לא אמרתי שאני מאמינה שיום אחד נגלה
שיש איזשהו אל, ממש לא. אני לא מאמינה שיש דמות ששולטת בעולם, זה רעיון דמיוני מדי. אמרתי שאולי יום אחד נגלה משהו שקשה להבין אותו, זה לא חייב לערב כוחות על טבעיים, אבל אולי יערב איזשהי חוקיות בעולם, או שזה יהיה משהו מדעי לגמרי שירחיב את גבול המדע. בהודעה הראשונה התכוונתי שאם אתה מסוגל להאמין במשהו שעוד לא הוכח, משהו הרבה יותר מסובך מאבולוציה, אז איך קשה לך לקבל את האבולוציה? זה שיש מוטציות, זאת עובדה, זה שהחזק בטבע (לא משנה מאיזו בחינה) שורד זאת גם עובדה, מה שדרווין עשה זה רצף הגיוני של סיבה ותוצאה, אם מסתכלים על הצד הפשוט של האבולוציה. ואין שום סתירה בדברי. מה שהתכוונתי הוא שאתה והרבה כמוך מאמינים בקיום של אותו "אלוהים" מהתנ"ך, שכבר ייחסו לו סיפורים בתנך וקבעו לו אופי. מילא להאמין שיש כוח עליון, אבל עוד ליצור ממנו ממש דמות כאילו אתה מכיר את אותו כוח עליון? זה ממש נראה לי הגזמה. ובקשר לאבולוציה, דיברתי על התורה בכללי, לא ההתייחסות דווקא להתפתחות האדם. וכמובן שיש מיליוני יצורים שונים ששורדים עד היום, מה אתה חושב שאנחנו והקוף לבד בכדור הארץ? אין פה עניין של "להאמין שהדברים המדעיים היו תמיד", זאת בסך הכל דרך להסביר את התופעות בעולם בצורה מעשית. אף אחד לא יודע מאיפה נוצר כל זה, אבל לדעתי להגיד שיש כוח עליון שיצר את העולם זאת עצלנות.... אם אתה רוצה להתווכח על הדברים האלה בצורה נורמלית, סבבה, אבל בהודעה הראשונה שלך זה נראה כאילו אתה חושב שאתה יודע הכל ובאת לפה רק כדי לשלול כל דבר שיגידו לך בלי להתעמק בו.