Chrismakkah convert
New member
שלום שלום שלום שלום!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
איזה כיף להיכנס לפה ולראות שרשור שדן על חזרתי לארץ
גם אני התגעגעתי
אז- חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה כל כך כל כך כיף!! מוזר לגמרי לחזור...גם מתחילים לתכנן את הטיול הבא...
(הכסף..הכסף..) אז ביליתי לי 9 ימים בלונדון, 7 בצרפת (בכל מיני ערים ועיירות) ועוד 6 ימים בג'נבה שבשוויץ.. הייתי בכל המקומות המפורסמים שתיירים בפעם הראשונה חייבים לראות, ועוד כמה מגניבים. אחד מהם, בהמלצת גיתית
, היה חנות הדיסקים של וירג'ין בפיקדילי. רצתי ישר לחפש את קין. את H&F בלי בעיה- והצטלמתי איתו (עם חולצת KEANE, כמובן). אח"כ הלכתי לחפש את UTIS, אבל אז בא המוכר והתחיל לצעוק ש"אסור לצלם פה", וחברותי כבר התעצבנו, אז הלכנו
... אבל הנה התמונה
.. קצת מטושטשת, אבל אין לי כוח עכשיו
ולונדון מדהימה
כבר ביום שבו נסענו לצרפת, רציתי לחזור
גיתית- הכל ברור עכשיו!
פגשנו מלא מלא ישראלים (בדיוק אמרתי לחברות שלי שאף לונדוני לא מסתובב עם קרוקס, ואני לא אנעל את שלי... ואז עברה מישהי עם קרוקס ורודות. חברה שלי אמרה "רואה?? הם כל הולכים!", גברת הקרוקס הורודות הסתובבה, חייכה, והתברר שגם היא ירושלמית.
- מסקנה מס' 1: כל מי שנועל קרוקס אי שם- ישראלי). -וראיתי גם את הארי פוטר 5
באיימקס לונדון!!! 20 דקות של תלת מיימד
שווה לגמרי!!! והסרט, כמו שאמרתם- מעולה!! אני ממש שמחה שראיתי אותו! ועוד בלונדון!! וכמובן שהיינו גם בקינגס קרוס...
ובמחזמר של "מלך האריות
ובמפורסמים... ופריס מהממת
וגם שם היינו במפורסמים... ובשבת היינו אצל משפחה מדהימה (לא בפריס, בעיר אחרת) שרק דחפה לנו אוכל כל השבת
. מסקנה מס' 2: כשאתה רעב- אתה אוכל הכל!. והיינו בורסאי, וב"פארק אסטריקס" (במקום יורודיסני- ושווה הרבה יותר! מתקנים יותר שווים! זול יותר! ריק יותר!! בקושי חיכינו בתורים...)
ושם שמענו צעקות... וכמובן שאלה קבוצה של ישראלים שבאו לדחוף בתורים ולדרוש את המגיע להם.. ובג'נבה היינו כל הזמן על גבול ג'נבה-צרפת, ונסענו להרים שם
על חלקם עוד אפילו יש שלג!!!! והיה שם קפוא! אבל נוף מ-ד-ה-י-ם!!! והכל שם כאילו נלקח מסרט- דשא ירוק, בתים מבודדים עם גגות אדומים, פרות עם פעמון על הצוואר, אנשים פשוטים בבתים שרק חולבים את הפרות כל היום.. וכל הטיול הזה, ליוו אותי קין
בכל הנסיעות, וגם כשחיכינו שעתיים למזוודות בארץ (העיצומים...), הם אלה שגרמו לי לא להתעצבן....
. שמעתי (במקרה לגמרי) את SOWK כשראינו את הארץ מהמטוס
ואת SUNSHINE ברכבת בצרפת בשקיעה
. ובקיצור, היה מדהים, אבל טוב גם לחזור. למרות שבטוח אני אהיה עצובה בימים הבאים. זה יעבור
יש לי עוד רגע (במעבר חד) פסיכומטרי על הראש
ואם אתם רוצים לראות עוד תמונות- אני אעלה פה
התגעגעתי
איזה כיף להיכנס לפה ולראות שרשור שדן על חזרתי לארץ