שמתם לב איך ציר הרשע

רגע רק רגע

Active member
את יודעת...

מנסה להגיע לבאר... זה באופנה לאחרונה
שבת שלום

רגע רק רגע

Active member
אם היית עונה עוד 5 דקות...

זה כבר היה - שבוע טוב
מקווה שהאוכל לא נשרף, עקב צפיית יתר של "הבור הבא". מממ... סליחה, "הדור הבא"
שבת שלום

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגתה אותי עכשיו,עשיתי הכנות לשבת

אתה לא יודע כמה אתה קרוב לאמת

נעמה8080

New member
אני כבר לא סובלת את השיר "היום יום הולדת"

הפרומו כזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןן. וראיתם איך וואלה מנסים לעבוד עלינו שיש דייט מוצלח? חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא סובל והיא גם, בגלל שהוא סובל

niva99

New member
מה היא חשבה לעצמה מראש?

שרק אם תרצה אותו והופס הוא כבר יהיה שלה? בכלל לכפות על בן אדם להיפגש בניגוד לרצונו צריך הרבה אגו.

נעמה8080

New member
וקרן הפליצה לידו אתמול והוא אמר לה לבריאות

חחחחחחחחחח כמה גועל בבחורה?! ליד גבר בדייט את מפליצה?! מה יהיה כשתהיו נשואים?! למרות שזה די ברור שזה לא יגיע לשם.

niva99

New member
../images/Emo5.gif

אולי יש לה בריחת גאזים? נראה שאני עולה כאן על סטארט אפ [ יש בעיה כרגע עם האספקה ממצרים].

noaxxx

New member
סטטוס לא מפרגן מהלילה...

"03:47את קרן זה פחות מצחיק היא יוצאת לחצר לעשן סיגריה. איתן נשאר לראות את הסרט. ממש דייט מהסרטים..." וזה היה נראה יותר גרוע מאיך שהם תארו את זה

niva99

New member
אבל כשהיא תחזור מהדייט אילו סיפורים היא תספר

כמה נהנתה אוהו הו...

ליאורי13

New member
קרן השפילה עצמה למוות בזה שנלחמה ללכת לדייט

נראה שהיחסים שם קרים נראה שאין כימיה ביניהם וזה בליינדייט שלא מוביל לשום מקום ולא זורם (למרות שהם ישנו יחד) קרן לכי ללמוד מיקסינג אנד מינגלינג - לא אוכלת יפה, עד כדי גועל, לועסת כמו גמל,מפליצה ותוקעת גרעפסים ליד גבר??!!! כאילו מה היא חושבת שהם מכירים שנים ומרגישה נוח לעשות את זה לידו? גם אם כן, עדיין לא מנומס לעשות את זה ליד אנשים ולא בשירותים. קרן לא שמעה על ריסמי שיניים ובמקום היא מנקה את השיניים עם הציפוניים? הלו? זה מגעיל ודוחה

niva99

New member
העיקר הייתה סגנית מלכת היופי

כשהלנה רלף נבחרה - מקווה שלא הפריחה ממנעמיה ליד השופטים.

KEEK

Member
מי אמר שענת אוכלת רק ירקות??? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ראיתם את הצלחת שלה עכשיו???

KEEK

Member
לא יודע.. אני רק יודע שכמויות כאלה

של אוכל גם אני לא אוכל.

Lichy7

New member
לא.. היא אוכלת רק ירקות

בכמויות מאוד גדולות אומנם, אבל התפריט שלה מורכב מירקות בלבד

KEEK

Member
ראית את הצלחת שהיא הכינה עכשיו?

המבורגר ענקי ומלא מלא צ'יפס שנינו ביחד לא מסיימים צלחת כזאת אבל רק ראיתי אותה מכינה את הצלחת.. לא ראיתי אותה אוכלת יש מצב שזה למישהו אחר

למעלה