שמאל ימין שמאל..

מוחמד, תוכל בבקשה להגדיר, מעשית, מהו שיוויון?

האם כוונתך היא לזכויות פרט, זכויות אזרחיות? האם זה מחייב גם בתחום הקולקטיב, הלאומי? האם למשל שיוויון תקציבי, השקעה נוספת בתשתיות ובחינוך ומתן שיוויון הזדמנויות זה מספיק? או שחובה לשנות את חוק האזרחות, חוק השבות ההמנון והדגל? אני פשוט רוצה לדעת למה מתכוונים המתונים שבערביי ישראל כאשר הם אומרים שיוויון.

THE WIZARD 55

New member
מה אפשר כבר לצפות ממישהו שמגדיר

את עצמו חולה נפש

לפחות אני מסוג האנשים כמו...

לפחות אני מסוג האנשים שאומרים את האמת בפנים ולא אומרים משהו אחד ובלב אומרים דבר אחר את יכולה להגיד עלי המ שאת רוצה אבל צבוע אני לא שאלת שאלה עניתי לך אני בניגוד לאחי היהודים הצבועיםלא אומר לך בפנים שאני בעד דו קיום אבל שיש סקר הם אומרים שהם היו רוצים לראות אותכם במקום אחר הבנת את ההבדל?

THE WIZARD 55

New member
הבנתי רק דבר אחד

שאתה טוען שאתה לא צבוע, אבל אתה טוען שהאחרים צבועים.. אני מסוג האנשים, שאומר מה שיש לו בלב, גם אם זה במחיר כבד שאשלם עליו. ושילמתי. מי שמכיר אותי יכול לספר לך.

תשובות

1. אם ערבי מקיא מהרשות ומהחמאס ורוצה להתגייס לצה"ל אהלן ווסאהלאן 2. שרות לאומי בקהילה הערבית 3. לפעול בצורה כזאת שלא יוכלו להגיד לתושב ערבי שהוא סייע לפח"ע במישרין או עקיפין. אם מישהו נוסע לשטחי הרשות למטרות הומניטריות ועבדו עליו בעיניים והשתמשו בו ככלי להצלחת פיגוע עליו לשבת זמן ממושך במאסר 5. אני הייתי מוותר על ההתנחלויות

Sonicd

New member
.......

סקר קטן ברשותכם: 1. האם הייתם רוצים לראות ערבים מתגייסים לצבא? כ/ל לא 2. מעדיפים את הערבים בשרות לאומי? כ/ל לא 3. מה תצפו מהערבים לעשות בכדי שתוכלו לאמר שהם נאמנים למדינה? לא רוצה לראות אותכם במדינה הזאת 4. לערבים: מה היה גורם לכם להרגיש שייכות למדינה? כלום , יודעים רק לבכות 5. לערבים וליהודים: מה הייתם מוכנים לעשות, על מה הייתם מוותרים כמחווה של רצון טוב על מנת שנוכל לחיות כאן כחברים ולא כאוייבים. חברים שלכם אי אפשר להיות איך שאנחנו מסתובבים אתם רוצים לתקוע לנו סכין בגב יש לכם את איראן ,ירדן,סוריה,עיראק,ערב הסעודית תשתלבו שמה למה אתם רוצים את הארץ הקטנה שלנו ?

תשובה אחת שעונה לך על כל השאלות

הייתי מעדיף שלא יהיו ערבים במדינה לא הייתי רוצה לא לראות אותם לא למשוע אותם אתם האוייב שלי ושל מדינתי עניתי לך על השאלה?

WindWar

New member
לא הוא התכוון

שא"י ניתנה לנו ואנחנו ארץ מאוד קטנה שילכו לאחים שלהם איראן סוריה ירדן מצרים לא חסר..

למעלה