שלומית מוקיעה מתוכה סרבניות המצפון

אimר

New member
וייז גייז

אתה יודע מה זה פרוטקשן? כי זה מאוד מזכיר מה שאתה תספק לי. במקום שאני אשלם לך בשביל שלא תרביץ לי בעצמך, אני אמור להגיד לך תודה בזמן שאתה הולך להרוג אנשים אחרים כביכול בשמי ולמעני. ההבדל הוא שמפיונר מבין מה הוא עושה ואתה לא. אולי בגלל זה קוראים להם וייז גייז.

וואי אני דיי בהלם............

אתה כנראה חי באיזה סרט יפה של נשיונל ג'יאוגרפיק שמתקיים בין גבול שבדיה לנורבגיה ... אחי אתה לא מבין איפה אתה חי... פה זה המזרח התיכון הארץ של "מאורעות תרפ"ט" אחי אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק.. זה לא קנדים שלווים... זה ערבים... סורי לעורר אותך מהעולם הוורוד שאתה חי בו.. אבל איי הב נו צ'וייס... אי דוגרי לא יודע מה אתה חושב לעצמך אתה חושב שיכולנו להסתדר 10 דקות ארץ הזאץ בלי צבא??? סבא שלי היה סרבן מצפון במלחמת העולם ה-2... (צבא ארצות הברית) אם כולם היו חיים בסרט שלך... (ושלו) לא היה עם יהודי וקל וחומר שלא הייתה מדינה אז וויק אפ בנדם...

EMM1

New member
הגזענים זה הגזע הנחות ביותר

מותר לאמר את זה, לא? הגוזע לגזען פטור, לא? לא זוכר מה רציתי לאמר...(מבקש את סליחתכם, פשוט קצת מאוחר עכשיו...) יש לי כמה שאלות למשתתפי הפורום הנכבדים: אם הפיגועים היו נפסקים(ונניח שגם ההסתה וכו'), איך אז היו מתרצים המתנחלים את שהותם בשטחים? ולא הבנתי משהו - אם הערבים הישראלים לא רוצים להסתפח לעזה, אז מה זה אומר לגבי מידת התמיכה שלהם במדינת ישראל? והאם זה אומר שנכון בטחונית לעודד אותם להתיישב ב"איזורי קו עימות"?

תגידי שמת לב?

כשהתיי קטן אבא לימד אותי דבר חשוב בחיים אל תתחיל ריב אם אתה לא יכול לנצח אם התחלת אל תפסיד אם הפסדת אל תבכה... אל תתחיל מלחמה אם אתה מתחיל אל תפסיד אם הפסדת אל תבכה... לפי האיניתיפדה לא היה אף מקרה של הרגית ערבי בשטחים ע"י כוטחות צה"ל.... מסקנה? כהערבים הורגים אותנו אנחנו הורגים אותם. לא שמת לב שמידי פעם איזה תור בקניון מתפזר על פי שטחו נרחב?ואז יש כל מיני טקסים שדוטחפים טנשים באדמה? אז לזנ קוראים ראצח... וכשילד נכנס לטווח אש בטעות... והוא מת לזה קוראים טעות.. וזה הבדך מאוד יסודי.... את יודעת שהילד ההוא שנהרג בעזה...מוחמד א-דורה... נרצח בירי של צלף פלסטיני?????? את זה גילןתה הטלוויזיה הגרמנית... זה לא איזה טענה מתחלית הזויה... לפי זוויות הירי אין סיכוי שצלף ישראלי פגע בו... אבל אל תתני לזה לשבש לך את התיאוריה שאנחנו רוצחים ילדים...... אם אנחנו מחסלים מחבל ואיתו עודג 20 "חפחים מפשע" (חלקם ילדים אז הם באמת חפים והשאר לא כ"כ כלומר כל מבוגר שמסתובבב ברדיוס של 100 מטר מכזה רוצח קו"ח באותו בית לא כ"כ חף מפשע) אז זה שווה את המחיר.. כי עדיף בעיני ילד אחד שלנו מכל הילדים בגדה המערבית ובעזה.... כי כדיי למנו מות מאמא אחת ישראליה.. אני מוכן להרוג את כל הנשים בגדה... המתנחילם לא צריכים שום תירוץ לשהות שם ע"ע מה שכתבתי למעלה על כללי התמודדות הוגנת...

אimר

New member
בקלוות

בניגוד לדעה הרווחת של מסיתי הימין, הייתי מאוד מאוד מעדיף שההתנגדות הפלסטינאית תהיה אך ורק באמצעים לא אלימים, אני מסכים לגמרי שהאלימות הפלסטינאית מלגטמת את האלימות הישראלית, שכמובן בתורה מלגטמת את זו הפלסטינאית. קוראים לזה מעגל אלימות ואף צד פה לא מוכן או מעוניין להפסיק אותו (להגיד אם הוא יפסיק אני אפסיק זה טיעון של בני 5). המתנחלים לא מתרצים את שהותם בטרור, התרוץ העיקרי הוא השתלטות על האדמות, יענו א"י השלמה. פלסטינאים ישראלים לא רוצים להסתפח לפלסטין מכל מיני סיבות, חלקן קשורות למידת התמיכה שלהם במדינה. אבל קשה להסיק מזה לכאן או לכאן בקלוות.

EMM1

New member
לשניכם

יוכי - שאלתי לגבי מקרה בו הפלשתינים יהיו יותר נחמדים, שבמקרה הזה אין הרבה מאוד הבדל בין התיישבות בשטחים לבין התיישבות בירדן למשל. שאר הדברים שאמרת כמובן אינם ראויים להתייחסות. אמיר - יש לך רעיון איך לשים קץ למעגל האלימות?(ומבלי לוותר על כל השאיפות הלאומיות שלנו בעבור שאיפות לאומיות גדולות בהרבה של הפלשתינים. אה, והוא צריך להיות יותר טוב מההתנתקות)

EMM1

New member
יוכי זה בן? כנראה גם ההודעה שלו

לא הייתה כל כך ממוענת לי... רציתי לאמר עוד כמה דברים אבל זה היה לפני כמה שעות...(המחשב נשאר מאז פתוח... אולי הוא ניצל עודף מתח ואז זה לא משנה........... מתחיל להיות לי רעיון. חברת החשמל צריכה אותנו במידה מסוימת, לא? אם לא מרוצים מדרך התנהלות חברת חשמל אז אפשר לעשות שביתה - לצרוך פחות חשמל ולגרום להם להפסד. או קיי, זה הכל להפעם...)

pazro

New member
ישוב הארץ הוא צו מהתורה

המתנחלים החלו לישב את עזה ויו"ש הרבה לפני שמישהוא בכלל ידע מה משמעות המילה אינתיפדה.

למעלה