שמענו הרבה על גניבה במקום העבודה

y e t i

New member
שלא באשמתך את פשוט פוסטמה .

כאן את הכי טובה בסיפורי תשומת לב על בריאותך הכמעט סיעודית בכי וכל מיני חלומות בהקיץ , מציע לך להשאר בתחום הזה ולא להכנס לדברים שמהם פשוט תצאי מטומטמת .

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין, אין עליך! הפעם באמת קרעת אותי מצחוק וכידוע לך זו לא משימה פשוטה בכלל! צל"ש צריך לתת לך!

y e t i

New member
לא שיש לי בעיה איתך ..

סתם מסקרנות מעניין אותי לדעת אם גם בחיים את מכניסה את המטר וכלום שלך לכל חור ?

פחחחחחחחחחחחחחח

אתה יודע מה קרה לחתול הסקרן, נכון ?

פצצת סירחון? איזה גבר אתה!

ממש ``דפקת`` תמערכת! כאילו שזה עזר לך לקבל את הכסף לפני או משהו... טעויות אנוש תמיד יהיו

y e t i

New member
סימן קריאה - תו דקדוקי המביע הדגשה ופקודה.

בשיעור הבא נעשה לך בוחן פתע ונלמד מה זה סימן שאלה .

y e t i

New member
" ללמד את המלומדים "

אלה המלומדים ,בדיוק כמו הפלסטינים , גם הם הורסים רכוש ציבורי בין יתר הדברים . צולם הבוקר בי"ם . אנחנו הגויים ואלה היהודים ,אז בתור גוי הייתי שמח להפגש עם כמה יהודים כאלו באיזה סימטה אפלה . יס"מניקים בד"כ נחשבים לשוטרים חסרי פשרות ..היו צריכים לפרק להם שם את כל העצמות .

אתה מצחיק אותי../images/Emo6.gif עכשיו תגיד

שאתה מגיב לגופן של ההודעות.... נו, נשמע! לעניין התמונות אתה אשכרה עשית ממני מינימום הסנגורית/ עו"ד/ דוברת של מגזר שאני מזמן לא חלק ממנו ולי עצמי יש אין סוף ביקורות עליו אבל בכל זאת אגיב - אישית אני לא מסכימה עם הדרך אבל זה לגיטימי כמו כל מלחמה בכל סוג כפיה שהיא.... חילונים מוחים בלי סוף על כפיה דתית, גם להם מותר להילחם בדרך שירצו נגד כפיה חילונית

y e t i

New member
סניגור ועו"ד זה אותו דבר .

ומלחמה בישראל נכון להיום בנתיים אין. לא רלבנטי עם מה את מסכימה ועם מה את לא , דיברת על מלומדים אז זאת בסה"כ דוגמא קטנה לחינוך מלמדייך . חבל רק שלא אישפזו אותם במקום .

לא אישפזו אותם מאותה סיבה

שלא אשפזו את החיות שצעדו במצעד הגאווה, לא רואה הבדל מהותי בין השניים

y e t i

New member
מהותי , מילה קשה את יודעת מה הפירוש שלה ?

נתרום מזמני לטובת האנאלפביתיות שלך ,ההבדל הוא שנכון להיום בישראל של 2008 מצעד הגאווה חוקי על פי כל דין ומה שמוצג בתמונות לא . אישית גם הייתי נגדו בגלל שחשבתי שהוא יכול להיות בכל עיר בארץ חוץ מירושלים ולאנשים כמוני אין ברירה אלא לקבל את הדין. זה תמיד עדיף מלראות את לובשי השחורים מעיפים מכל הבא ליד כמעט כמו הפגנה של החמא"ס ברצועה .

אוי אתה כזה חכם...

תעשה לי יצור!
ולעניינינו- זה תמיד עדיף? עדיף למי? לך? הרשה לי לגחך.... לאנשים כמוך אין ברירה אלא לקבל את החוק לידיים אתה אומר? מה לעשות, יש כאלה שתופסים מעצמם יותר... נראה שזה מה שכואב לך. אנחנו חיים במדינה תחת חרא של שלטון ועם כל הכבוד לעאלק מדינה דמוקרטית החוקים הם לא קודש!

y e t i

New member
לי לא כואב כלום .

בנתיים כל ההתלהמות הזאת היא בעמדת מיעוט , וכך היא תשאר . המגזר הזה ימשיך לחטוף מכות באלות , כנראה שבבית הפרטי זה לא מספיק והם מחפשים אתגרים נוספים עם שליחי החוק . מדינה חרא , חוקים חרא .. אני לא נשאר במקומות שבהם רע לי , למה שלא תקחי את עצמך רצוי עם עוד כמה מאות או אלפים ותעברי למדינה אחרת ?

y e t i

New member
היה סיפור כזה בכפר דרום .

יש לנו כמה פראמדיקים שהם באותו תפקיד גם במילואים שלהם ובהתנתקות הם נשלחו לשם . הברברים הקטנים העיפו מהגג כל דבר וכל דבר הכוונה היא לכל מה שהיה להם בבית. בקיצור הם פצעו שם כמה עשרות של שוטרים אבל בסופו של דבר המשטרה השתלטה עליהם ופשוט העיפה אותם מהגג של בית הכנסת . באותם רגעים סיפרו שהיה פשוט תענוג להפקיר אותם שם ולטפל קודם בשוטרים .

למעלה