אז זה הזמן להודות בפשע שאני ביצעתי .
ומי מכם שרוצה לסגור איתי חשבון זה הזמן , עדיין לא תפסו אותי . לפני כמה שנים תדלקתי בשירות עצמי באיזה תחנת דלק , שם עשו לי איזה תרגיל עוקץ ומישהו שיכפל את העסקה שאני ביצעתי פי 20 , ז"א במקום 120 וכמה שקלים יצא לי חשבון של איזה 2500 ש"ח , יאמר לזכות חברת האשראי שהיא עלתה על זה לפניי ובאותו רגע התקשרה וביקשה הבהרות על העיסקאות שמבוצעות באופן לא רגיל , בקיצור עלו על הגניבה ,הכרטיס בוטל , חברת האשראי הודיעה לי שכל הכסף יוחזר עד הגרוש האחרון בחודש החיוב הבא כולל ריבית . החודש הגיע והכסף לא , מתקשר לברר ,הם אומרים לי שהבנק מעכב את החזרת הכסף כיוון שאיזה פקידה עלובה שם שכחה לעדכן את החיובים כגניבה ע"מ שאוכל לקבל זיכוי . הלכתי לבנק , הם טוענים מצטערים טעינו , אני אומר ok טעיתם אבל מה עם הכסף ? 14 יום הוא אצלך בחשבון , אז אמרתי לה , שום 14 יום אלא עכשיו , ההיא : מצטערת , מדיניות הבנק , יצאתי החוצה לא לפני שאמרתי לה את עוד תלמדי מה המדיניות שלי כלפי ליצנים כמוך . חיכיתי יומיים שלושה עד יעבור זעם , השגתי פצצת סירחון נכנסתי לבנק ישר לשירותים הנחתי אותה שם ונעלמתי . הבנק נסגר ליומיים כנראה שלקח להם זמן לאוורר את הבנק . וזהו , אז מה יצא מזה , אם כבר יושבים הפקידים העלובים האלו בבנק שיעשו את המוטל עליהם בלי לגרום לסחבת מיותרת או שלא יעשו אותה בכלל ,אחרי הכל הדבר הזה שהנחתי שם היה באמת מסריח .