שמתם לב איך ציר הרשע

Lichy7

New member
את זה לא ראיתי

הייתי מאוד עסוקה בדיוק בלהתחנן לאחותי הסרבנית שתביא לי פרוזן יוגורט. כמובן שלא הלך.. זה בטוח למישהו אחר, יש לה הפרעת אכילה ממשית. היא כמעט ולא נוגעת בכלום מלבד ירקות, ואם כן- אז היא תיקח ביס או שניים לכל היותר. היא אמרה לאיריס שהיא מאוד רוצה לטפל בזה ושהיא מתמודדת עם זה כבר כמה שנים

KEEK

Member
פרוזן יוגורט בשישי ../images/Emo2.gif

יצאת הכי ענת עכשיו. או שזה רק קינוח?
וכן לפני כמה דקות הראו את ענת בשולחן האוכל מתעסקת בסלט (מאוד גדול) ולא היה שום זכר לצלחת המפחידה שהכינה. לצידה ישבה ענבר... כנראה הצלחת היתה בשבילה.

Lichy7

New member
חחח ../images/Emo6.gif

יצאתי ענת?
ארוחת הערב תהיה רק ב 9, אז רציתי קצת פרוזן. בשביל הנשמה :) הבעיה היא שאחותי.. החליטה להיות אמא של סינדרלה. היא קודם כל אומרת לא, ורק אז מקשיבה למה שרציתי לבקש. ואז שוב אומרת לא. נשארתי בלי פרוזן, ומתוך הזדהות עם ענת נפלתי על צלחת נבטים. משביע כמו לשתות מים..

KEEK

Member
נבטים ../images/Emo5.gif

לא הבנתי איך דבר כמו נבטים
מפצה על פרוזן יוגורט

Lichy7

New member
../images/Emo10.gif

הלכתי למקרר וחיפשתי את הדבר הראשון שהוא אכיל. היה או נבטים או "זה לשבת, חכי לארוחה". הלכתי על הנבטים

efrat146

New member
ענת מקסימה אני מאחלת לה בריאות ואושר../images/Emo23.gif

איזה עצוב זה לראות תמיד את אתי מדברת לידה כמה היא (אתי) אכלה היום ואת כל האימרות הבעייתיות שלה בנוגע לאוכל. לפעמים נראה לי שהיא עושה את זה בכוונה

עינת 1

New member
אויי מזה מצחיק שכתבת "לצידה ישבה ענבר""

שכנראה היא אכלה את הכל.

נעמה8080

New member
בטח ביום ראשון בעריכה יעבדו עלינו

שהיה דייט מדהים ומלהיב משני הצדדים. ואז נבין שאסור להאמין לעריכה

נעמה8080

New member
אני לא מאמינה מה איתן וקרן משחקים

לנחש על איזה חפץ אני חושב/ת. חחחחחחחחחח

KEEK

Member
"דייט חלומי" חחחחחחחח

אם רק דניאל היתה יודעת שזה מה שהם עושים בדייט החלומי....

niva99

New member
הסתתרו שם הרבה רמזים אירוטיים (מצידה)

אם חיוכים ממזריים...

niva99

New member
יוני לא יודע מה זה - חוויה אנתרופולוגית

מוזר

noaxxx

New member
יוני:מאיפה הבאת לי את המילה הזאת עכשיו מה זה?

ואז ליהי מסבירה: זה חקר האדם ואז יוני: חקר נפש האדם ושוב ליהי: לא נפש האדם.. חקר האדם, שהאדם שונה בכל סביבה

niva99

New member
כל פעם הוא חוזר על המשפט:"אנחנו עוברים כאן

חוויה מדהימה"...כאילו דא? נקסט ! שימצא כבר מנטרה אחרת. חוץ מזה שיש בו יומרה להציג עצמו כמבין גם כשהוא לא.

למעלה