מזלי ש"הטעות" שלי קרתה בארה"ב
הריתי ברביעית כשהתינוקת שלי הייתה בת 8 חודשים , ולא בגלל התנהגות מינית לא נכונה , או חוסר אחריות, קיבלתי גלולות מיוחדות להנקה (אשה שמניקה לא יכולה לקחת גלולות רגילות) (ואומרים שאשה שמניקה לא יכולה להיכנס להריון - בולשיט) ויחד עם זה הריתי, אני חייבת להגיד שהייתי במצב נפשי קשה, לא יכולתי לסבול את העובדה להיות שוב בהריון כשייש לי שלושה קטנים בבית , שהקטנה מביניהם בת 8 חודשים. אז כן, אני בגירה ואני נשואה , אבל אני לא רוצה להיות שוב בהריון ואין לי את הכוחות לגדל ילד רביעי, ובנוסף מצבי הכלכלי לא מאפשר לי . למזלי זה קרה בארה"ב , וכאן אף אחד לא מתערב בהחלטותייך (כל עוד יש לך ביטוח רפואי - אין לי מושג מה לגבי אלה שאין להם) . כשסיפרתי לרופא שלי שאני בהריון ואין לי שום רצון להחזיק בו, הוא אפילו לא הניד עפעף , ובלי שביקשתי כבר נידב לי מידע ש"הכי טוב" זה להפיל בשבוע 17 שאז אפשר לראות בבירור ובלי לטעות. ושהביטוח הרפואי שלי בטוח יממן את ההפלה , כי זה יותר זול להם מאשר לממן הריון ובדיקות . אני לא גאה במה שעשיתי ולקח לי זמן להשלים עם המעשה, אבל אני שמחה שהייתה לי את האפשרות להחליט על גופי , בלי לערב אף גורם (כולל משפחתי)