שלום שלום שלום שלום!!!!!!!!!

שלום שלום שלום שלום!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף להיכנס לפה ולראות שרשור שדן על חזרתי לארץ
גם אני התגעגעתי
אז- חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה כל כך כל כך כיף!! מוזר לגמרי לחזור...גם מתחילים לתכנן את הטיול הבא...
(הכסף..הכסף..) אז ביליתי לי 9 ימים בלונדון, 7 בצרפת (בכל מיני ערים ועיירות) ועוד 6 ימים בג'נבה שבשוויץ.. הייתי בכל המקומות המפורסמים שתיירים בפעם הראשונה חייבים לראות, ועוד כמה מגניבים. אחד מהם, בהמלצת גיתית
, היה חנות הדיסקים של וירג'ין בפיקדילי. רצתי ישר לחפש את קין. את H&F בלי בעיה- והצטלמתי איתו (עם חולצת KEANE, כמובן). אח"כ הלכתי לחפש את UTIS, אבל אז בא המוכר והתחיל לצעוק ש"אסור לצלם פה", וחברותי כבר התעצבנו, אז הלכנו
... אבל הנה התמונה
.. קצת מטושטשת, אבל אין לי כוח עכשיו
ולונדון מדהימה
כבר ביום שבו נסענו לצרפת, רציתי לחזור
גיתית- הכל ברור עכשיו!
פגשנו מלא מלא ישראלים (בדיוק אמרתי לחברות שלי שאף לונדוני לא מסתובב עם קרוקס, ואני לא אנעל את שלי... ואז עברה מישהי עם קרוקס ורודות. חברה שלי אמרה "רואה?? הם כל הולכים!", גברת הקרוקס הורודות הסתובבה, חייכה, והתברר שגם היא ירושלמית.
- מסקנה מס' 1: כל מי שנועל קרוקס אי שם- ישראלי). -וראיתי גם את הארי פוטר 5
באיימקס לונדון!!! 20 דקות של תלת מיימד
שווה לגמרי!!! והסרט, כמו שאמרתם- מעולה!! אני ממש שמחה שראיתי אותו! ועוד בלונדון!! וכמובן שהיינו גם בקינגס קרוס...
ובמחזמר של "מלך האריות
ובמפורסמים... ופריס מהממת
וגם שם היינו במפורסמים... ובשבת היינו אצל משפחה מדהימה (לא בפריס, בעיר אחרת) שרק דחפה לנו אוכל כל השבת
. מסקנה מס' 2: כשאתה רעב- אתה אוכל הכל!. והיינו בורסאי, וב"פארק אסטריקס" (במקום יורודיסני- ושווה הרבה יותר! מתקנים יותר שווים! זול יותר! ריק יותר!! בקושי חיכינו בתורים...)
ושם שמענו צעקות... וכמובן שאלה קבוצה של ישראלים שבאו לדחוף בתורים ולדרוש את המגיע להם.. ובג'נבה היינו כל הזמן על גבול ג'נבה-צרפת, ונסענו להרים שם
על חלקם עוד אפילו יש שלג!!!! והיה שם קפוא! אבל נוף מ-ד-ה-י-ם!!! והכל שם כאילו נלקח מסרט- דשא ירוק, בתים מבודדים עם גגות אדומים, פרות עם פעמון על הצוואר, אנשים פשוטים בבתים שרק חולבים את הפרות כל היום.. וכל הטיול הזה, ליוו אותי קין
בכל הנסיעות, וגם כשחיכינו שעתיים למזוודות בארץ (העיצומים...), הם אלה שגרמו לי לא להתעצבן....
. שמעתי (במקרה לגמרי) את SOWK כשראינו את הארץ מהמטוס
ואת SUNSHINE ברכבת בצרפת בשקיעה
. ובקיצור, היה מדהים, אבל טוב גם לחזור. למרות שבטוח אני אהיה עצובה בימים הבאים. זה יעבור
יש לי עוד רגע (במעבר חד) פסיכומטרי על הראש
ואם אתם רוצים לראות עוד תמונות- אני אעלה פה
התגעגעתי

איזה קטע../images/Emo2.gif!!!! את יודעת שכשחשבתי על המשפחה

כל הזמן דמיינתי אותו ובסוף זה באמת הוא! איזה קטעים! איך הגעת אליהם?? הוא מהאהובים עליי נועם! אני חושבת שאפילו הראתי לכם תמונה שלו בתחילת שנה שעברה...

הם משפחה חמודה! ../images/Emo99.gif

אבא של נועם, מורדי, היה בארץ לשירות צבאי, והייתה לו משפחה מאמצת, ואמא של אחת מאיתנו היא חברה ממש טובה של המשפחה. אז ישנו בפינצ'לי בבית (הריק. הענק. עם מקרר מלא באוכל שצריך לגמור) של אחות של מורדי, ואכלנו את כל הארוחות אצלם.... ולנועם יש אח קטן- נתנאל, אפילו יותר חמוד ממנו
אבל שניהם חמודים! שיחקתי איתם מלא! ולפני שבועיים בערך נולדה להם עוד אחות!!! אני עדיין נזכרת בכמה הזוי זה היה לראות אותך על המקרר
... עמדנו במטבח ליטול ידיים, ופתאום אני צועקת "הנה גיתית!!" ואז האמא התחילה לתחקר אותי איך אני מכירה אותך. והיא סיפרה לי שהיא עזרה לך עם הלינה בנורווגיה... ונועם שאל אותי ¨Do you know my Mora Gitit?". חמוד
והתגעגעתי שם

חחח מתוק!! עכשיו יש הוכחות לפורום קין שאני

באמת הייתי בשירות לאומי בלונדון
איזה כיף יואו! אוף נכון זה שובר את הלב לעזוב את לונדון? זה פשוט נורא!

lesli

New member
שרי../images/Emo99.gif

ברוכה השבה!!
גם אנחנו התגעגענו וטוב שחזרת!

יואו! איזה כיף! איזה כיף! איזה באסה שלא נפגשנ

ו סליחה שלא הגבתי באופן מלא קודם, העיפו אותי מהמחשב! נכון לונדון כה שולטת? נכון זה כה מרגש לבוא מהארץ ולהגיע למקום שכולם מכירים בו את קין!? זה מטורף! וואו לונדון כה שווה!! חשבתי שאסטריקס זה בהולנד BTW
בכל אופן, התגעגענו מאוד כפי שתוכלי לראות בהרבה שרשורים.. אז יאללה תתחילי להשלים אנחנו מחכים לך פה בעניין כמה דברים!!

ראיתי ../images/Emo99.gif מחר, כשאגמור לפרוק,

בטח אכנס לכאן בקצב מלא ואפצה על כל חוסר ההודעות של השבועות האחרונים! ואני כבר מחכה להתחיל את עניין המכתבים
ולראות את המכתב (הגאוני, אני בטוחה) שנשלח!!!
גאד, התגעגעתי!!! רק עכשיו אני שמה לב כמה זה חסר לי!
|חיבוק
עד מתי את בלונדון??

עוד קצת, לא סגור בדיוק עד מתי...

והמכתב עוד לא נשלח אני עדיין חושבת על הניסוח שלו! בכל מקרה, אני מקווה לטוב! (ולטום)
התגעגעתי מאוד מאוד גם

hagayx

New member
שרי!

וולקם טו פאקינג ישראל! בטח היו לך 3 שבועות אדירים..ואני מקנא בך על זה! אז איך הדיכאון של החזרה לארץ? את חושבת שתעברי אותו? מצטער שאין לי בקושי זמן לכתוב יותר..בימים האחרונים אני עובד בלי סוף (גם בלילות)! והכל בשביל הטיול הבא שלי באירופה שממנו ב"ה אני לא אחזור.. ואת נראית חמוד עם החולצה של קין

בהחלט דיכאון ../images/Emo7.gif

ועוד למזג אוויר החם הזה, אחרי שהיה כל כך נעים באירופה! ועוד לפסיכומטרי
ועוד בלי ידיעה מתי יהיה הטיול הבא... חבל שהתחלתי עם זה... אחרי טיול אחד, כבר רוצים עוד ועוד
אולי נמלא טופס לוטו משותף??
ואיך באמת אתה מתכוון לא לחזור???
ותודה על המחמאה

בואי שוב ללונדון ותשני אצלי../images/Emo99.gif

בואי בסוכות! או מתישהו אחר לא משנה מתי! אבל עדיף בסוכות כי אז יש לי גם חופש
ואיפה את עושה פסיכו?

כן!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האמת שכמעט נתנו לנו כרטיס נוסף ללונדון, אבל כבר העלו את המזוודות... ואני התחלתי לפנטז שאני טסה ללונדון שוב
אבל אולי אני באמת אעשה את זה
גם ככה אני לא מחויבת למסגרת של בי"ס או שירות, אז אני אשמח
אני עושה פסיכו בקידום אישי...מתחיל בעוד פחות מחודש
ואני אמצא איזו עבודה או משהו...

כן כן כן!! הלוואי! ואז ניסע יחד לבאטל! ואפר

קלפטון! קיצר נחרוש את אנגליה במקומות שקשורים לקין!!! ולמה כמעט נתנו לך עוד כרטיס?:p קיצר אני רצינית, באמת תבדקי את האופציה!! וגמני עשיתי קידום! את עושה בגן הטכנולוגי? אולי יהיה לנו אותו מדריך!

למעלה