שלום...

CHEZKI16

New member
שלום...

לכולם אני אדם דתי מאמין בתורה ובמצוות וזה עשה ועושה לי רק טוב משהו יכול להסביר לי איך הגעתם לכל השטויות האלה אולי גם אני אאמין בזה נסו אותי זה לא מסתדר לי שהעולם קיים מליוני שנה ושהאדם נוצר מהקוף וכו` אתם יכולים להסביר לי אולי קצת?תודה!

Honey Bunny

New member
גם לי זה לא מסתדר

לא מסתדרת לי העובדה שאתה מקבל את ההנחה שיש כוח עליון כלשהו שאחראי לבריאה- כוח עליון שאין לגביו שום הוכחות מוחשיות ושפשוט בחרו ליחס לו בעבר תופעות שלא יכלו להסביר, אבל אתה לא מסוגל לקבל תיאוריה שמסתמכת בסך הכל על עובדות קיימות ועל הגיון פשוט, ושלא הומצאו בשבילה אפילו חוקים חדשים.

שטויות והבלים.

גם בין כל החוקרים, יש מחלוקות כמה זמן העולם קיים, ואם אתה רואה שהאלוקים ברא את האדם שכל הרופאים מתפלאים מהיצירה ממורכבות היצירה הזאת, לא יכול להיות שהאלוקים ברא את העולם כך שיהיו דברים שיהיו נראים כאילו הם קיימים מליוני שנים?

שטויות והבלים.

גם בין כל החוקרים, יש מחלוקות כמה זמן העולם קיים, ואם אתה רואה שהאלוקים ברא את האדם שכל הרופאים מתפלאים מהיצירה ממורכבות היצירה הזאת, לא יכול להיות שהאלוקים ברא את העולם כך שיהיו דברים שיהיו נראים כאילו הם קיימים מליוני שנים?

CHEZKI16

New member
מה הבעיה...

אתה אולי לא יודע אבל אלוקים היה קיים תמיד ויצר כמה וכמה עולמות והחריבם עד שיצר את העולם הזה כך שאפשרי שנשארו מעולמות קודמים דברים עוד דבר אלוקים לא יצר את האדם הראשון או כל דבר בין שיהיה עץ או קוף או כל סוג חיה זו או אחרת מיום היולדו שתילתו היוצרותו וכו` אלא ברא את כל הדברים כבר עשוים כגון האדם היה כבר גבר העץ היה עם ענפים ופירות והיו לו כבר מיליארד עיגולים כבר ביומו הראשון ולאדם היה כבר זקן או מה שלא יהיה ולכן טועים וחושבים שהעולם קיים מליוני שנה הוא באמת כולה קיים 5764 שנה! ועוד דבר הרבה אנשים אומרים בן אדם הבנת בן אדם!אומרים בן אדם ובחיים לא ראיתי שאומרים בן קוף!מה אתה מסתמך על מדענים מה הסברה שלהם אתה יודע?פרט כמוני אלא אם כן אין לך מה ואתה סומך רק על המדענים!

Charles Darwin

New member
הנה אני אוכיח לך שהאדם בא מהקוף:

הרבה אנשים אומרים לעקוף. לעקוף ולא לעאדם, כי באנו מהקוף (= עקפנו אותו) ולא מהאדם. מ.ש.ל.

CHEZKI16

New member
מצחיק מאד...

א.נגיד שבהוכחה אחת אנחנו פיטים מה עם השאר?! בלי שטויות! פשוט נראה לי שאתה לא יודע בכלל במה אתה מאמין בוא נראה אותך דוחה את שאר הראיות שהבאתי!

CHEZKI16

New member
טוב אז...

סתמתי אותך בקשר לזה נכון אז למה שאני או כל אחד אחר יאמין בתורת דרווין ולא בתורה הרגילה?! חוץ מזה גם לך אין שום ראיות אלא סתם אתה מאמין במשהו מופרך לחלוטין שעלה למישהו יום אחד בראש וכל אלה שמזכירים לעצמם קופים הולכים אחריו כקופים עיורים סליחה על הביטוי עוד דבר מה ההגיון להאמין בשטות זו הרי תורה זו מאמינה בקיום אלוקי כידוע לי אז למה ללכת כל כך רחוק שה` ברא את הקוף ואחרי מליוני שנה נוצר האדם מהקוף תגיד שה` יצר את האדם וזהו! למה סיבוכים?! מה כל קיר שאתה רואה אתה חייב להתנגש בו?! ועוד דבר לא ברור לי,ראיתי בספר התפתחות של קוף עד שנהפך לאדם לאט לאט אחרי מליון שנה אחר כך אחרי שני מיליון וכו` כך יותר דומה ויותר דומה ופתאום ראה זה פלא אני רואה לא אחר מאשר קוף בספארי זה מראה נדיר מה שראיתי? אולי? אחר כך לא יאמן נסעתי לגן חיות בי-ם וראיתי גם כזה דבר(4) שמעת על כזה דבר?!

CHEZKI16

New member
תשמע אחי...

אני גולש מהפלאפון וזה קובץ מדי גדול בשביל הפלאפון לטענתו אולי בכל זאת תסביר לי?!תודה!

Levos

New member
הסברים

האבולוציה מסתמכת על עובדות ועל הגיון בריא. להלן העיקרון: לכל אוכלוסייה יש מגוון תכונות שונות. בכל תנאי סביבה יש תכונות מסויימות שמועילות יותר מאחרות. יצורים בעלי התכונות התובות יותר שורדות מאשר חיות פחות מותאמות ומביאות סטטיסטית יותר צאצאים. מאחר והצאצאים יורשים תכונות של הוריהם אז התכונות המאפשרות הולדת צאצאים רבים יותר ידגלו באוכלוסייה. האם אתה יכול לומר מדוע תהליך זה לא יתרחש? מן הסתם התאוריה מתבססת על ההערכה שהחיים התפתחו לפני כ3.5 מיליארד שנה ולא לפני 6000 ולכן היה זמן להתפתחות אבולוציונית. אין הכרח לקיומו של אלוהים. ניתן להסביר את רוב התופעות בלעדיו. גם את התופעות שלא ניתן להסביר, אין סיבה לתלות על אלוהים כי אין לנו שמץ עדות לקיומו. העובדה ש"אלוהים" הופך כל הסבר לפשוט לא מספיקה, צריך למצוא את האמת. מה מפריע לך בקוף בסאפרי? לפני כ5 מליוני שנה היה קוף דומה לו. לקוף הזה היו אוכלוסייות שונות בתנאים שונים. אחת האוכלוסיות האלו התפתחו לבני אדם. קבוצה אחרת התפתחה לשימפנזות. אין סיבה שכל הקופים יכחדו רק בגלל שהאדם התפתח.

CHEZKI16

New member
תשמעי...

מותק כל ילד קטן יודע שדרוין האמין בקיום אלוקי אך סבר שהאדם התפתח מהקוף כך שאל תתנשאי כי בתורה שאת "מאמינה"אני מתמצא כבר יותר ממך אז אל תנסי לסתור בצורה עיוורת ובלתי רציונלית את התורה את אשה שלא יודעת את יעודך בעולם הזה סלחי לי אבל אין לך מושג בכלום לפי מה שאני רואה בטח גם אין לך בגרות בניגוד אלי בקיצור אין לך הרבה שכל בלשון המעטה בקיצור את נראית לי פוסטמה סליחה על הביטוי ואם אפשר לשאול במה את מאמינה?

פוֹלי

New member
חומד - קבל עצה ממני...

תשמור על הפה שלך, כי בינתיים מי שנראה פה בלי הרבה שכל ובגרות זה אתה. את הדעות שלך על אנשים תשמור לעצמך, את הדעות שלך על האבולוציה תשפוך פה. מספיק ברור או שאתה צריך את זה בסעיפים עם ניקוד והדגשים

Honey Bunny

New member
תשמע...

אני אפילו לא יודעת אם ההודעה שלך שווה התייחסות, אתה סתם זורק פה עקיצות, במקום להתייחס לנושא שהתחלת לדבר עליו ולהתייחס למה שכתבתי בתגובה אתה מסיט את זה למסקנות מטומטמות לגבי, כשאין לך אפילו על מה להסתמך. אתה נכנס לפורום עם גישה מתנשאת ("איך הגעתם לכל השטויות האלה" "נסו אותי") ועוד מצפה לקבל תגובות רציניות. תסלח לי, אבל אתה מעביר רושם של בן אדם רדוד בעצמך, אתה מנפנף בתעודת בגרות כאילו זה מדד לשכל (ונכון לי אין (בינתיים), ולא בגלל ש"אין לי שכל") את הדעות הקדומות שלך אגב ("אשה שלא יודעת את יעודה בעולם") כדאי שתשמור לעצמך, זה ממש מעורר רחמים שאתה משתמש בזה כדי לשלול מה שאמרתי. במה אני מאמינה? בוא נאמר שאני לא שוללת את זה שיום אחד נגלה משהו שעד עכשיו נראה לנו מוזר ולא סביר, אני כן שוללת את זה שלוקחים דמות של אל ומלבישים עליו אופי ומחייסים אליו סיפורים שלמים. אני מאמינה שמבחינה מעשית המדע יישאר דרך טובה להסביר דברים בעולם גם אם אי פעם יתגלה משהו קצת שונה (לוא דווקא כוח עליון) ואם מדברים על אבולוציה, אני מקבלת את התורה הזאת מאותה סיבה שרשמתי לך בתגובה. אם אני מקבלת את נכונות המדע אז אני לא רואה סיבה למה האבולוציה לא נכונה, מבחינתי הרבה יותר קל להבין את ההגיון שבה מאשר בתחומי מדע אחרים. ואני לא מדברת על הקוף או על כמה זמן העולם קיים, אני מדברת על ההסבר איך נוצרו יצורים שונים ולמה דווקא הם שרדו, שזה משהו שכל אחד, גם "אנשים בלי בגרות", כדבריך, יכולים להבין את ההגיון בו. אני מקוה שהתגובה הבאה שלך, אם תהיה כזאת, תהיה עניינית ולא סתם קללות והשפלות שאמרת כמו ילד קטן שמרגיש מאוים.

CHEZKI16

New member
אוקי...

אז ככה:קודם כל אמרת בתגובה הראשונה שלך(אולי לפי הבנתי)אמרת שלא מסתדרת לך העובדה שאני מקבל הנחה שיש כח עליון כלשהו שאחראי לבריאה הוצאתי מכך שלטענתך אין אלוקים ואילו בהודעתך השניה כתבת שאת לא שוללת שיום 1נגלה משהו(למרות שהיה קיים תמיד) שעד עכשיו נראה לנו מוזר ולא סביר(קיום אלוקי) אך אינך מאמינה בסיפורים עליו סתירה בדבריך! תגידי את מה את חושבת על זה?!... והבולוציה את מאמינה בה בצורה מדעית בלי לערב את הקוף(?!)אלא יצורים אחרים ומשונים, איזה? אני לא רואה בעולם הזה כל כך הרבה יצורים שונים ומשונים (ששורדים?!) מלבד טענת דרווין של הקוף! ודבר אחרון את מאמינה שהדברים המדעים היו תמיד?ודבר אחרון ובאמת חביב! אני חייב לך התנצלות אז סליחה בזה את צודקת ב100% אני נסחפתי מודה!

demoloc

New member
מה אתה צוחק?

חסרות דוגמאות לאבולוציה חוץ מהקוף? ניקח את הסארס s.a.r.s , איך אתה חושב ,אלוהים ברא אותו רק בכמה שנים האחרונות? או שהוא היה קיים תמיד אבל יום בהיר אחד הוא החליט לתקוף בני אדם? איידס - למה אתה חושב שמשנים כל הזמן את המרשם לחולים ? כי אם ימשיכו עם המרשם הרבה זמן בסופו של דבר ימותו רוב הנגיפים חוץ מהאחוז הקטן ששרד את המוטציה והוא חסין,ואז הוא מתרבה בכמויות , מה זה? אבולוציה. טוב,די עם מיקרואורגניזמים. מה עם הנמרים וחתולים, אם באמת יישות אחת הייתה בוראת אותן,היא לא הייתה עושה אותם דומים,אלא כל אחד שונה, אז למה קיימים משפחות של זנים? או לא מזמן היה על זה בחדשות ערוץ 1. פיל שלמד לשחות , עכשיו אם האזור הזה יש יותר אוכל מהצד השני של הנהר, איזה מהפילים ישרוד? שאני אמשיך?

למעלה