום, אי אפשר בכלל לראות את סרגל הכלים. הוא לא קיים לחלוטין. מה שיכול להטריד.... 4. ובכלל לא תקלה דחופה אבל, רק לי מציק שכל פעם שמגיבים לי בבלוג אחר אני מקבלת מסר שקיבלתי תגובה להודעה שלי בבלוג, ואני לא יודעת לאיזה בלוג ואם בא לי כרגע להיכנס אליו, וכשאני נכנסת אליו, אין לי דרך לדעת בדיוק לאיזה הודעה התכוון המשורר, כי יש שרשורים עם טריליון הודעות, ומלא אנשים שמגיבים אחד לשני בכל מיני הודעות שונות... רק לי זה מציק שזה כל כך לא מתוחכם? ובהצלחה, מקווה שיהיה טוב :)

כפרה עליך !!!

אם את כאן , כולנו יכולים לנשום לרווחה . קראתי את השרשור, לכולם בערך יש אותן הבעיות, מי יותר- מי פחות. מה שמפריע לי הכי זה הקטע שנמחקים לי עשרות מנויים שלא מרצונם (אצלי זה מטורף הכמויות) ולחילופין בלוגים שאני רוצה להמחק מהם ביוזמתי מסרבים בעקשנות רבה לעשות כן... מעבר לזה הכל מתגמד, בחיי, למדתי לחיות עם הכל, אפילו עם בעיות השמירה של השינויים בעורך (אני משחררת איזו קללונת עסיסית ועושה בינתיים משהו אחר...). אם, אבל ממש אם תצליחי לאפשר גולשי הפיירפוקס לעבוד בצורה דומה לאלו שעובדים עם האקספלורר - את בכלל תוכרזי על ידי כקדושה האולטימטיבית שלי. ותודה לאלוהי התפוז הגדולים שהביאוך עד הלום !!

עדיף להשתמש בשירות ה-rss

זה הרבה יותר נוח ואפשר תמיד להוסיף ולמחוק. וזה לא משמש רק לבלוגים אלא לפורומים וכל אתר שתומך בזה.

מצטרפת לאריאלה ולעוד רבים

שמחה שחזרת אלינו ובטוחה שהעניים יטופלו כפי שעשית בעבר.

היי:)

שבת שלום !! אהמממ רציתי להודיע על תקלה, שאני לא ממש יכולה לצלם את המסך או לתת קישור בשביל זה. כשאני ערוכת את הבלוג שלי, אני מסמנת חלק טקסט מסויים, ובוחרת צבע וצובעת... ואז זה מאפס לי את כל העריכה והצבעים שעשיתי בפוסט. וכמו שכבר אמרו פה, בזמן העריכה, שאני מוסיפה פוסט או משהו כזה, הדף פשוט קופא. אין לי מה לע/ות... הדפדפן בקושי נסגר לי. ואני מנסה לפתוח מחדש ת'בלוג, להכנס לעריכה, וגם שם זה קופא. זה חוזר על עצמו. אז אני נמנעת מלערוך >< כל הכבוד לכם ותודה רבה ^^ מישל

היי :)

סוף סוף מישהו שרוצה להתייחס! אני שמחה שאת פה. הנה הבעיה שלי: אני לא יכולה לעדכן או לשנות את הקישורים שלי בבלוג מכיוון שהלכ שם התהפך בצורה מוזרה. לא יודעת ממש איך להסביר, אז אני מצרפת תמונה: תודה רבה!

Purple Mushroom

New member
זאת בעיה ישנה מלפני שנה,

הורידו את האופציה לקישורים מזמן, ובאמת לא טיפלו בזה , ולא העלו את הקישורים כבר הרבה זמן...

Purple Mushroom

New member
נכון. בשעתו היה חבל מאוד.

אבל התרגלנו לחיות בלי קישורים. ראיתי שהבעיה של המדורים בכל רשומה נפתרה. עכשיו רק צריך לפתור את בעית הכניסה לבלוג הבית, קישורים , וכל הבעיות, וזהו. אה כן, וגם לחזור לכתוב פוסטים\רשומות
כל הכבוד ובהצלחה לעובדי תפוז
ולגולשי תפוז
.
=]

תקלה שלא מאפשרת לקרוא את הבלוג

בעמוד הראשי של הבלוג אני מציגה רשומות מלאות, וקבעתי כרקע תמונה כלשהי (די כהה). משום מה המלבן הלבן שאמור להיות מאחורי הטקסט ולאפשר קריאה מאד קצר ומאפשר בקושי פיסקה, וגם התגיות והפרשומת מלמטה קופצים למעלה ומסתירים את הטקסט. חשבתי שזה באג חד פעמי אבל זה נמשך כבר המון זמן ואני בטוחה שפחות אנשים קוראים את הבלוג שלי בגלל זה, וגם אנשים שמגיעים לשם באקראי לא כל כך יכולים לקרוא אותו. צרפתי תמונה של התקלה, אשמח אם תעזרו לי לתקן אותה.

gayguy2005

New member
חוצץ הוידיאו מושבת!!

נעמה, ברוכה הבאה. אני מקוה שאת תצליחי להזיז פה דברים כי המצב נהיה בלתי נסבל מבחינת התעלמות מתקלות קריטיות. אחד הנושאים הכי בוערים לדעתי שיש להחזיר למצב תפעול הוא חוצץ הוידיאו ביצירת פוסט. מאז חודש אוגוסט לא ניתן לצרף סרטונים בבלוגיה וזו תקלה חמורה ביותר. בעבר זה עבד מעולה וכנראה עשו שינוי בחודש יולי/אוגוסט ומאז אי אפשר לשמור את הסרטונים. את לוחצת הקלטה ושאת רוצה לעצור את ההקלטה ולשמור האופציה לשמור ולצאת דהויה, בלתי פעילה. הנושא נבדק במספר דפדפנים - זו לא בעיה של דפדפן. אבל לצערי מאז זה נתקע ועושה רושם שלאיש לא איכפת...זה מאוד מציק ומאוד מהותי במיוחד לי. מבקש ממך, סומך עליך שתזיזי את האבן הזו ותחזירי את הכוח לבלוגיה. זוהי לא סתם אי נוחות זה ממש מחדל לדעתי. הכוח הגדול של הבלוגיה של תפוז הוא באפשרות לשדר סרטונים קצרים, כמו מסרים, קטעי וידיאו בLIVE. עכשיו שזה לא פעיל אחד היתרונות של בלוגית תפוז נעלם וחבל...אנא קדמי את הנושא שימצאו פתרון בהקדם. אשמח אם נמצא פתרון שתעדכנו אותי אישית כי זה ממש חשוב לי והציק לי כל החודשים האחרונים.

bigjack

New member
../images/Emo124.gif המון בהצלחה לך נעמה ../images/Emo140.gif

מאחל לך ולנועה ביחד להצליח להחזיר את הבלוגיה למצב האהוב הקודם שלה. הנה כמה שטויות שמפריעות: -קושי בלהגיע לרשומה מהעבר במסך העריכה.....צריך אפשרות לראות את כל הרשומות -ממשק העלאת תמונה פשוט גרוע וכל תמונה מכבידה יותר ואי אפשר למחוק משם. -ההיט לא נשמר ברוב המקרים -חסר מאד את בול העורך ושתהיה בחירה אמיתית ולא משוחדת -להוריד מעמוד הבלוגיה את כל הכותרות הצהובות ולשים שם דברי איכות -לקטרג את סוגי הבלוגים |(אוכל, שירה , צילום וכו' ) ולעשות עמוד הבלוגיה כמו עמוד הפורומים -שבו יהיה ניתן למצוא בלוגים לפי רשימה שמית (א'....ב'....ג') או לפי קטגוריות -עד היום אין לי מושג כמה בלוגים יש ואיך אפשר לעבור אחד אחד .... -בלוג הבית צריך להיות בלוג לחדשות ועידכונים וגם קצת חברתי בסגנון "הבלוג" של השרוט שנסגר לא מזמן...את הבלוג הזה יכולים אפילו בלוגרים נבחרים להשתצתף בניהול ביחד עם נעמה ונועה.....ובקיצור שיהיו בו המלצות ודברים שמעניינים את הבלוגרים.. ולא מעין חצי בלוג פרטי של מנהלת הבלוגיה...לעצמה היא יכולה לפתוח בכיף בלוג פרטי..(בלי כעס חלילה) -ולסיום.....ברור שתמיד יהיו תקלות אבל במידה ויש אפשר לעדכן את הבלוגרים בצורה כוללת במסרים או בלוג הבית ולא להתחבא (אפילו אם הבעיה בטיפול) ולהעלם.........בתור שותפים פעילים להצלחה אנחנו נשמח להיות מעודכנים וככה גם האוירה תישאר יותר רגועה
לא קשור אבל אוסיף: -בתיבת מסרים לא ניתן למחוק דף שלם אלא לסמן אחד אחד (מסרים מחוקים או מסרים שנשלחו)......יש לי מאות מסרים שאני צריך לסמן אחד אחד כדי למחוק..... -ואני לא יודע אם זה בגלל שהמסרים אצלי מפוצץ בהיסטוריה אבל התיבה בימים האחרונים לא זזה בכלל וכמעט תוקעת את המחשב בכל שימוש בה.

למעלה