שלום
אני יוצא עכשיו

slotmemory

New member
ב 10 שנים האחרונות הכל השתנה בישראל

עד לפני 10 שנים זכור לי אימהות שהיו מתקשרות לרדיו להתלונן שהבת שלהם בת ה 14 ברחה עם מבוגר בן 60 (הקריינים לא העלו על דעתם להתלונן במשטרה כי היתה הבנה כללית שהנערה מאוהבת ופשוט זה רק לא רצוי), בת 18 היתה יוצאת עם בן 30 ובן 40. אימא שלי שהתחתנה בשנות ה 80 היתה בת 13 כשאבא שלי היה בן 32 ובשנים אלה נזכר לעשות רישיון נהיגה, הוריה לא היו מרוצים מהקשר והוריו דחפו לחתונה והיתה חתונה וילדים אח"כ. לפני 10 שנים יקיר אביב היה משדך בנות 15 סוטות מין לגברים בני 36 לאורגיות וזה היה נחשב ללגיטימי. ב 10 שנים האחרונות, התפתח בישראל איזשהי נורמת חשיבה והנחת יסוד שהפרש גילאים הוא דבר חמור ששולל מהגברים לגיטימיות כי העלות תהיות; "מה יש לגבר בן 30 לעשות עם בת 18?!".... הראשונה שהעלתה את התהייה הזאת היא הסקסולוגית איריס בר און בתוכניתה בתחנת רדיו במוצאי שבת, אחריה סקסולוגיות אחרות, אח"כ זה השתלב עם פדופיליה ולאט לאט נתפסה נורמת חשיבה שגבר בן 30 שמסתובב עם חיילת הוא פדופיל. נורמה ציבורית זו, משפיעה גם על מערכת המשפט שלמשל מרשיעה את חיים רמון בנשיקת חיילת. אני בטוחה שאם חיים רמון היה מנשק בחורה בגילו, לא היה קורה לו כלום. אך הוא נתפס בתת המודע כפדופיל מפני שכך התקשורת הרגילה את דעת הקהל להניח. אז כיום הכל השתנה בישראל וגבר בן 30 שיוצא עם נערה בת 18 נתפס כגבר שלילי במיוחד חסר ביצים, פדופיל וסוטה מין.

Ancestral

New member
זה קשור בעיקר ל"משפטיזציה"

של החברה, שאוכלת כל חלקה טובה פה. כל דבר צריך להבחן בידי שופט. נתת נשיקה? משפט. המלחמה בלבנון היתה כושלת? צריך שעדר של שופטים יחליט מה דינם של הקברניטים, ושופטים שישפטו את הועדה של השופט וינוגרד על זכות הציבור לדעת מול טיב החקירה וכו' וחוץ מזה, יש פה לפעמים גם התיחסות לנשים כאל "קטינות נצחיות", דווקא מכאלו שקידמו את שחרור האישה. ("ילדה בת 19")

Miss Thang

New member
אתה יוצא מרוקו/אפריקה/סעודיה?כי אז

הדוגמא לגבי אמא שלך מובנת.

מה הקשר?!?!

לפני שאת מגיבה כאלה תגובות תבדקי את העובדות... כי את מדברת שטויות!

צביקה פיק,זה כבר מקרה סיעודי.

הבחור מאליין הבחורה אבודה, מזל מים מזל אדמה ביחד שווה בוץ. מיקרים חריגים מאוד אני מקווה לא נעלה היום מחשש לשרשור פלצת. עמך הסליחה

roseorose

New member
לדעתי

זה גיל סופר לא בשל, כנראה שאתה לא באמת מעוניין במערכת יחסים רצינית.

יש לי כמה דברים לומר לך

תראה אתה צריך לחשוב עם עצמך מה מתאים לך קשר יציב זויות וחתונה וילדודס בזמן הקרוב או סתם קשר לא רציני, איך נגדיר זאת רומן זרימה טובה. אני לא אומרת שהקשר ה1 יותר טוב ומתאים מה2 בגלל הגיל שלך. מצד שני יש בחורות בוגרות מאוד בגיל 18 שבחורים בני גילם לא מעוררים בהן עיניין....אני בת 20 וכל חיי בחורים בני גילי לא עוררו בי עיניין....כמובן ניסיתי לצאת עם גברים בהפרש של 10 שנים מעליי ומה יצא כלום....גיליתי שיש משהו דפוק בעיניין כמו ילד מגודל...אני לא שופטת אותך לא אומרת שאתה כזה.....אבל לדעתי 10 שנים מוגזם....5 שנים זה אפשרי לחלוטין.... ככה יש יותר תחומים משותפים ותוכניות לעתיד...

magenta73

New member
ההודעה הגיעה לדף הראשי של תפוז

מחר בבוקר אני אבדוק את הנזק. בגדול - צפה לתותחים כבדים...

Ancestral

New member
לא תיארתי לעצמי שאגיע לכזה פרסום...

זכיתי לחיי נצח, מה יש להגיד

כדאי לך להקשיב!

לדעתי זה בסדר..השאלה אם מצידה זה באמת ככה ורציני או רק ניראה..כי אני מכירה מישהיא שיצא עם מישו גם מבוגר ואחרי שזה הגיע לפסים מעשיים היא תפסה רגלים קרות ופשוט ביטלה הכל לאחר נישואים ..אז זה גרוע! תישכול טוב לפני מעשה

levona

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

ואני נישאתי לגבר שמבוגר ממני ב-10 שנים. שמע, ככל שמתבגרים הפער הולך ומצטמצם... ההבדל בין 40- 30 לא כזה נורא נכון? ואם היא מרגישה אתך נוח בטוחה ואוהבת, כנראה שהיא בוגרת לגילה החלטית ויציבה
כשאוהבים.. אין עניין לגיל... נכון? חג שמח
ותהנה - אל תתחבט בשאלות.

Ancestral

New member
זה מה שאני ניסיתי להסביר פה../images/Emo51.gif

היא באמת מרגישה איתי שהיא עם אדם יותר בשל וחכם ובוגר מבני גילה. אבל רק התחלנו לצאת, ושנינו מאד מבולבלים..בייחוד היא..

טוטו8

New member
הגזמתם כולכם

בשל ..לא בשל .. כולכם הגזמתם לחלוטין .. אתםמדברים על חוסר בגרות אתם לא בוגרים .. מה זה השטויות האלה .. נכון שעם השנים מתבגרים היום ילדה בת 10 יודעת ומבינה יותר טוב מלפני 5 שנים שילדה בת 18 רק התחילה להבין .. אנשיים הזמנים השתנו ולא נאי לא אומר שאני עכשיו בן 18ואני אצא עם ילדה בת 9 .. אבל .. אני אומר אם האשה הזו אוהבת אותך ואתה אותה .. זה כבר משהו גדול יותר מכול בלבולי השכל האלה ששמעת עכשיו . זה לא משנה השענות כלכלית או משהו אחר אני מקווה בשבילך שאלה לא הסיבות לקשר שלך איתה אלא נטו אהבה .. אם יש אהבה .. אז יש שם הכול . ומשם אפשר להתחיל לבנות דברים אתם חיים במציאות אחרת אם א ילדה בת 18 לא יכולה להתאהב באיש בן 30 והוא בה .. הם יכולים ללמוד רק מזה .. ואולי זה לא הדבר היציב והכי נכון לעשות מבחינת הפרש הגילים אבל אם הם אוהבים אז אתם צריכים להיות ביחד רות סוף . שיהיה לכולכם לילה משגע.

טוטו8

New member
הגזמתם כולכם

בשל ..לא בשל .. כולכם הגזמתם לחלוטין .. אתםמדברים על חוסר בגרות אתם לא בוגרים .. מה זה השטויות האלה .. נכון שעם השנים מתבגרים היום ילדה בת 10 יודעת ומבינה יותר טוב מלפני 5 שנים שילדה בת 18 רק התחילה להבין .. אנשיים הזמנים השתנו ולא נאי לא אומר שאני עכשיו בן 18ואני אצא עם ילדה בת 9 .. אבל .. אני אומר אם האשה הזו אוהבת אותך ואתה אותה .. זה כבר משהו גדול יותר מכול בלבולי השכל האלה ששמעת עכשיו . זה לא משנה השענות כלכלית או משהו אחר אני מקווה בשבילך שאלה לא הסיבות לקשר שלך איתה אלא נטו אהבה .. אם יש אהבה .. אז יש שם הכול . ומשם אפשר להתחיל לבנות דברים אתם חיים במציאות אחרת אם א ילדה בת 18 לא יכולה להתאהב באיש בן 30 והוא בה .. הם יכולים ללמוד רק מזה .. ואולי זה לא הדבר היציב והכי נכון לעשות מבחינת הפרש הגילים אבל אם הם אוהבים אז אתם צריכים להיות ביחד רות סוף . שיהיה לכולכם לילה משגע.

A Broken Mirror

New member
עזוב את כל בעלי הדעות הקדומות שסתם>

תוקפים. שאלת אם למישהו היה\יש ניסיון עם זה - כן. לי. ואני מצד הצעירה. אז לא הבנתי מה השאלה שלך בכלל? זה יכול לעבוד? כן. זה יכול לא לעבוד? כן. זה לא פקטור לשום דבר. זה יכול להצליח ויכול לא להצליח. במקרה שלי אם משהו הפריע - זה לא הגיל שהפריע. קיצר, אתה אוהב אותה? אז שיהיה בהצלחה.

למעלה