שלומלום לכולם מה המצב

tuvalshafir

New member
יש לי סוכנות

והיא אמרה לי שי שאודישן ולמדתי טקסט ונבחנתי עם עוד ילדים ו.... עברתי

tuvalshafir

New member
אם...

שולחים תמונות לכל מיני סוכנויות דרך האינטרנט או דרך.... לא יודע והן רושמות אותך וקוראות לך לאודישנים.... אבל צריך לדעת שלא תמיד זוכים בתפקיד וזה קורה הרבה......

gal love sims

New member
אני יודעת אבל אם אני לא ינסה ברור

שאני יפסיד... וחוצמזה אמא שלי חושבת שזה לא טוב ליהיות מפורסם בגיל צעיר ובלה ובלה... בנתיים אני הולכת לחוג מקצועי...

gal love sims

New member
פיתוח כל אני ילמד מאוחר יותר כי אני

יותר אוהבת משחק... אבל אני לא מפסיקה לשיר וזה משגע את חברות שלי... חח....

אין לנו חוג כזה "שירה והגשה" -חבל..

יש לנו רק תיאטרון ...:( וחוגים כמובן שלא קשורים. והשנה נפתח חוג קולנוען צעיר שזה לכתוב תסריטים לצלם ומשחק מול מצלמה.. אבל לא יכולתי להרשם כי השנה יש מלא לחץ... אז שנה הבאה אולי

tuvalshafir

New member
טוב מאד

גם אני למדתי הרבה בשביל להגיע לזה..... וצריך לדעת לקבל כל דבר בפרופורציה ושלא יעלה ההשתן לראש מגיל צעיר... את זה למדתי ממשהו מאד חכם (ההורים שלי ורובי הבמאי חחחח)

אני למשל

למדתי בחוג בביה"ס במשך 3 שנים דרמה ובחוג (לא בביה"ס) 3 שנים (זו השנה השלישית) ועשיתי שתי הצגות ...אבל זה לא עוזר.. כי בסוכנויות זה הולך לפי תמונות וזה ממש לא פייר!!!:(:(:(

gal love sims

New member
אני יודעת אבל אם אני לא ינסה ברור

שאני יפסיד... וחוצמזה אמא שלי חושבת שזה לא טוב ליהיות מפורסם בגיל צעיר ובלה ובלה... בנתיים אני הולכת לחוג מקצועי...

chen010189

New member
חשוב לציין שזה לא תלוי רק בכישרון,

אחד מעקרונות ההגדלה של הסיכויים לעבור אודישן, שהוא לא פחות חשוב מהדרך משחק, זה האופי של הנבחן. חשוב להגיע לאודישן עם מצב רוח טוב, חיוך על הפנים, ולהיות קשוב לבוחן. קראתי פעם, שבדרך כלל החיוך עושה חצי מהעבודה. לבוא עם ביטחון עצמי (מה שעובדים עליו הרבה במשך החוג משחק, לפחות אצלי) סבלנות, קשב, ומצב רוח טוב. חוץ מזה שזה עושה רושם טוב על הבוחן, זה גם מעלה את הביטחון מולו, ואז משחקים טוב יותר. אני מסתכלת לפעמים על סדרות כמו פיק אפ, למשל, בר רפאלי אמרה שהיא לא למדה לשחק עוד. וכבר כולם שמעו על הזלזול במשחק שלה, "לא יודעת לשחק", "שתמשיך לדגמן" וכו'... איך נשים כמוהה עוברות את האודישן? (חוץ ממה שכתבתי למעלה... זה גם לא עוזר אם אין כישרון)

למעלה