תשמע...
אני אפילו לא יודעת אם ההודעה שלך שווה התייחסות, אתה סתם זורק פה עקיצות, במקום להתייחס לנושא שהתחלת לדבר עליו ולהתייחס למה שכתבתי בתגובה אתה מסיט את זה למסקנות מטומטמות לגבי, כשאין לך אפילו על מה להסתמך. אתה נכנס לפורום עם גישה מתנשאת ("איך הגעתם לכל השטויות האלה" "נסו אותי") ועוד מצפה לקבל תגובות רציניות. תסלח לי, אבל אתה מעביר רושם של בן אדם רדוד בעצמך, אתה מנפנף בתעודת בגרות כאילו זה מדד לשכל (ונכון לי אין (בינתיים), ולא בגלל ש"אין לי שכל") את הדעות הקדומות שלך אגב ("אשה שלא יודעת את יעודה בעולם") כדאי שתשמור לעצמך, זה ממש מעורר רחמים שאתה משתמש בזה כדי לשלול מה שאמרתי. במה אני מאמינה? בוא נאמר שאני לא שוללת את זה שיום אחד נגלה משהו שעד עכשיו נראה לנו מוזר ולא סביר, אני כן שוללת את זה שלוקחים דמות של אל ומלבישים עליו אופי ומחייסים אליו סיפורים שלמים. אני מאמינה שמבחינה מעשית המדע יישאר דרך טובה להסביר דברים בעולם גם אם אי פעם יתגלה משהו קצת שונה (לוא דווקא כוח עליון) ואם מדברים על אבולוציה, אני מקבלת את התורה הזאת מאותה סיבה שרשמתי לך בתגובה. אם אני מקבלת את נכונות המדע אז אני לא רואה סיבה למה האבולוציה לא נכונה, מבחינתי הרבה יותר קל להבין את ההגיון שבה מאשר בתחומי מדע אחרים. ואני לא מדברת על הקוף או על כמה זמן העולם קיים, אני מדברת על ההסבר איך נוצרו יצורים שונים ולמה דווקא הם שרדו, שזה משהו שכל אחד, גם "אנשים בלי בגרות", כדבריך, יכולים להבין את ההגיון בו. אני מקוה שהתגובה הבאה שלך, אם תהיה כזאת, תהיה עניינית ולא סתם קללות והשפלות שאמרת כמו ילד קטן שמרגיש מאוים.