עוד... של רוחל'ה
ה הגולש באינטרנט New member 25/10/05 #11 יש לי שאלות אלייך..../images/Emo185.gif 1. מתי הבר-מצווה שלך? מה התאריך לידה? 2. איפה גרים הקרובים האלה שלך בב"ש? (אני גם גר בב"ש פשוט..)
יש לי שאלות אלייך..../images/Emo185.gif 1. מתי הבר-מצווה שלך? מה התאריך לידה? 2. איפה גרים הקרובים האלה שלך בב"ש? (אני גם גר בב"ש פשוט..)
S shminia coo co il New member 25/10/05 #17 גם לי יש דודים בבאר שבע.. מי יודע אולי בסוף יברר שאנחנו קרובי משפחה?חח...
ה הגולש באינטרנט New member 25/10/05 #19 אמן שאני קרוב של תובל ../images/Emo185.gif (אני אוהב שערות של אנשים,ויש לו שיער כזה מגניב )
S shminia coo co il New member 25/10/05 #22 רק רגע..-כנסו אם יודעים שזה תובל האמיתי (וזה כן..אפילו מאיה אומרת!) למה לא מאדימים אותו כבר?
G gal love sims New member 25/10/05 #24 תובל כנס אני שולחת מלא דברים למאיה ושכחתי בכלל שאתה פה אז רציתי להגיד שאתה שחקן מאוד מאוד מוכשר ואני מתה לפגוש אותך+כולם!!!!!
תובל כנס אני שולחת מלא דברים למאיה ושכחתי בכלל שאתה פה אז רציתי להגיד שאתה שחקן מאוד מאוד מוכשר ואני מתה לפגוש אותך+כולם!!!!!
ב בלינדה belinda New member 25/10/05 #26 למאיה ראיתי את הקטלוג שלך בהנס ואת מהממת לכמה חברות דיגמנת??
S shminia coo co il New member 25/10/05 #32 ל gal love sims אולי תובל ומאיה יעזרו לנו ויסדרו לנו פגישה עם אסתר קלינג (המלהקת) ואולי עוד נצליח להופיע באיזו סדרה? חח אולי...( ~ ~)
ל gal love sims אולי תובל ומאיה יעזרו לנו ויסדרו לנו פגישה עם אסתר קלינג (המלהקת) ואולי עוד נצליח להופיע באיזו סדרה? חח אולי...( ~ ~)