שמענו הרבה על גניבה במקום העבודה

soofgania

New member
איזו חמודה../images/Emo24.gif

באמת דיברתי עם מישהו שעובד בבי"ס ששם הילדים אוכלים צהריים מקייטרינג שאם נשארות כמה מנות מיותרות שיביא לי ואשים במקרר בעבודה

y e t i

New member
אז זה הזמן להודות בפשע שאני ביצעתי .

ומי מכם שרוצה לסגור איתי חשבון זה הזמן , עדיין לא תפסו אותי . לפני כמה שנים תדלקתי בשירות עצמי באיזה תחנת דלק , שם עשו לי איזה תרגיל עוקץ ומישהו שיכפל את העסקה שאני ביצעתי פי 20 , ז"א במקום 120 וכמה שקלים יצא לי חשבון של איזה 2500 ש"ח , יאמר לזכות חברת האשראי שהיא עלתה על זה לפניי ובאותו רגע התקשרה וביקשה הבהרות על העיסקאות שמבוצעות באופן לא רגיל , בקיצור עלו על הגניבה ,הכרטיס בוטל , חברת האשראי הודיעה לי שכל הכסף יוחזר עד הגרוש האחרון בחודש החיוב הבא כולל ריבית . החודש הגיע והכסף לא , מתקשר לברר ,הם אומרים לי שהבנק מעכב את החזרת הכסף כיוון שאיזה פקידה עלובה שם שכחה לעדכן את החיובים כגניבה ע"מ שאוכל לקבל זיכוי . הלכתי לבנק , הם טוענים מצטערים טעינו , אני אומר ok טעיתם אבל מה עם הכסף ? 14 יום הוא אצלך בחשבון , אז אמרתי לה , שום 14 יום אלא עכשיו , ההיא : מצטערת , מדיניות הבנק , יצאתי החוצה לא לפני שאמרתי לה את עוד תלמדי מה המדיניות שלי כלפי ליצנים כמוך . חיכיתי יומיים שלושה עד יעבור זעם , השגתי פצצת סירחון נכנסתי לבנק ישר לשירותים הנחתי אותה שם ונעלמתי . הבנק נסגר ליומיים כנראה שלקח להם זמן לאוורר את הבנק . וזהו , אז מה יצא מזה , אם כבר יושבים הפקידים העלובים האלו בבנק שיעשו את המוטל עליהם בלי לגרום לסחבת מיותרת או שלא יעשו אותה בכלל ,אחרי הכל הדבר הזה שהנחתי שם היה באמת מסריח .

Mr K i n g

New member
בכל הודעה חדשה שלך

אני רק מגלה כמה אתה ילד מטומטם. תתבגר.

אני דווקא ../images/Emo6.gif

הוא היה מת להיות מאית גבר ממה שאתה

צחוק יפה לבריאות

וזה טוב שיש מי שדואג להצחיק אותנו (ואתה יודע הרי כמה זה קשה להצחיק אותי...)

y e t i

New member
עם הדיבורים וההתעסקות שלך במוות

את בוודאות תמותי לפני כל אחד אחר , ובזה יסתיימו כל התהיות שלך בעניין .

בתור מישהו שמתיימר להבין ברפואה ובבריאות

אתה אמור לדעת שנשים חיות יותר ושפולניות בכלל חיות הרבה, ואני עם הגנים המצויינים שלי בכלל הולכת כנראה לשרוד אחרי כולם (אלא אם חלילה תהיה לי תאונה קטנה ואתה תגיע עם האמבולנס ותסרב לעשות לי החייאה
)

למעלה