שמענו הרבה על גניבה במקום העבודה

y e t i

New member
זה היה ב 2005 ו 2007 כבר לא תהיה לנו .

ערבי או יהודי שיעז להרים יד על השוטר או לפגוע בו - לא פחות מ 9 מ"מ בדיוק במרכז החזה . בהתנתקות ראינו את זה וגם לאחר מכן בעמונה , אף אחד מבין אוכלי החינם במדינה בטח שלא החרדים יכתיבו לנו את החוקים . אמרתי לך לומדים לאט אבל לומדים . ואם החברים שלך יתעסקו איתנו נעשה את זה שוב , תמיד אפשר לתרץ את אי מתן העזרה לחלאות כאלו וזה קרה אין ספור פעמים .

y e t i

New member
בדיוק, ואם את תעזי לתקוף איש ציבור..

בגלל שהחוק לא נראה לך , בחורה או גבר ערבי או יהודי גם אותך ואותם נאשפז . אין שום מלחמת אחים במדינה שלנו, וחדל זיוני שכל עם השטיפת מוחות שעשו לך בבית .

גלשת לגמרי מהנושא

דיברנו על זה שהחרדים "לקחו את החוק לידיים" בי-ם ותלשו את המודעות מהאוטובוסים, למה להיות קיצוניים? עדיין לא תכננתי לתקוף או לרצוח אפחד.... מאמינה יש אלוהים ואשאיר לו את החשבונות האלה איתם. שרון כבר חטף, שמאלמרט חטף בערמונית עם קצת מזל גם הוא כבר יגיע לחוסר תפקוד בקרוב, בקיצור- כל כלב יבוא יומו לגבי העניין השני- דיברת על ההתנתקות טיפש! שיהודי נלחם עם אחיו כדי להוציא אותו מביתו איך אתה קורא לזה?

ארטיק 22

New member
קוראים לזה החלטה של הממשלה

ולא היה קונצנזוס בעם נגד ההתנתקות בזמנו.בתור אחד שהיה ברצועת עזה מעט לפני ביצוע ההתנתקות ואשכרה ישבתי עם התושבים והסברתי שהממשלה כןמתכוונת לבצע את ההחלטה הזאת.אנשים סירבו להאמין,את התוצאה ראית במו עינייך.

החלטה של הממשלה שתוצאתה

היתה מלחמת אחים. אתה אומר 'החלטה של הממשלה' כאילו לתושבים אין קשר לזה - מבחינתי אני לא מבדילה בין זה שקיבל את ההחלטה לבין זה שפינה את התושבים מביתם, כולם גוף אחד שחבר לאוייבינו ונלחם נגד אחיו בשביל להוציא אותם מביתם

y e t i

New member
בגלל מטומטמים כמוך נולד לנו יגאל עמיר .

אין שום מלחמה בין אף גורם ולא הייתה , כל שכן מלחמות שנוגעות לחרדים הרי כך או אחרת בהם הם לא לוקחים חלק . אני הקיצוני שאומר שאם ברברי כזה נוהג ומשחית רכוש שלא שלו ,אז כן בשמחה ובששון נזרוק אותו באיזה בית חולים אחרי שהוא טופל ע"י המשטרה . במדינת ישראל של היום יש לנו בעייה עם שני גורמים ,ערבים וחרדים , שניהם פוגעים בבטחון המדינה כל אחד בדרכו ושניהם הורסים את הכלכלה ומשק ישראל . במלחמה נלחמים בנשק והמטרה להביס באמצעות נשק , נגד החלאות שם בגוש קטיף אף אחד לא בא עם נשק ואף אחד לא איים לפגוע בהם פיזית , כך שלהם לא הייתה סיבה להרים יד . הנוסחא פשוטה גם בתוך ישראל וגם בחוצה לה . נציג חוק בא ומבקש ממך לקום ולעזוב את המקום זה בדיוק מה שאת צריכה לעשות , לא תעשי הוא יפנה בכוח , לא תתפני ותעזי להרים יד הוא ישבור לך את כל הפרצוף ואז תתפני משם באמצעות אלונקה ישר לתא מעצר , ככה זה עבד ועובד וכך זה ישאר ושכל אחד יעשה את הבחירה שלו באיך שהוא מתכוון לבחור את הדרך שלו , האלוהים שלך לא יעזור לך בזה גם אם תדפקי את הראש 24 שעות בתוך ספר התורה .

שמאלנים כסילים שכמוך הם

הבעיה של המדינה. כאלה שמוקפים אוייבים אבל רואים ככאלה את יריביהם הפוליטיים ובלי לשים לב מרוב שנאה, קנאה, טינה או השד יודע עוד משקיעים את האנרגיות בלוחמה בהם תוך חבירה לאוייבינו בשביל מעין קבלת סיפוק של "לעשות דווקא", אז במקום לנבור ולחפש בעיות אצל אחרים תתהה קודם על קנקנך.... להקיא ממך!!!!

y e t i

New member
ומה פוסטמה כמוך יודעת על אויבים ועל מלחמות ..

מה לך ולאויבים .. כל מה שמוכר לך זה איך לגנוב לשקר לשדוד ולגנוב באמצעות התורה שלנו .

חטא פיך, פרחח חוצות!

למרות שמה אגיד לך.... משעשע לראות תגובות כאלה חחחחחחחחחח "אין לי מה להגיד אז "ארד" עליך" במילים אחרות :)))

y e t i

New member
וזהו , זאת השורה שלך ?

את תצטרכי לעלות טיפה ברמה , תתאמצי קצת יותר יש לי כל הלילה בשבילך . לכי להורים שלך למשפחתך ולאחים שלך ולכל שאר השכנים שלך הם יספרו כמה זה משתלם לחיות על חשבונם של אחרים .

אני יכולה להגיב משהו אחר?

שאני בטוחה בצדקתי (ואני יודעת שאתה גם חושב ככה!) אני יכולה להתווכח עד הסוף אם זה כל הלילה, עד מחר, מחרתיים ועוד שנה אבל אתה לא יודע תרבות הדיון מהי, מתחילת השרשור תראה לי תגובה אחת(!!!) שהגבת לגופן של ההודעות שלי, לעומתי שסתם לדוגמא אמרת שאתה נגד המצעד בי-ם אז ירדתי מזה, אם זה היה ההפך לא רק שהיית עושה אותי בעד המצעד אלא גם צועדת עם דגל הגאווה..... ככה ששורה תחתונה הגעתי למסקנה אתה לא שווה שום תגובה רצינית ובטח לא ברמה

E m i l i K o

New member
אז תני לי להתייחס לגופן של ההודעות שלך../images/Emo70.gif

את חושבת שזה ARIEL או DAVID?

לי לו ש

New member
../images/Emo6.gif ה ו ר ס י ם !!!

מצחיק איך הוא קורע ת'פוסטר באמצע הרחוב כשהאוטובוס מלא באנשים

פצצת סירחון משביתה בנק ליומיים ??.

חבל שצה"ל לא משתמש בזה בלחימה בלבנון וסובב עזה..... אתה קולט איזה יתרון מלחמתי זה יכול ליצור ...????.
... אנחנו נהמם אותם בסירחון ואז ניקצור אותם אחד אחד..

y e t i

New member
נחשוב על פושעת אחרת ..

אתי אלון מהבנק למסחר , הבחורה במו ידיה במשך 8-9 שנים באופן סיסטמתי הצליחה בלי שאף ישים לב לשאוב סכום של 250 מיליון ש"ח ולהביא לפשיטת רגל של בנק . צריך להיות בן אדם מוכשר כדי לעשות את מה שעשתה , הייתה בסה"כ פקידה אבל פקידה שידעה איך לנהל מליונים בידיים שלה בלי שאף אחד יחשוד , אני הייתי משחרר אותה וממנה אותה לשרת האוצר . ובעניין הרצועה , תשתית של ביוב אין לרובה ורוב הביוב זורם ברחובות , פצצת סירחון לא תכריע .

למעלה