שלום שלום שלום שלום!!!!!!!!!

כן אבל זה ככה רק בפריימרק אוקספורד,

כי הוא חדש וענק ובבמקום אסטרטגי אז יש שם מליון אנשים... אבל יש פריימרק אחר בווטפורד שלא רק שהוא ענק יש שם את העודפים מכל לונדון אז יש להם המון המון סטנדים של פאונד ו2 פאונד
חברות שלי קנו שם מעיל ב2 פאונד! ובכלל יש מליון פריימירקים בכל רחבי לונדון (למרות שהאמת שיש דברים שהם רק שמים באוקספורד כדי למתג את החנות)

justin9

New member
../images/Emo7.gif כמה חבל

טוב אז לפי מה שאני זוכרת רשמתי לך כמה מילים משיר של עברי לידר "זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע..."
וציינתי שם כמה התפתחויות שהיו בפורום והרשיתי לעצמי להביע בשם כל הפורום את געגועינו
אולי יום אחד זה יגיע...
תודה שהעלית את התמונות!!! הן מהממות!!
ג'וני דפ נראה סוףףףףףף הביטלס כמובן גם... סיימון מפחיד
והתמונה עם לאנס ממש חמודה
וזה ממש חוצפה שיש בובה של בריטני אבל לא של חברי קין

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif איזה אי-מייל מהמם!!!!

חבל שלא קיבלתי אותו
איזה כיף שחשבת עלי ועידכנת אותי
מאוהב| תודה על המחשבה!!!!!!
ויש לי עוד מלא תמונות ממאדאם טוסו, אבל צריך להקטין אותן... אז אני אעשה את זה מתי-שהוא... ווואו, זה יכול להיות אדיר אם יהיו שם בובות של קין
הנה לנו עוד קמפיין

justin9

New member
בכיף ../images/Emo8.gif../images/Emo141.gif

את מפתחת את כל התמונות שצילמת? באמת מה צריך לעשות כדי שקין יזכו לבובות משלהם... לעשות קלטת לוהטת כמו פאריס הילטון? לעשות קרחת כמו בריטני?

justin9

New member
דווקא עכשיו כשאני חושבת על זה...

הקמפיין של בובות שעווה לא כזה טוב כי זה הרי ברור שגיתית תפרוץ למוזיאון ותגנוב את הבובות ואז המשטרה תתפוס אותה ותכלא אותה ואז נישאר בלי מנהלת

ברוכה השבה!../images/Emo140.gif

וואו, נשמע כ"כ כייף.
והדיכאון שאחרי הטיסה
מכירה את זה

../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה ז'נוביה, לא? *מתחבאת אחרי החשיפה המפדחת שראיתי את הסרט אבל זה רק כי היה לי משעמם והיו לי שני ערוצים וזה מה שהיה בטלוויזיה*

Pure M

New member
יאפ.

זו גם ממלכה אירופאית אחרת! ג'נבה זה בכלל שוויץ

בורה שכמותי../images/Emo12.gif

ונו מה, צפיתי בגלל המוסקוביץ'
[השם הנעורים של אמא שליXD]

justin9

New member
נכון שזה לא כזה מפדח אחרי שאת מגלה

שלפחות עוד 4 חברי פורום צפו באותו סרט בדיוק ...? וסביר להניח שגם בסרט ההמשך (הלא יוצלח יש לציין)

למעלה