שלום
אני יוצא עכשיו

Ancestral

New member
שכחתי לספר שהחברים שלי הם

חייזרים בעלי קרניים סגולות, שלמזלי התקינו לאחרונה אינטרנט אלחוטי בחללית שלנו. אל תדאגי, לא יכול להיות שאת מכירה מישהי שדומה לחברים שלי. נ.ב. קבוצת החברים הנ"ל נפגשה בנסיבות מקריות לחלוטין, כי היתה במקום מסויים יחד. אפשר לראות בה מקבץ אקראי של צעירים.

Miss Thang

New member
אבל הם כולם חברים ***שלך***

ומתחברים ***אלייך***. לכן סביר להניח שיש להם כמה וכמה דברים בשותף, בין היתר - ראיית עולם דומה. לכן הם לא בדיוק קבוצה אקראית של צעירים. אין לי גם שמץ מאיפה אתה, אבל גם אם היית אומר לי "החברים שלי הם קבוצת צעירים בלתי תלויה מירוחם" הייתי מרימה גבה למשמע ההצהרה הלא נכונה בשל המדגם הלא מייצג בעליל.

Miss Thang

New member
ועוד משהו - קטנטן.

יצאתי עם גבר מבוגר ממני ביותר מעשור (אני אגב ***לא*** בת 18!). קיבלתי תגובות מאוד נזעפות דווקא מהצד הגברי - "שודד עריסות", "שילך לחפש מישהי בגילו", "הוא לא יכול לספק מישהי בגילו?" וכו'...

Ancestral

New member
ביחס לנקודה הראשונה..

נניח שאני אלמד בהשתלמות לנהיגה מונעת, אז אמנם כולם באו להיות איתי באותה כיתה, אבל בטח לא הרבה יבטלו בגלל שאני נמצא שם, או יעשו מאמץ מיוחד לבוא דווקא לכיתה שבה אני לומד ולחזות בזיו פני... ופגשתי אותם בנסיבות דומות, כך שזה דומה. בסדר, גם אני קיבלתי תגובה נזעפת מחבר..

זכוכיות

New member
גם כשהאקס שלי (נו, את יודעת מי)

יצא עם בחורה בת 18 לא מזמן (זוכרת?) אנשים כאן צחקו עליו, והיו שהעבירו ביקורת מאוד נוקבת, והוא בן 22 ולא 29!

aviavram

New member
שנע גבר התגלגלתי אבל בא נאזןjavascr

זה לא שהיא לגמרי טועה רק ההכללות והמוחלטות זה מה שהורג אותי אבל יש לה ראש מדהים לכן הקדשתי לה את http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1425912 אבל אני עדיין מאמין שהיא רוצה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1379756 תפוז למה הקישורים לא מופיעים

באופן כללי אפשר לומר שלנשים מותר

עם כל גיל , ולגברים אסור לצאת עם נשים צעירות במיוחד אם הפרש הגילאים 10+ תשאל את אישון עו'ד פלילון

Ancestral

New member
ואם כן, אז מה?

הרי אני כידוע בחור מכוער להחריד, ויכול לתפוס רק בנות 18. ברצינות: מה זה "מה ניתן להפיק"? מה ניתן להפיק מקשר עם מישהי מבוגרת יותר שלא ניתן איתה?

magenta73

New member
אתה קצת מצחיק, אתה יודע...

באת לפה בשאלה - היא בת 18, לטענתך, לא במקום של להקים משפחה וילדים, כמו שאתה היית רוצה. אנשים עונים לך, בשכל, לדעתי, שהיא אכן קטנה. ושהראש, נגיד את זה ככה, לא בדיוק נמצא באותו המקום, בעיקר בגלל הגיל. תנסה לזכור את עצמך בגיל הזה, איך חשבת, מה עשית... ותסתכל על עצמך עכשיו. אין הבדל? אני בטוחה שיש. בכל מקרה, אנשים עונים לך ואתה עונה בצורה לא נחמדה בעליל. אז מזה יוצא שנכנסת לפה, לפורום, ושאלת מה ששאלת, רק בשביך לקבל חיזוקים חיוביים וטפיחות על השכם? סחה עליך שתפסת בחורה בת 18? זה מה שאתה רוצה לשמוע?... בכול מקרה, ממני אתה לא תשמע את זה. מה שכן תשמע זה אכן מה ניתן להפיק ממערכת יחסים עם אישה יותר בוגרת, בגיל, ויותר קרובה לגיל שלך, מאשר ילדה בת 18. ומה שניתן להפיק היא מערכת יחסים שיוויונית, טובה, בוגרת, שכנראה גם תכלול בתוכה ראייה משותפת על המשך החיים. רצינות, בהירות וחברות טובה. (וגם נראה לי, וזה בקטנה, שיהיה נחמד יותר לדבר עם בן אדם שיודע מה זה קישקשתא. נגיד, לא רק ששמע עליו... כאלו הוא איזה משהו מהאגדות.)

Ancestral

New member
מצטער על הנימה הלא-נחמדה

(האם יש לי קשר לפנתרים השחורים או לקבוצות לא נחמדות אחרות?). אבל זה היה רק בתגובה ל"זה הכי טוב שהצלחת לתפוס?" לא נכנסתי לקבל חיזוקים חיוביים. אני בטוח שהקשר שלי עכשיו הוא טוב, בייחוד כיון שנכנסתי אליו אחרי כמה חודשים של דכאון בגלל אחת שאהבתי בטירוף ועזבה אותי, למרות ש"לפי הספר" היינו מאד מתאימים. בכל מקרה תודה על התשובה, והעלית כמה נקודות חשובות, ואני באמת צריך לחשוב על זה... לא, ולא על "קשקשתא"...! שיואו, ועוד העלו לי חשש שהיא תהיה ילדותית מדי בשביל...

aviavram

New member
אז יש לי כמה הפתעות בשבילך

היו לי לא מעט תלמידות שקיוו בגיל 18 לבעל וילדים בחורות אינטליגנטיות חכמות ומזוית הראיה שלהן צחקו על ה"זקנות" בנות ה 30+ ואין לי שום כוונה להעליב לא הצדקתי אותן ולא מצדיק אותך פה טמון יופיו של האדם אין מסמרות אין אמיתות מוחלטות מה טוב להן היה רע לך ומה שרע להן היה טוב לך כל אדם באמונתו יחיה קשה נכון קשה מסמרות ולמזלי יש לי לב חזק

סליחה???? אתה באמת מקשיב לעצמך?

דבר ראשון אם מישהו ישווה ביני לבין נערה בת 18 הוא ימצא הרבה הבדלים גדולים. אני חייבת להודות שאולי הבגרות הנפשית שלך בהחלט תואמת את שלב ההתבגרות של נערה בת 18. ואני אומרת זאת, רק בגלל התשובה הנ"ל שהשבת לי. מאחלת לך הצלחה.

זכוכיות

New member
תראה, כשאני הייתי בת 16

היה לי סיפור קצר עם בן 23, כשהייתי בת 19 היה לי עוד סיפור קצר עם בן 25, בזמנו חשבתי כמה חכמים הם, היום כשאני מנהלת איתם שיחה (לפחות עם הראשון יש קשר רציף, עם השני פחות אבל בכל זאת) הם נשמעים לי סתומים וילדותיים להחריד. ואני רק ב21, אני בעצמי סתומה וילדותית להחריד, אי לכן אני חוששת שהיד עוד נטויה ומיום ליום אני אגלה יותר ויותר שאלה בחורים שלא יכלו לתרום דבר לבחורה בת גילם. מאז גיל 19 אגב, החלטתי שנעים לי יותר בחברת בני גילי. היום אם יתחיל איתי גבר בן 30 אני אוטומטית אקבל רושם שלילי, אז כנ"ל לגבי גברים כמוך. לא שולטת בזה, מצטערת, אבל כמו שפרי אמרה- זה פתטי בעיני.

אישון36

New member
תהינה ממה שיש

כניראה תצטרך להמשיך הלאה מתי שהוא שהיא תתבגר - אתה יודע זה גיל שכזה שגדלים ומשתנים.....והיא עוד רגע קט לתך לצבא ותשתנה לך. אבל בינתיים - תהינה ממה שיש. אני מגיל 28-30 יצאתי עם משהי מגיל 16-18. היא מדהים. והיא גדלה - וזרקה אותי. אישון. זרוק.

Ancestral

New member
אם כי דווקא בגיל הזה חבר בגילה

לא יוכל להציע לה הרבה.. וגם מבחינה ביולוגית קשר כזה נראה הגיוני. הזדקנות של נשים היא יותר מהירה, מהרבה בחינות (קמטים, וכמובן פוריות)

Ancestral

New member
בסך הכל התיחסתי לעובדות שכל ילדון

יודע, מצטער אם הרגזתי מישהי: ישראלי נורמלי וטיפוסי בן 18-21 משרת בצה"ל, לא רואה הרבה בית ומרויח כמה מאות שקלים בחודש גבר יכול להוליד ילדים בגיל 55. אשה באופן טבעי לא. תתבעו אותי / את האבולוציה / את אלוהים, על פי אמונותיכם האישיות.

למעלה