שם הפורום- די להשתמטות- מה דעתכם?

koneko90

New member
באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

חופש החירות, רוחני או כל מה שלא תביא פה, כן הוא קיים אבל תחת חוקי המדינה. חברה ומדינה זה שונה?! מי גר במדינה? אנחנו, החברה. נעשה טוב, יהיה טוב. נעשה רע, יהיה רע. הצבא, במיוחד אצלנו זה חלק נכבד מהחיים כיוון שהצבא קיים לא מבחירה אלא מכפייה של הסביבה שאנחנו נמצאים בה. אם להגן על המדינה, על הבית, על המשפחה וחברים זה לא ערך עליון מבחינת כל אדם בכל מדינה, אין מקומו של אותו אדם באותה מדינה. וכן, זכות לחיים של אזרחי המדינה בין אם זה אתה או אני או כל אחד אחר חשובה יותר מכל דבר שתקריץ לי פה עכשיו. "מורעלי הצבא", הצורך להגן על המדינה הוא הכרחי! על מה אתה מדבר ?! כולנו רוצים לחיות בלהלה לנד בכיף ובסבבה ושום דבר לא מזיז לנו ולא אכפת לנו אבל יש מציאות. ותפסיק לרדת לפסים אישיים מיותרים, זה לא מראה על חוכמה ובטח לא על ידע כלשהו. -.-

טמפפם

New member
../images/Emo45.gifלשנות

אבל למה לקרוא לזה דווקא "השתמטות"? לא כל מי שלא עושה צבא הוא "משתמט".אולי "שירות צבאי-בעד ונגד"?

השם חייב להשאר "די להשתמטות"

בגלל נתונים מדאיגים של אחוזי משתמטים צריך לעשות פעולות שיצמצמו עד מינימום את ההשתמטות. לדעתי מטרת הפורום צריכה להיות הדרכים המוצעות להורדת מספר המשתמטים . בכלל לא צריכה להעלות השאלה אם כן השתמטות או לא השתמטות. זה כמעט כמו לומר כן מדינה או לא מדינה. צריך להזהר מכל אותם פרובוקטיבים שקוראים להרס החברה והמדינה. נכון לעכשיו הפורום מחטיא את מטרתו. להלן נתונים מצורפים.

לשנות ל"בעד ונגד גיוס בכפיה לצבא"

מכיוון שהמילה "השתמטות" מהווה הבעת דעתך האישית על התנגדות לגיסו בכפיה לצבא, זה משחק מכור מראש. האם מישהו שמתגייס לצבא מתוך פחד מפני סנקציות שיוטלו עליו על ידי הסביבה, ומקבל כמה מאות שקלים בחודש, אוכל, מדים ונסיעות, בשביל לא להועיל בכלום (שגם מי שמאוד תומך במה שהצבא עושה יודע שככה זה עם רוב החיילים), הוא "לא משתמט", ומי שמקדיש את שלושת השנים האלה, או יותר, לשהו כמו, נניח, מאבק בסרטן, בתאונות הדרכים, בקיצוצים לעניים או בדברים חשובים אחרים - הוא "משתמט"? היום לא רק שלא מעודדים את הרפשרות השנייה, אלא מכריחים אנשים להשתמט מטיפול בבעיות הגדולות והבוערות ביותר במדינה, ולבזבז את זמנם בצבא. וכל זה לפני שבכלל התחלנו לדבר על תפקידו של הצבא בגרימת התסכול והיאוש שמובילים לשנאה ולפיגועים.

koneko90

New member
לבזבז את הזמן בצבא..

חח יאלה, כולם להשתמט. נראה אם תיהיה לך איזשהי בעייה של גיוס או לא אחרי זה. (ואם לא הבנת את הסרקסטיות, כן, אי גיוס לצבא = החלשתו של הצבא והזדמנות לאויבים הסובבים אותנו לתקוף וגם להשמיד).

lgmtk

New member
../images/Emo45.gifמסכים ושוב, חבל שאין לי יותר זמן להגיב...

כנראה מחר :)

אני מציע "הכל על השתמטות"

או "התמודדות עם השתמטות". צורם לי מאוד ה"די להשתמטות!" כי הוא אוטומאטית שם את המתנגדים לו בעמדת הלא צודקים, ואם ככה, בשביל מה לפתח דיון מלכתחילה?

EmGee

New member
זה המטרה של לפורום

להלחם בהשתמטות ולא לדון כמה היא טובה או רעה.

די להשתמטות !!!

השם הזה כבר מעביר את המסר, השינוי המוצע יסיט את נושא הפורום. גם אם דנים בנושאים אחריםפ שעולים תוך כדי... ומדי פעם... מטרת הפורום עדיין מיוצגת בשמו.

EmGee

New member
../images/Emo31.gif נגד

מסיבה פשוטה שזה משנה את מהות הפורום. עם כל הכבוד למי שתומך שהשתמטות, הפורום לא מיועד לכם. הפורום מיועד לאנשים שמתנגדים להשתמטות ומעוניינים לדון בו בלי שכל הודעה תשכה בהודעות נאצה עם השוואות לנאצים ופשיסטים (שרק מוכיח כמה הרמה של מי שתומך בהשתמטות נובעת מבורות).

מממ

נתחיל מזה שכדאי שתלמדו מהו פירוש המושג "השתמטות"..ואז תראו שיש צורך בהול לשנות את שם הפורום. [אחת שסיימה שירות סדיר של שנתיים בצבא
]

למעלה