שמאל ימין שמאל..

THE WIZARD 55

New member
שמאל ימין שמאל..

סקר קטן ברשותכם: 1. האם הייתם רוצים לראות ערבים מתגייסים לצבא? כ/ל 2. מעדיפים את הערבים בשרות לאומי? כ/ל 3. מה תצפו מהערבים לעשות בכדי שתוכלו לאמר שהם נאמנים למדינה? 4. לערבים: מה היה גורם לכם להרגיש שייכות למדינה? 5. לערבים וליהודים: מה הייתם מוכנים לעשות, על מה הייתם מוותרים כמחווה של רצון טוב על מנת שנוכל לחיות כאן כחברים ולא כאוייבים. ווזיארד סקרים בע"מ..

respecta1

New member
תשובות

1. לא כולם, ממש לא צריך שבתוך הצבא גם יהיו שונאי ישראל 2. כן, צריך לעשות שיהיה שירות לאומי חובה.. 3. לא להיות עם דעות שמאל קיצוניות \ ימין לאומני פלסטינאי..זה יהיה התחלה טובה :) 5. כל הוויתורים שהצד שלנו יכל לעשות לערבי ישראל הוא כבר עשה, אני לא רואה מקום לעוד..

THE WIZARD 55

New member
ואיך תדע למי אתה נותן את הנשק?

למה לדעתך הממשלה עדיין לא חוקקה חוק שירות חובה לערבים? האם בגלל העובדה שהערבים יוכלו לצאת כנגדה?.. ועוד משהו, כשרוצים לשפר את המצב הקיים, יכולים להיות גמישים ולא להגיד, כבר נתנו הכל..

respecta1

New member
נו מה אמרתי..

ששירות חובה בצבא לא יהיה... ממילא לערבים זה לא שאסור להם לשרת בצבא רק אלה שרוצים משרתים ואם מישהו היה רוצה להיות מבפנים הוא גם היה אומר כאילו הוא הוא מתנדב להיות.. בגלל זה לא שירות צבאי חובה...שירות לאומי חובה..מינימום שנה שבה הם עוזרים לקהילה מסוימת בגנים בכפרים שלהם לנזקקים ויש אין סוף מקומות...פה באמת לא חסר אבל באמת נתנו כבר הכל..יש להם את כל הזכויות ואין להם חובות הצד שצריך לוותר בין ערבי ישראל לישראל זה הם לא אנחנו

THE WIZARD 55

New member
אבל עד היום הממשלה

לא קבעה ששירות לאומי הוא חובה אז אם יש בעיה המען לפניות שלכם הוא הממשלה..לא הערבים שהינם אזרחים נאמנים ואם היו מקבלים צווים, אז היו מתייצבים.

respecta1

New member
נו באמת..

את משחקת אותה ראש קטן.. אפילו מהפורום הקטן הזה את יכולה לראות שרוב מוחץ מערבי ישראל הוא עם דעות שמאל קיצוניות\ ימין לאומני פלסטנאי...אזרחים נאמנים הם לא..רובם גיס חמישי

respecta1

New member
אה וכוונה פה יותר

למוסלמים שביניהם + הדרוזים ברמת הגולן..הנוצרים מביניהם באמת שהם לא גיס חמישי והדעות ביניהם מתחלקות כמו שמתחלקות בסקטור היהודי

THE WIZARD 55

New member
ממש לא...אני מכירה את כל הדמויות כאן

ואף אחד לא קיצוני בדיעותיו.. אולי אחת בודדה ממה שראיתי..כולם אנשים שוחרי שלום. וממש לא ראש קטן, מה אתם רוצים מאיתנו, תפנו לממשלה שתוציא צווים ונתגייס, אין בעיה.

respecta1

New member
אף אחד לא קיצוני בדעותיו?

גם מוחמד מנהל הפורום התחיל עם דעות שמאל עבר לאט לאט לדעות שמאל קיצוני ובשבועיים האחרונים כבר דעות ימין לאומני פלסטנאי מיס ירושליים..מרים טוקאן ..הזו עם השם הארוך שכחתי מה הוא אומר ויש עוד כמה עוברי אורך שמדי פעם מגיעים לפורום עם דעות ימין לאומני פלסטינאי אז כן גם בפורם הזה את יכולה לראות את זה אגב רק מהשם של הפורום..."פלשתנאים אזרחי ישראל" את יכולה להבין מה הולך כאן זה באמת ראש קטן הם לא עשו את זה כי הם לא רוצים בתוך הצבא שונאי ישראל כמו שיש אצלכם..אז לפחות עד עכשיו לא עשו כלום כי מבינים את המצב שיש אצלכם ומבינים שבמצב הזה אי אפשר לגייס את המגזר הערבי לצבא כי זה יעשה פה לחיצה על כפתור השמדה עצמית בלי קשר לזה שבטח תקום אינתיפאדה שלישית עם יהיה להם שירות צבאי חובה בגלל זה כמו שאמרתי צריך לעשות שירות לאומי חובה למגזר הערבי (והחרדי) כל אחד באזור מגוריו..אולי כשתהיו יותר עסוקים בלעזור לאנשים ולא לשנוא אנשים זה יפתור כמה בעיות.

חחחח שוב הצלחת להצחיק אותי עם השקרים שלך

הערבים אזרחים נאמנים???? ממממממממ בואי נבדוק שניה לפי פירסומים של כוחות הביטחון רוב הפיגועיםב 7 שנים האחרונות נעשו בעזרתם של ערביי ישראל אם זה בהכנסת המחבלים והסתרתם מפני כוחות הביטחון אם זה באיסוף מידע ובהסעתם למקום הפיגוע ואם זה במספר פיגועים שאותם עשו ערביי ישראל למשל הפיגוע בתחתנת הרכבת בנהריה אם אם ידעו שהולך להתבצע פיגוע ולא מנעו אותו כמו שתי הסטונדטיות שהיו רגילות לנסוע כל בוקר למכללה בצפת ומשום מה ירדו כמה דקות האותו יום בצומת 7 אם זה בנסיון הלינץ שניסו הערבים לעשות ביהודים בארועי אוקטובר אם זה בירי הזיקוקים ביום הזיכרון האחרון לחללי מערכות ישראל אם זה התמיכה בנסראלה בזמן המלחמה והאשמת ישראל שפתחה במלחמה אם זה בהצדקת מעשי הפיגועים שעושים הפלסטינים ביהודים בטענה שהם נעשים בגלל הכיבוש וכו אז תעשי לי טובה על איזה נאמנות אתם מדברים?

ממש לא נכון

אני אתחיל להאמין לכם שאני אראה בשטח את הנאמנות שלכם עד עכשיו הוכחתם ללא צל של ספק שאתם רחוקים מלהיות נאמנים למדינת ישראל

THE WIZARD 55

New member
אז מה אתה רוצה שנעשה?

נהרוג פלסטיני אחד? נאמנות למאפיה אשכרה

שתקבלו את זה שמדינת ישראל

היא מדינת העם היהודי אין מה לעשות היתה כזו ותשאר כזו ואם אתם יכולים בבקשה לא תסייעו לאירגוני הטרור לרצוח בנו ולא תעודד את סאדם להפציץ את תל אביב אופס אותו אתם כבר לא יכולים לעודד אבל אל תיראו בנסראלה כגיבור כמו במלחמת לבנון השניה שבה האבא מנצרת אמר שהוא מחבק את נסראלה

THE WIZARD 55

New member
חכה שניה, אני תיכף אענה לך

אני בדיוק באמצע סיאנס עם הרוח של סדאם אני מעודדת אותו להפגיז את ת"א

עזבי את יכולה ליצור קשר עם נסראלה

ולבקש ממנו לחטוף עוד חיילי צהל ולהפציץ את הצפון את יכולה ליצור איתו קשר דרך האיש הזה אני בטוח שלא תיהיה לך בעיה

THE WIZARD 55

New member
אתה צודק, אני גם יריתי בחיפה בעוברי אורח

תמימים מעל גגות הבניינים, כשנפלו הטילים.

איך את יכולה לירות על אנשים מהמגזר שלך?

רוב הקטיושות שנפלו בחיפה נפלו בחליסה אז שאת תפגעי באנשים בני העם שלך???

THE WIZARD 55

New member
אנחנו גם משוגעים, חולי נפש ליתר דיוק../images/Emo13.gif

ככה שלא אכפת לנו במי לפגוע ואת מי להאשים, העיקר לפגוע ולירות!

למעלה