שלום שלום שלום שלום!!!!!!!!!

הציעו לנו לאחר את הטיסה בשעתיים

ולקבל כרטיס טיסה נוסף חינם- בתוקף לשנה... אבל אז הפקידה הזאת נזכרה שזה כבר מאוחר מדי כי היא כברהעבירה את המזוודות שלנו
ואני אבדוק אם זה ריאלי
בינתיים אפשר לפחות לחשוב על הרעיון

../images/Emo2.gif איזה באסה!

אוף שמעתי כבר על איזה 6 אנשים שזה קרה להם!!! למה לי זה מעולם לא קרה??

hagayx

New member
הייתי מסכים לאחר את הטיסה גם בשבועיים

בשביל לקבל כרטיס טיסה נוסף!!!!

justin9

New member
שלום גם לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שחזרת ושאת משתפת אותנו בחוויותייך
אהבתי את התמונה בחנות עם ה-
, האמת שגם לי לא פעם עברה מחשבה בראש להצטלם עם הדיסק של קין באיזה חנות דיסקים אבל ידעתי שיצאו עליי אז תמיד ירדתי מזה למרות שזה דבילי, כי מה כבר את יכולה לעשות עם תמונה שתצלמי בחנות דיסקים? הסבירי בבקשה לבורים מבינינו שלא נפל בחלקם לטייל בלונדון, מה זה קינגס קרוס
ובמפורסמים...
ובעעע איזה גועל שגם בחו"ל צריך לסבול ישראלים חצופים
אז מה הכי כיף בלחזור ל-
? וכבר פסיכומטרי? כל הכבוד! ובבקשה רוצים עוד תמונות
נ.ב. קיבלת את ה-
שלי?

לא!! לא קיבללתי שום ../images/Emo30.gif

שלחי אותו שוב!!!
ובכן- את קינגס קרוס הזכרתי אחרי הארי פוטר, והתכוונתי לרציף 9 ו-3/4 שנמצא שם
היה תור שלם של אנשים שהצטלמו במיטב פוזות שונות... מישהו אפילו דפק את הראש שלו בקיר
המפורסמים הם- ארמון בקינגהאם, הביג בן והפרלמנט, הגלגל ענק- ה"לונדון איי", כיכר פיקדילי, רחוב אוקספורד, חנות הצעצועים הענקית- HAMLEYS
, שווקים למיניהם, המוזיאונים הגדולים (והחינמיים...)מאדאם טוסו, מצודת וגשר לונדון, ועוד הברה
הכי כיף בלחזור הביתה זה האוכל
. זה סיוט ללכת ברחוב ולהריח כל מיני דברים שאסור לך לאכול
. אז נכון שאכלנו במסעדות כשרות מדי פעם, אבל אין כמו האוכל בבית!! ואין כמו הפירות בארץ
בחו"ל הם סתם מגעילים
וכמובן- לראות את כולם שוב- משפחה, חברות, אתם- התגעגעתי!!!!!!!!

hagayx

New member
שרי

איך עברת בין מדינה למדינה? ברכבות? אם כן נכון שזה אדיר..אני מת על רכבות..אני יכול רק לשבת ולהקשיב לרעש של הרכבות העוצמתיות שמגיעות מכל רחבי אירופה.. ושמרת את הכרטיסים? יש לי אוסף..

אכן רכבות ../images/Emo99.gif

ממש אהבתי את הנסיעות האלה!! אבל הן היו קצרות מדי
שעתיים וחצי לצרפת, ושלוש וחצי שעות מצרפת לג'נבה (וראינו את כל הירוק ואת כל העיירות של צרפת
). תמיד התלוננתי כשהנסיעה נגמרה... ושמרתי כרטיסים של הכל!!!! גם של הרכבות... אני ממש שמחה שהחלטנו לנסוע ברכבות ולא בטיסות
כמה כרטיסים יש לך באוסף???

לשמור כרטיסים../images/Emo45.gif

אני גם שומרת הכל. אפילו את השקית ההקאה שבמטוס [אל תדאגו, לא הקאתי בה XD]

hagayx

New member
יש לי בנתיים רק את הכרטיסים שקניתי בעצמי

משוודיה, נורבגיה, גרמניה, הולנד..

justin9

New member
שאלה בקשר לרכבות

גם שם כמו בישראל יוצאים מהרכבת במצב שהדם הזורם בעורקים הפך לברד? וגם שם צריך להתפלל בימים מסויימים למצוא כמה סנטימטרים פנויים?

hagayx

New member
ממש לא

רק בישראל הכל מתנהל בצורה כל כך זוועתית.

מתנהל זוועתית זה נכון, אבל

מבחינת העיצוב והנוחות של הרכבות, אנחנו הגענו למסקנה שדווקא הרכבות בארץ יותר נוחות... לפחות יותר מהרכבות בהם אנחנו היינו

hagayx

New member
את רצינית???

אני אמנם לא הייתי בצרפת שוויץ ואנגליה אבל אני מתאר לעצמי שהרכבות שם משוכללות כמו המקומות שאני כן הייתי..אין לי מושג אין הגעתם למסקנה הכל כך ל-א נכונה הזאת..

ברכבות שנסענו

לא היה שום שיכלול שאין בארץ... והן (בעיקר זאת לשוויץ) היו די מלוכלכות

למעלה