שמענו הרבה על גניבה במקום העבודה

soofgania

New member
שמענו הרבה על גניבה במקום העבודה

אבל על גניבת אוכל?
אצלנו בעבודה כל אחד צריך לדאוג להביא אוכל מהבית,יש חדר אוכל ובו מקרר לפני שבועיים גנבו משם פרוסות לחם של אחד העובדים ואתמול בערב גנבו שוב.. מה דעתכם על זה? מצד אחד זה לא שגנבו כסף או משהו כזה אלא אוכל..ייתכן שהמסכן היה כ"כ רעב ואין לו מה לאכול בבית?
מצד שני מסכן העובד שנישאר רעב <כמובן שאנו דואגים לו ונותנים לו משלנו>.

y e t i

New member
גניבה זאת גניבה ..

לא משנה אם זה מסתכם בפרוסת לחם , ואם העובד הזה הגיע למצב של פת לחם מישהו צריך לדאוג לו , וועד עובדים או הנהלה או אפילו אתם החברים . תגרמו לו להבין שאם רוצה משהו שיבקש ולא יגנוב .

luda88

New member
../images/Emo207.gif למי יש בבית מילון עברי-עברי???

אני צריכה את ההגדרה העברית לקיצוני\ קיצונות HELP

soofgania

New member
ווקשע

קיצוני-הנמצא בקצה,קיצון. קיצוניות-נטיה אל הקצה,חוסר פשרנות,תכונתו של הקיצוני:קיצוניות בהשקפות או בדעות.

ס22ית

New member
אצלנו גנבו מעדן של דנונה.

תוקם ועדת חקירה
אין מה לעשות, בכל מקום יש חזירים. האופציה היחידה היא פשוט לשים את האוכל לידך ולא במקום כללי.

על גניבת אוכל באמת שלא שמעתי עדיין.... הזוי

למרות שאם אדון אותו לכף זכות....אולי הוא מסכן ? נו טוב, זה עדיין לא מצדיק! שימו מצלמות....ככה עשו בעבודה הקודמת שלי

dudusch

New member
לא תמיד זה מתוך מצוקת מחסור

לפעמים הבנאדם שלוקח סתם חסר הערכה לדברים של אחרים. אפשר לראות את זה גם בזה שהוא "מלאים" שדכן שנמצא על שולחן של מישהו או מנכס אליו לוח שנה שמישהו קיבל. לפעמים הבנאדם לא מודע להשפעה שיש למעשיו (וזה מעבר לעניין ה"גניבה"), או שמודע ולא מזיז לו.

זה קורה הרבה בצבא..

גונבים כל דבר שאפשר להעלות על הדעת. לי פעם גנבו מנה חמה שאני יודעת בוודאות שהייתה בתיק ובלטה החוצה. זה נשמע עצוב שאני בכלל זוכרת.. זה נשמע " אכלו לי שתו לי". אבל הייתי כל כך מזועזעת מהרעיון שמישהו הגיע למצב כל כך נמוך.. (לא שזה אמור לשנות משהו, אבל זה קרה בבסיס שהאוכל בחדר אוכל היה ברמה טובה+, ככה שאי אפשר אפילו להגיד שהגנב סבל מרעב..)

Diklush24

New member
גם אצלינו זה קורה..

לי אכלו יוגורט... גם למנהלת שלי אכלו יוגורט.. זאת חוצפה וחזירות !!!

soofgania

New member
גם היום גנבו אוכל

אחד העובדים הראה לי את הקופסה ששם בה את ארוחת הצהריים הוא רצה לחמם במקרוגל וגילה שמה שנישאר מארוחתו זה רק הרוטב

זה לא גניבה. זה פילוח.. ../images/Emo6.gif

ות'כלס, זה בטח בגלל מצוקת רעב קשה...
לא שאני מצדדת בזה, אבל אני תמיד רושמת את השם שלי על האוכל... אולי אם המפלח/ת יראה שהאוכל שלי, הוא ירחם עליי ...

הדRי

New member
שמעתי פעם סיפור גועלי משו../images/Emo3.gif

וסלחו לי שאנ'לו'זוכרת מאיפה שמעתי את זה... במשך תקופה ארוכה באיזשהו משרד הייתה תופעה של גניבת מעדנים..... אחת הבנות ש-קצה נפשה מהגניבות האלה החליטה לעשות מעשה (ולא התעצלה).... היא לקחה מזרק קטנצ'יק והזריקה למעדן כמה טיפות חומר משלשל..... ואז המתינה.... כמובן שתוך מספר דקות 'עלתה' על ה-חש בבטנו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה רעיון גאוני...

אגב, אפשר גם למלכד את האוכל בטכניקות נוספות: כמו למשל לשים דבק או צבע על הקופסא...
חוצמזה, שאני בטוחה שליטי יהיו רעיונות יותר אכזריים של שוקים חשמליים וכאלה..

טוב שלא שמה ציאניד

כדי לראות מי מת..... במקום להשקיע ולקנות מזרק וחומר משלשל הייתי קונה עוד מעדן שמה ושיהיה לו לבריאות!

למעלה