שלומלום לכולם מה המצב

זו מה שרשמו

בסוכנות של מאיה (D-N-A) מעוניינים לבדוק אם אתם מתאימים לייצוג על ידי משרדנו, שילחו :אלינו את הפרטים הבאים במייל שם פרטי ומשפחה,גילכם,גובה, ומטרת הפנייה. לאחר מכן, צרפו תמונות עדכניות שלכם .התמונות הרצויות הן תמונות צבע דיגטליות, ללא איפור ובתאורת יום על רקע כהה או בהיר נסו לבקש מבן משפחה או חבר/ה שיצלמו אתכם תמונת פנים, תמונת גוף , ותמונת פנים .שלכם עם חיוך תנסי ... אני רוצה פשוט לצלם תמונות ממש טובות שלי ואז אני ארשם.. דרך אגב כתובת הסוכנות: d-n-a.co.il אבל זה לא פייר שבוחרים רק לפי תמונה ולא לפי כישרון!!! כי יכול להיות שהאדם ששולח את התמונה יפה מאוד מאוד אבל אין לו טיפת כישרון הוא תופס באודישניים מקום שצריך היה להיות של מישהו אחר (וגם ככה הוא נכשל אלא אם כן לוקחים אותו רק כי הוא יפה) לא ככה? ככה..

chen010189

New member
את לא הולכת להיות דוגמנית

את הולכת לשחק, מצדך שתהיי גם קצת שמנה. אז מה? הם רוצים לראות אותך, להכיר אותך הם לא הולכים לבדוק את המראה שלך הם ישאלו אותך איפה למדת משחק, ואם את לומדת כרגע... אני מכירה ת'דרך קבלה שלהם, איט'ס אוקיי תנסי, מה יש לך להפסיד? אם את רוצה להיות שחקנית, אל תפספסי אף הזדמנות שיש לך

tuvalshafir

New member
זה לא נכון תראי....

זה לא שלוקחים ילדים יפים לוקחים ילדים שעוברים מסך.... ושהם באים לאודישן אם אין להם כישרון אז הם יצליחו רק בדוגמנות למרות שגם לזה צריך לעבור מסך וכישורי מסך אז אל דאגה חחחח

gal love sims

New member
יש לי איך להגיד... שתי פרצופים

שאני כמה בבוקר אני נראית כמו סינית ועד שאני לא ערנים ככה הפרצוף אבל אחר כך בלי להשוויץ יש לי פרצוף די יפה... חוצמזה איך זה שאתם(אתה ומיה)בני 12 ושיחקתם בני 10??

chen010189

New member
אצל הגדולים זה תלוי בלבוש, נכון?

אצל השמינייה, היו צריכים להתאים לבוש ואיפור שיהפכו אותם לילדים ובאמת כשרק התחלתי להכיר ת'סדרה חשבתי שהם באמת בני 15
למרות שהיו פרקים שאת דון והילי (ואני זוכרת את זה טוב) לא הצליחו להלביש כמו בנות 15, והן נראו בוגרות יותר. אבל סה"כ באמת עשו אותם בני 15

כי..

הם לא ממש נראים גדולים .. אני למשל נראת בדיוק כמו ילדה בגילי .. אם יראו אותי ברחוב לא יחשבו שאני בת 10.... והם אומנם לא בני עשר. אבל אם מישהו יגיד לך שכן את יכולה בקלות להאמין לו..

chen010189

New member
דווקא

הגשתי כתבה בתוכנית בניקלודיאון, ולא היה לי נסיון מול מצלמה לפני זה אמרו לי (אלה שישבו בחדר עם ה...איך קוראים לזה? מוניטור? שכחתי, הטלוויזיה שמראה ת'צילומים בזמן אמת) ששידרתי ממש יפה. שהגשתי כאילו זאת לא הפעם הראשונה שלי

Secret17

New member
תובל, שאלה -

אתה יודע פחות או יותר עד מתי אתם מצלמים? מתי ימי הצילומים הקרובים שלכם?

tuvalshafir

New member
אנחנו מצלמים עד ה15 בנובמבר

ויום הצילומים הקרוב שלי הוא יום שני

tuvalshafir

New member
הרבה הרבה יותר

יהיה לי תפקיד ממש משמעותי לקראת פרק 100 אז שווה לחכות

tuvalshafir

New member
טוב אני חייב לזוז

לבלות קצת זמן איכות עם משפחתי האהובה ... תודו שזה נמע כמו נאום של ראש הממשלה חחח אנחנו משחקים קנסתה (משחק קלפים של זקנים חחח) אז ביי נהנתי מאד אני אחזור בקרוב תודה רבה ולהתראות

למעלה