שלום
אני יוצא עכשיו

Ancestral

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני יוצא עכשיו

עם מישהי צעירה ממני, בת 18. זה מאד פרוורטי או רק קצת?
למישהו היה ניסיון עם משהו כזה? אני כבר בשלב שחושבים על חתונה וילדים, וזה נראה לי מוזר... מצד שני, עובדה שלא מצאתי בת זוג שיותר קרובה לגילי. מה דעתכם?

Ancestral

New member
ואללה - והיה לך טוב עם זה?

בוודאי זה נוח מבחינה כספית, שיש מישהו שיכול לשלם בשבילה ואפילו לגור אצלו בלי להוציא כסף וכו'

Old Girl

New member
לשאלתך -

היה לי טוב, אבל הקשר הזה התאים לי בגיל 18, ובגיל 21 גיליתי שהאנשים מתפתחים ומשתנים בגילאים הללו במהירות רבה, ומי שמתאים לך בול בגיל 18, נתפס כבלתי מספיק אחרי כברת הדרך שעוברים בשלוש שנים כל כך צעירות. ולשאלתי - אתה לא קצת נחפז כשאתה קובע לגבי אנשים שמעולם לא פגשת, שהם חיים על חשבון אחרים ואפילו שזה "נוח" להם? הייתי לחלוטין עצמאית בגיל 18, ולפני שהייתי עצמאית היו לי הורים כדי לקנות לי דברים ולממן לי מדור.

Ancestral

New member
כמובן שהקביעה יותר רלוונטית למקרה

שלי ולבנות 18 באורח כללי.. לא התכוונתי אליך, סליחה

Old Girl

New member
למה אתה מדבר על

"בנות 18 באורח כללי"? הספקת לצאת עם כולן? ידידי, בנות 18 לא מחפשות סרסור אלא בן זוג. במערכת יחסים עם פערי גילאים גדולים, הצד הצעיר לפעמים מקבל את כללי המשחק שמכתיב הצד המבוגר. זה לא אומר שהפנטזיה שלה זה שתשלם עליה ותלין אותה, אלא שהיא רק לומדת את עולם הזוגיות וכשאתה כמנוסה יותר נוהג בדרך מסוימת - היא מקבלת את זה. כשאתה מרעיף על ילדה בת 18 דברים שקונים בכסף - זה לא בהכרח כי זה נוח לה, אתה עושה את זה בשביל עצמך, אולי כי אתה חושב שזו הדרך להבטיח לעצמך יציבות וביטחון בזוגיות.

Ancestral

New member
אני לא קונה לה תכשיטי זהב

במאות דולרים, ולא בגלל שאני לא יכול, אלא כי אין לי כוונה לסנוור אותה בזהב. אני משלם על הדייטים כי אני זה שמזמין אותה, ובשבילי זה באמת כלום, אז למה לא? ואני לא מביא אותה ל"חוקים" שלי, ממש לא. שנינו לומדים זה מזו.

הולד יור הורסס.

אומנם נשים בגיל 18 לא מחפשות סרסור, והנדון לא הספיק לצאת עם כל בנות ה- 18 בנמצא שלא נדבר על בקושי אחת. אבל עדין, ההכללה שלו לא מנותקת מהמציאות. בגילאים האלה, בטחון כלכלי נקרא לזה של בן הזוג הוא מוקד משיכה נורא גדול לנשים (וגם לגברים). ראוותנות לא נולדה רק מהצורך של הגבר לממש את האגו, אלה ככלי עזר ליצור לעצמו הילה חיובית במגזר הנשי. ולמרות שהתפיסה הזו היא בעלת ניחוח שובינסטי, היא נתמכת במציאות. תמיד שגבר מבוגר מרעיף על מישהי מתנות הוא נתפס כאיש חד גוני שחושב שחומריות היא הדרך היחידה. בעוד תופעת הלוליטות גדלה ואין עליה אף מבקר - במיוחד לא קול נשי. תחי האפליה המתקנת.

Djmatrix

New member
אתה סתם פדופיל

פשוט אפס מאופס ובטח היא מזה מכוערת בדיוק כמוך/tapuzforum/images/emo3.gif

שירס36

New member
ברר מה המטרות שלה בחיים כרגע...

אם היא לא באותו שלב אז אולי חבל על הזמן שלך... מצד שני, יש לך עוד קצת זמן לבדוק את זה מבלי להלחיץ. פרוורטי? לא.

Ancestral

New member
ברור שהיא לא רואה עצמה מטפלת בילד

בעוד שנה או שנה וחצי... אני תוהה האם מישהי צעירה יכולה "לקפוץ כתות" ולעבור תוך זמן קצר יחסית לחיים המקובלים אצל מישהי מבוגרת ממנה...

שירס36

New member
זה לא מדע מדוייק, אתה יודע...

אם היא תאהב אותך ותבין שהיא רוצה אותך וחשוב לך ילדים עכשיו אז היא תעשה ילדים.. איזו אמא היא תהיה? אמא צעירה עם היתרונות והחסרונות שבעניין.

זה מה שהצלחת למצוא,ילדה בת 18?

חוץ מיתרון פיזי ותנופה לאגו משהו לצד הבוגר יותר. מה בדיוק ניתן להפיק ממערכת יחסים עם מישהי בגילה?... ועם כל הכבוד למצב הנוכחי בינכם רוב הנשים יודעוץ שהיציבות בגיל זה היא לא הצד החזק, תן לה להתבגר בטיבעיות. בקיצור חפש מישהי בשלה לקשר זוגי בגילך ועזוב אותך מילדות.

aviavram

New member
אם כך אני חייב להתפרץ למה ההיא בת ה

ה-22 עם המרצה בן ה32 זה בסדר וההוא בן ה 29 עם ההיא בת ה 18 לא בסדר ? מה קובע הגיל? או זה שטוב להם יחד הרי היא לא היתה שם אם היה לה רע נכון?

במקרה שלי זה לא חשוב עם הסיפור עושה

להם רע או טוב. זה קשור לאיך שזה נשמע לי וזה נשמע לי OMG כאילו מה זה...פאתט! חסר חבר'ה מדהימים באותה שכבת גיל?.. לא מש ברור לי מדוע אך הרבה פעמים התחילו איתי חבר'ה בתיכון,חיילים או וסטודנטים צעירים וגם צעירות..וסורי לא אתרועע איתם. למה לי ללכת על בני 17-18 אם אני בת 33 ב23 ביולי?

Ancestral

New member
כמה חברים שלי השפריצו

כמויות מסחריות של קנאה ירוקה כששמעו שאני יוצא עם מישהי בת 18. מה לעשות, בנים הם יותר חרמנים. והפרש גילאים משמעותי ייראה לחברה פאתטי רק כשהאשה מבוגרת יותר. סורי , אבל זו המציאות.

למעלה