שם הפורום- די להשתמטות- מה דעתכם?

koneko90

New member
הצבא קיים על מנת

להגן על הזכות לקיום וחירות של העם היהודי בארץ ישראל ותו לא.

שם הפורום- די להשתמטות- מה דעתכם?

חברת פורום שלחה לי מסר והציעה לשנות את שם הפורום ל'השתמטות - בעד ונגד'. אני מרגיש שזה קצת מפספס את המטרה של הפורום, שהיא דיון בדרכים להתמודדות עם ההשתמטות, אבל מצד שני- אני חייב להיות מציאותי, אנחנו מדברים על השתמטות ודנים גם על הצדדים שלה. מה דעתכם? האם שם הפורום צריך להשתנות להשתמטות בעד ונגד או שכדאי להשאיר אותו? הודעות אשר יכילו "די לפאשיזם" ימחקו, כמובן, כמסורת ה1984(ובבקשה, פחות קונספירציות.) איתן

הMפצח

New member
תשאיר את השם כמו שהוא

"השתמטות בעד ונגד" זה שם שנותן לגיטימציה להישתמטות.

Q T g i r l

New member
לדעתי

תחליפו את השם ל"השתמטות" בלי בעד ונגד ובלי להיות קיצוניים לצד אחד. וככה יהיה ברור שזה דיונים על הנושא כל המשתמטים הקיצוניים מתעצבנים על זה ואז סתם יש פה מלא קללות וכאלה. השתמטות זה נושא כללי ולא מעלה התנגדות של צד אחד אלא דיונים על הנושא הכללי. (וכן, נכנסתי בתור משכינת השלום של הפורום :) )

respecta1

New member
../images/Emo31.gif

אין כזה להיות בעד או בנגד זה עבירה על החוק קודם כל יהיה פורום "בעד או נגד - רצח" רק בגלל שפתחו פורום דיי לרציחות ! וכמה מצחיקונים הפריעו? לא שאני משווה.. אבל זה בדיוק על אותו עיקרון.. אלה טרולים, מקס' תוך שבוע הם יעלמו.. ובכל מקרה חלק מהם מציפים ומקללים אז אתה יכול לחסום אותם..

antidot

New member
המממ

לשמחתי הרבה אין חוק האוסר הבעת דעה. ברגע שיצא חוק כזה, אני (ואני מתאר לעצמי שעוד חלק נכבד של האנשים) ימצאו אלטרנטיבות שלא שוללות את הזכויות הבסיסיות של האדם. כמו שלך יש זכות להביע דעה נגד ההשתמטות, לאחרים יש זכות (מתוקף החוק) להביע את דעתם בעד אי שירות. ממה שאני מכיר (ותקן אותי אם אני טועה), יש חובת שירות. אין חובת הסכמה לדעות של אחרים. יש לי הרגשה שהמושג "מדינת החוק" לא ממש ברור לחלק מהגולשים כאן.

antidot

New member
------>

אז לדעתך כל דיון בהצעה לביטול חוק כלשהו בכנסת היא עבירה ?

respecta1

New member
דיברתי על הטרולים

כל אלה עם ה* האדומה בצד כל ה "המשתמטים הדור הבא והאגדה * " למיניהם.

antidot

New member
הגבת לי

ואני לא רואה שום כוכביות בכינוי שלי. השאלה הקודמת שלי עדיין תקפה: האם לדעתך דיון בהצעת ביטול חוק בכנסת אינו חוקית ?

vinney

Well-known member
קודם תחליטו מה זה השתמטות

בפורום הזה אנשים מוכנים לפגוע בכל מי שלא כמוהם רק כי הם חושבים שכולם צריכים להיות מיושרים לסרגל אחד, ואין מה לעשות איתן - זה פאשיזם. זה שבמקרה יצא לכם המספר הזה, נו, נסתרות דרכי האל.

koneko90

New member
../images/Emo31.gif

סליחה? השתמטות ע"י אדם כזה או אחר מבהירה לחברה שהוא אינו מעוניין לתרום מעצמו למדינה ולחברה. למה שניתן לו כבוד על זה שהוא מעדיף שאחרים יסכנו את חייהם כל יום כדי לשמור עליו והוא ישב בבית בכיף שלו? -.-

vinney

Well-known member
ולמה שנבנה כבישים עבור

מי שמעדיף לשחק בקייטנה בצבא בכיף שלו במקום ללכת ולשלם 50% מסים כמו חלק מאיתנו? מה קרה, זהו, היית שלוש שנים בצבא וכולם פתאום חייבים לך לכל חייהם? תרדו מהעץ, די.

respecta1

New member
היחידים שראיתי, שאיימו לפגוע

זה אלה שהיו בעד השתמטות..

respecta1

New member
כל המצחיקים

"Zaph0d Beeblebrox " ו"המשתמטים הדור הבא והאגדה " וחבריהם.

vinney

Well-known member
הא, וSupermanZW לא מצחיק?

בדיחות כאלה כבר מזמן לא קראתי, הוא ותומכיו (כולל אותך) פשוט ליצנים.

respecta1

New member
האמת לא תמכתי ברוב

אלא בסעיף וחצי ממה שהוא כתב.. אבל בכללי אתה כברר לא מפתיע.. גם בהודעה הזו כמו בשאר, התעלמת מהמציאות.

למעלה