שלומי שבן ב
אנשים

Mr K i n g

New member
חכמי הקומדי סטור כבר כתבו עליך שיר:

"חפש מי ינענע אותך"! ויפה שעה אחת קודם

y e t i

New member
מה שהכי מצחיק הוא..

שאחת כמוך שבקושי תיכון סיימה ונכנסה לאיזה כלוב כבר בגיל 18 יש מה לומר על אדם כמוהו ,אני לגמרי לא מגן עליו אלא רק שהוא כמו רבים אחרים הצליח להוכיח ולהביא לתודעה הציבורית שבישראל של היום חיים מוצצי דם ונגע בחברה הישראלית שכל תפקידם הוא איך באמצעות ספר תורה ניתן לגנוב לאנוס ולשדוד בלי דין ובלי דיין . בשורת השעה היא שעם ישראל לומד לקח לומד לאט אבל לומד ,מידי שנה מקצצים למגזר הזה את הכנפיים, בסופו של דבר מי יודע אולי תהיו אזרחים מין השורה .

גועל נפש! כמה שנאה

והכללות בהודעה אחת ועוד ליהודים! אתה כ"כ מושפע וניזון מהתקשורת שזה עצוב. אם פלוני אנס ואלמוני גנב תחת מסווה של תורה אז כולם כאלה אצלך, מוצצי דם ונגע יש בכל חברה במדינה אבל לקחת קהילה שלמה שאתה לא מכיר אותו והפכת את כולו לנגוע

y e t i

New member
שנייה לפני סוגרים את היום .

הסיפורים על התקשורת לא מעניינים את אף אחד את תצטרכי להביא טיעון טיפה יותר חכם ומוכח מזה. עוד דבר שאת לא יודעת על אזרחי ישראל שהחלק השפוי שבהם כפוף לממסד ולשלטון חוק , אלו 2 מושגים שמה לעשות איך שלא נהפוך את זה הם מנת חלקם של כל אחד ואחד . לא דרושה לי תקשורת כדי להבין איפה אני נמצא , לא דרושה לי תקשורת כדי לדעת שאם החלאות האלו היו עושים צבא כמו שצריך במקום לשאוב כספים מהביטוח הלאומי אז כל אחד ואחד היה עושה פחות מילואים ,והיו משולמים פחות מיסים עבור כל אחד . המצב כרגע הוא מצב נתון ונגדו אין מה לעשות בנתיים , כמו שאמרתי זאת משוואה שמשתנה משנה לשנה ובנתיים היא נעה לאט אבל עדיין נעה . הנה עוד משהו לטובת המדגם שמייצג חלק ממה שקרוי חרדים , להזכירך הם עדיין במסגרת אזרחי ישראל כך שההגדרה שלך למילה יהודים גובלת בטיפשות . ואם זה עדיין לא משכנע אותך ,ונדמה לך שמישהו ממציא עליכם דברים אז הנה שוב אותם יהודים שעליהם את מדברת .

הלכת רחוק מידי....

מה קשור נטורי קרתא עכשיו? זה רק מוכיח כמה אתה לא מבין כלום אם זה מה שאתה מביא לי כדי להראות לי מהם אותם יהודים. לידיעתך הם לא מהווים אפילו מאית מהמגזר החרדי! אז אוקיי - לחרדים יש את נטורי קרתא לחילונים יש את השמאל שהוא הרבה יותר נרחב, אני שונאת אותם לא פחות מאשר אני שונאת כל שמאלני אחר

ואגב,

אם המטרה היא להתחתן- אז כן, הם משיגים את המטרה שלהם ומתחתנים. כמו שאמרתי, אני לא חושבת שרצוי להתחתן עם אדם זר.. (וביננו, להכיר בשידוך ולתהחתן לאחר מס' פגישות זה להתחתן עם זר!). ועכשיו תבוא הטענה שגם אחרי 10 שנים מגלים משהו חדש.. נו, קדימה.. אני מחכה
אני וואי ... אני לא אתחתן לפני שאגור עם המיועד ובטח שלא אתחתן עם מישהו שפגשתי באיזה מועדון אחרי מספק מועט של פגישות כמו שעושים החרדים.

דבר ראשון זה לא מום!

(גם לא אצל החרדים!) דבר שני אם אני חרדית עם 6-7 ילדים לא נראה לך הגיוני יותר שאתחתן עם "בעל מום" שכזה מאשר עם רווק? לי זה נראה הגיוני מאוד..... לגבי האגב שלך- אז אוקיי! נכון שזה לא מתאים לכל אחד בטח לא מישהו/י חילוני אבל תנסי שניה להיכנס לראש של מישהו חרדי בן 18 שלא בא במגע(לא מדברת על מגע פיזי) עם בנות - אין הרבה אופציות אחרות. לגבי זה שגם אחרי 10 שנים מגלים דברים חדשים זו לא טענה שלי להזכירך!

כמה דברים: אני בשוונג../images/Emo66.gif

1. זה בהחלט מום ואת יכולה להכיש את זה עד מחר. גרוש ישודך לגרושה. אין לי בעיה עקרונית עם זה אבל למה שלא תנתן האופיה לבחור/ה לבחור? אולי מתאים להם להתחתן עם רווק/ה? הבעיה מתחילה באילוץ שנוצר. גרוש יתחתן עם גרושה. את מסכימה איתי שלרוב, גרוש לא יתחתן עם רווקה (אפילו ללא ילדים??). למה??? יש על זה תשובה הגיונית? 2.נכון, אין הרבה אופציות. אין לי בעיה עם שידוך (גם חברות שלי מכירות לי..
) יש לי בעיה עם האופן בו זה נעשה . בבית השדכנית, עם דלת פתוחה, בסביבת אנשים שחלילה לא יתפתו ל "מעשים אסורים" . אסור למשוך יותר מידי פגישות כי זה יראה רע וכו'.. 3. נכון, גם אצל החילוניים לפעמים, אחרי 10 שנים מגלים דברים חדשים. רק שאצלנו גירושין זה לא גזר דין מוות ולמרות, שהחברה החרדית מתחילה להתפורר אצלכם זה נחשב כזוועה.

ואגב, עוד משהו שהעלה לי את הסעיף

ונתקלתי בו שוב לפני כמה ימים: למה לכל השדים והרוחות צריך להביא כתמים בלתי מזוהים לרב שיבדוק????????????????????????????? מה הוא בדיוק עושה שם ? מריח ?
איכססססססססססס...
משפיל, מעליב, מגעיל, בוטה וחודרני. זה מה שיש לי להגיד על הנושא הזה .

אוקיי אז ככה....

1. כן, יש תשובה הגיונית- בשידוך גרוש ישודך לגרושה, תחשבי על מצב שנותנים לו לבחור והוא בוחר רווקה אוקיי? למה שהרווקה תקבל גרוש? עזבי דת עכשיו, בתור רווקה חילונית אני מניחה שתעדיפי רווק על גרוש לא? הרי לך התשובה.... כמובן שכל זה תקף רק על שידוך שכן אני מכירה כמה זוגות שהתחתנו לא דרך שידוך וזה בסדר גמור מבחינת כולם 2. מסכימה איתך 3. גם אצל חרדים זה לא גזר דין מוות, תראי איזה קסם - אני חיה~

אהממ..

1.לגבי נישואין עם גרוש- אין לי בעיה עקרונית, כל עוד הוא לא בא עם תוספות של ילדים
הייתי רוצה שגם ע"י שידוך תהיה זכות בחירה מה שלא קורה, בפועל. שמחה שאת מסכימה איתי עם סעיף 2
3.לא התכוונתי למוות "מוות". את יודעת היטב למה התכוונתי:) בהצלחה .. אני משערת שיש סיבה שאת כבר לא חרדית..

1. שוב- גם אם תהיה

זכות בחירה, אישית אני לא מכירה רווקה שתבחר גרוש אז מה הטעם בכך שהוא יכול לבחור רווקה? 3. באמת שאין לי כוונה לסנגר על חרדים אבל אני באמת חושבת שגם ה"גזר דין מוות" הזה באיזושהי צורה עוזר לכך במקרים מסויימים שהנישואין יצליחו. אם מישהו שאין אופציה של גירושין אז זה עוד יותר נותן לו לנסות שזה יצליח. לדעתי זה הרבה יותר טוב שזה ככה מאשר אצל חילונים שסבבה גירושין זה הדבר הכי נפוץ שיש מתחתנים ומריבה ראשונה יאללה ברבנות בלי לנסות אפילו... תודה, אכן... שום דבר לא קורה סתם:)

אני לא אבחר "גרוש" כמו שאני לא אבחר"רווק".

אני אבחר בחור עם אופי, אדם שלם בפני עצמו . לא מצב משפחתי:) לגבי מה שכתבת על קלות הגירושין. זו באמת נק' הסתכלות ולא נראה לי שנסכים לעולם. כמו שאת אומרת שהרבה חילונים מתגרשים מהר מידי יש הרבה חרדים שנשארים הרבה מידי ..

Natalila

New member
זה מה זה מיותר

מה שאתן עושות. הרי במילא כל אחת חושבת שהיא צודקת והדרך חיים שלה היא הנכונה. הרי לא באמת כל אחת חושבת שתוכל לשנות את הדעה של השניה אז אולי נסגור את זה יפה
ככה לפני שזה הופך לשרורפלצת עצבני

למעלה