שם הפורום- די להשתמטות- מה דעתכם?

vinney

Well-known member
איזו מציאות בדיוק?

שבא בן אדם שמקנא שמישהו לא עשה שלוש שנים בזמן שהוא כן ומציע הצעות שהיטלר לא היה מתבייש בהם, ואתם כולכם אומרים שזה בסדר, נבחר איזו הצעה אחת או שניים שנראות לנו יותר, ונהיה צדיקים? נו, גם בחוקי נירנברג לא החליטו להרוג את היהודים, הכל מתחיל מקצת.

vinney

Well-known member
למדתי טוב מאוד, וילדון תקרא

לילדים התמלהמים שאתה משלהב פה, לא לי, פאשיסט עלוב. תזכר איך גמרו אלה שחוקקו את החוקים בנירנברג, אתה בטוח שזאת הדרך שאתה רוצה ללכת בה?

respecta1

New member
אוי ילד מסכן.. אתה יורד לרמה כזו נמוכה

שאני לא מתכוון להגיב לך יותר.. תלמד קצת היסטוריה.

vinney

Well-known member
אני יכול להעביר לך שיעורים, חמודי

כשתעבור את רמת כיתה א', כמובן, אתה לא בוגר מספיק בשביל זה. כל ילד טיפש חסר אינטלגנציה כמוך מתחיל להחליט מי יחיה ואיך, ומתפלא כשמזכירים לו איך גמרו האחרים לפניו... נו, לא נורא, בסוף או שתזכר או שתגמור כמוהם. בחירה שלך.

respecta1

New member
כנראה בנוסף להיסטוריה אתה צריך ללמוד

עוד כמה שיעורי אזרחות, טוב נו - תחזור לפה עוד עשרה שנים..כשתתבגר, אז אענה לך לתגובה שאתה הולך להגיב אבל עד אז, כנראה תבין איזה שטויות פלטת פה ותחזור בך.

vinney

Well-known member
עוד עשר שנים?

לא יהיה לאן לחזור. אתה יודע למה? כי לא תהיה מדינת ישראל. וככל שירבו אנשים כמוך, ככה יותר מהר תחוסל המדינה.

koneko90

New member
ולמה שתחוסל המדינה בגלל אנשים כמוהו

שמאמינים שכל הפרטים חייבים לתרום מעצמם לביטחון המדינה והתנהלותה?

vinney

Well-known member
כי הם ישארו עם עצמם

למה שאני אמות בשבילכם? למה שאני אגן עליכם?

koneko90

New member
כי על מנת לשרוד כעם במיוחד עם האיומים שסביבנו

אנחנו צריכים להגן על עצמנו. אתה לא רק מגן עלי, אתה מגן על המדינה שלך, הבית שלך, המשפחה שלך. הסבר כמו לילד בכיתה א', באמת חבוב, תתבגר. אתה אומר, "לעזעזל כולם, שישמידו אותנו, העיקר שיהיה לי נוח". הרי עצם העובדה שאתה יכול להתכתב פה עכשיו מן הסתם בזכות הצבא שמגן עלינו ומאפשר לנו לחיות בשלווה ובשקט. אז מה? שאחרים יקריבו בשבילך?

vinney

Well-known member
לא, שלא יקריבו

אם המדינה תהיה פאשיסטית - אין לה זכות קיום בעיניי. למדינה הזאת זכות קיום רק אם זאת מדינה יהודית דמוקרטית, כל שאר הגוונים (מדינת הלכה, מדינה פאשיסטית, מדינה גזענית, וכד') לא מקובלים עליי ואני לא מתכוון למות למענם. אני גם לא מצפה את זה מאחרים. ברור?

koneko90

New member
אז לך חפש מקום אחר לגור בו,

מדינה פאשיסטית ? נחוי, הגיוס בישראל הוא חובה, לפרט אין זכות לקחת את החוק לידיים. כמו שהמדינה מטפלת בכל עברין אחר, פוגעת בזכות שהוא בעצמו פגע, אין פה שוני. אם מקובל עליך שהמדינתך תושמד והעם יוגלה (במקרה הטוב) ויושמד במקרה הפחות טוב, הרי שמקומך איננו במדינה הזו.

vinney

Well-known member
אתה טוען ש25% מהאוכלוסיה עברו על החוק?

אם כך, למה הם לא בכלא?

koneko90

New member
מערכת המשפט אובדת עצות

באשר לנוגע לתופעה הזאת. כיוון שאי אפשר באמת לבדוק את אמינות דברם של אותם משתמטים. שוב, מחויבותנו של האזרח להתגייס ולתרום למדינה כיוון שאנו חיים בה, מתנגד לאופן השלטון והחלטותיו? תביע את דעתך בקלפי / תעשה הפגנות. אבל לקחת את החוק לידיים שלך ולהחליט איזה חוק נוח לך ואיזה לא?

vinney

Well-known member
באמת?

אז אתה גם בוחר להכפיש ציבור שלם רק כי אתה לא מסוגל להוכיח את הטענה שיש בינהם עבריינים? אם אתה לא מסוגל להוכיח שהם עבריינים - סימן שהם לא. אין פה מה לאבד עצות. מי שלא הורשע בדין - לא הוכחה אשמתו, ואין מה להעניש אותו, ואפילו להכפיש אותו. שלא לדבר על אלה שכלל לא הועמדו לדין, וזה רוב מוחלט בציבור שנגדו אתה כה משתלח. מי זה שלקח את החוק בידיים? בינתיים כך נראה שזה אתה.

koneko90

New member
להכפיש ציבור שלם.

טחח. אנשים מודים בכך שהשתמטו ועוד מסיתים אחרים לעשות כדוגמתם, כן הם עבריניים. ולא, אני לא קונה את הביטוי בשקל הזה, "עבריין לא עבריין עד שלא הוכח שהוא עבריין בבית משפט". תחסוך ממני את השטויות האלה ודבר לעניין. איזה חוק לקחתי לידיים? מי שלוקח את החוק לידיים ומחליט איזה חוק נוח לו ואיזה לו, זה אנשים כמוך. אדם שאין ביכולתו להתגייס לשירות פעיל בצה"ל, הוכיחו רבים אחרים בעלי מוגבלויות בלתי אפשריות שכן אפשר להתגייס לשירות לאומי וכן לתרום לציבור. מגבלה גופנית איננה עוד בימינו מגבלה שלא מאפשרת להתגייס. ואם מדובר על סעיף נפשי, שישלחו אותם לבית חולים פסיכאטרי. התגובות הן בלולאה אין סופית איתכם, כל תגובה שתיתן - פשוט קרא את תגובתי הקודמת.

vinney

Well-known member
רואה?

זה פאשיזם. זה פה: "ולא, אני לא קונה את הביטוי בשקל הזה, "עבריין לא עבריין עד שלא הוכח שהוא עבריין בבית משפט"." לא קונה? חבל, כי המשפט הזה הוא אחת מאבני היסוד של הדמוקרטיה. ואיזה חוק בדיוק אני לקחתי לידיים? בו ספר לי.

koneko90

New member
חברתית, לא חוקתית.

מהסיבה שהסברתי קודם, שאין מגבלה קיימת שמונעת מהפרט לשרת שירות לאומי / צבאי. גיוס חובה זה חוק מן הסתם, זה שבחרת לא לציית לו נקרא השתמטות - לקחת את החוק לידיים.

vinney

Well-known member
בחרתי לא לציית לו?

ואם אגיד לך שיש לי סכרת נעורים, אתה עדיין תחשוב שאני משתמט?

koneko90

New member
כן, מה לא קראת את מה שכתבתי מיקודם?

שוב, תראה את האנשים שחולים במחלות חשוכות מרפא (כגון סרטן, נכויות וכד') וכן עושים שירות לאומי. הכל תלוי ברצון.

למעלה