שלום שלום שלום שלום!!!!!!!!!

נכון באמת שני הדברים היחידים שמפריעים לי

בלגור בלונדון זה זה שאי אפשר לאכול בכל מקום ואממ בעצם אני לא מצליחה לחשוב מה היה העוד אחד אז כנראה שזה הדבר היחיד

justin9

New member
אוףףף איזה באסה שלא קיבלת

את המייל שלי
שלחתי לכתובת הזו : [email protected] תוכלי לבדוק שוב בבקשה? אולי זה נכנס ישר לדואר זבל? פשוט אני לא יכולה לשלוח שוב כי המייל הגאוני שלי לא שומר מכתבים שנשלחו אהבתי את התמונה של רציף 9 ו-3/4
למה את לא הצטלמת שם
וגם במפורסמים נשמע כל כך כיף
יש לך תמונות ממוזיאון השעווה? אם כן, תעלי אותן בבקשה
גם אני שמעתי שהפירות בחו"ל לא משו... כשהמשפחה שלי מגיעה לארץ לביקור הם טוחנים פירות

לא משו ויקרים בטירוף... קונים פה הכל בבודדים

ולא בק"ג כמו בארץ! יש נניח מלפפון בגודל של איזה 40 ס"מ והוא עטוף כזה בניילון מושקע כאילו הוא שווה מיליונים וזה עולה איזה 8-9 שקל...

בדקתי שוב ../images/Emo10.gif

לא קיבלתי את המייל שלך
אז אני אעלה כאן תמונות ממאדאם טוסו
הם חייבים לעדכן את כל החדרים שלהם לפי החדשות- נגיד: לבובה של בריטני ספירס יש פיאה בצבע חום
ויש שם חדרים לפי נושאים- שחקנים, מוזיקאים, במאים, בריטים, ומעבר נפרד לאהובינו- ג'וני דפ בתור קפטן ג'ק ספארו

חחחחח יפה../images/Emo6.gif

חבל שאין שם בובות של קין
ד"א אגב שרי, הלכת לפריימרק הלכת לפריימרק!!?

כן!! כן!! כן!! כן!! כן!! ../images/Emo9.gif

בהמלצתך- הלכנו ולא התחרטנו!!!!!!!!!!!!!!! קנינו מ-י-ל-י-ו-ן דברים
והכל ב1-4 פאונד
חברותיי ביקשו ממני לנשק את רגלייך כשיצאנו מהחנות!!!! נארגן את זה מתי-שהוא
בלי ההמלצות שלך, חוויית לונדון שלנו לא הייתה אותה חוויה!!!
ובקשר לבובות קין- בקושי יש שם בובות קווין.... את הביטלס כמובן לא פספסתי, אבל חיפשתי וחיפשתי את פרדי, ורק כשיצאנו, גיליתי שהוא היה שם, וסתם פספסתי אותו
אז אם קווין דחוקים שם באיזה חור.... איך יהיו קין?? אולי ישימו שם את קולדפליי יום אחד

דחסנו הכל, ולקחנו עוד מזוודה קטנה

לשלושתינו.... והיה מקום בסוף
אחר כך, כשהגעתי הביתה, הייתי צריכה לפנות מקום בארון לכל הדברים...

חנות בגדים ואקססריז זולה כמו לא יודעת מה

אני חיה עליה כבר שנה, את לא יודעת כמה בגדים יש לי שם ובגרושים..! ונעליים! 3-4 פאונד... חצאיות לפעמים קניתי שם בפאונד לחצאית! שרשראות כל אחת פאונד, עגילים.. קיצר משהו מטורף...

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ויש שם מליון אנשים! יש תור של חצי שעה למדידה, ובערך כזה תור לשלם.... וברגע שנגמר משהו, העובדים ישר יוצאים עם שק מלא באותו דגם- ומחזירים אותו למדפים... כך שקרה שנכנסתי לחנות ונשאר רק תיק אחד, ואחרי שעשיתי סיבוב בקומה- פתאום היו עשרות כאלה
בהחלט, חנות נסגדת

למעלה