שמתם לב איך ציר הרשע

שאפולי

New member
ענבר?????????

ציפיתי ממך ליותר
תקשיב לי טוב- ענבר אחונה למיליון כרגע אני מעדיפה שקרן תקבל אותו ולא היא.

KEEK

Member
כן כן הבנתי כבר שהיא עברה שבוע קשה

אני פספסתי את כל הימים האחרונים תנו לי זמן.. ענבר היתה ה-
ועכשיו כולם מדברים עליה לרעה.. תנו שניה לעכל

Klayhamn

New member
תעכל תעכל...

הייתה גם הפייבוריטית שלי. מוכרחים להעיף אותה

רותי167

Well-known member
כמוני כמוך,ליז ודניאל מועדפות עלי ../images/Emo13.gif

הדינמיקה שם משנה את ההסתכלות על כל אחת ואחת מהן ולכן כרגע אני בעד דניאל וליז.

noaxxx

New member
קרדיט על ה'גמל', למרות שכוון במקור לאיתן ../images/Emo6.gif

שאפולי

New member
פתוח

מלוכלך (הכל מתלכלך סביב) אהבתי איך לידו היא לא דוחפת ידיים לצלחת. כשהיא אוכלת עם הבנות היא מזמינה סלט ואוכלת לכולם מהאוכל (פה ביס שם שעועית והכל עם הידים שלה)

niva99

New member
יש להם מין שיחה פוליטיקלי קורקט כזו סתמית

לגמרי. מעניין לאן נעלמה דניאל - משום מה לא רואים אותה יום שלם.

נעמה8080

New member
איך ליהי "מסבנת" את בן

תן לי קצת זמן.... חחחחחחחחחחחח והוא טמבל?! "אמשיך לנסות".... הוא לא מרגיש שהיא לא רוצה אותו, נרתעת ממנו, נגעלת ממנו?! כשאוהבים או דלוקים לא שמים על אף אחד! הכי רוצים להרגיש, לגעת, אבל היא מתביישת?! "ממש"! רק ליהי! היא נראית הכי לא ביישנית! אבל איך היא תגיד לו שהיא לא רוצה?! הוא יעיף אותה! הרי הוא אמר לה שאם לא יהיה ביניהם כלום היא בחוץ, לא? אפשר לראות כשאוהבים/דלוקים, וליהי אפילו לא קרובה לזה! הכיוון הוא נגדי.

niva99

New member
עכשיו הוא חופר לענת:,בזמן האחרון אני מרגיש ש

את מתרחקת ממני - כאילו WTF? היא חייבת לו משהו / הוא לא אמור להיות עם ליהיא בכלל...?

נעמה8080

New member
הוא צריך שתיים, עדי הלכה

אז עכשיו יש את ענת. ליהי לא רוצה אותו, אז שיהיה לו למי לבכות. איך הוא לא מבין שליהי לא רוצה אותו, איך?!

merilue

Well-known member
בן יודע שליהי לא רוצה אותו,אחרת מדוע הציב

לה אולימטום בעקיפין??שאם לא תהיה איתו,יש מצב שהיא בחוץ--מזעזע אבל, יש בי קצת שימחה לאיד:ליהי נענשת-מחוזרת ע"י מישהו שאשכרה מגעיל אותה קרן נענשת-דייט מהגיהנום,לא מאחלת דייט כזה לשונאים,אכלה אותה איך שאומרים,אם איתן פקפק ברגש שלו אליה-אחרי הדייט הזה-נגמר לה הסיפור,דניאל לא יודעת כמה היא הרוויחה מהדייט שלהם,איתן רק יבין כמה הוא רוצה את דניאל אתי-נו,למה להרחיב?הקהל מקיא אותה,האנשים בבית הפסיקו לכבד אותה,היא הפכה למעין מצורעת-מחכים רק שתלך

noaxxx

New member
בן וליהי...

בן כבר כמעט הגיע אל הבאר (/מקלחת)... ולא זכה לשתות ממנה.... הוא מיובש...תרתי משמע

למעלה