שנה טובה

פולספגן

New member
ברור שמראים לך שאתה
שמגן על משהו ללא שיהיה לך

הבנה בסיסית, זה גורם לך להתעצבן ולתגובותיי להיות מאוסות

Nachmanides

New member
הי אווזה פותה, שנים של דוקטורה ופרופסורה, העמדת פני מחוננת,

וחיים מאחורי משחק של תחכום - נשטפו לביוב ברגע אחד של הסח דעת.

נתפסת off-guard לחלוטין ופלטת משהו מן הרובד הפרימיטיבי (ראשוני, קדום) של תודעתך - שהשפה הראשונה בעולם היתה שפת המקרא, וממנה נבללו כל היתר, וכאשר מהממים אדם לתרדמת, ניתן לשלוף מן הרובד הפרימיטיבי שלו ראיה לראשוניות העברית.

כמה מטומטם!

בקורסים לסוכנים, מזהירים אותם לא להניח טלפון ליד המיטה, אלא הרחק ממנה, כך שכדי לענות לטלפון באשון ליל, יש לצאת מן המיטה וללכת מספר צעדים עד למקום הטלפון, על מנת לא להיכשל ולפלוט תגובה בלשון האם, אלא לנצל פרק זמן זה ופעילות גופנית מינימלית זו כדי להצטלל ולענות בהתאם לסיפור הכיסוי שלך.

נראה כי הפאבלט שלך היה ליד המטה, התעוררת, ראית ספור פנטסטי מדי, ומבלי לחוש בזיוף הברור לעין, מייד כתבת מבלי להצטלל ומבלי לעטות תחילה את ספור הכיסוי שלך.

מתי את מחליפה ניק?

פולספגן

New member
יש לך עוד חלום שאתה רוצה לשתף אותנו?

קח את ה-
שלך כי נראה לי ששכחת לקחת את המנה היומית שלך.

Nachmanides

New member
זה לא היה חלום, אווזה פותה.

נחשפת במלא טמטומך, ולא משנה כמה תארי .Ph.D באשפתך (אשפה - תרתי משמע), או היכן נרכשו.
אני משולל תאר אקדמאי כלשהו, אך גם אילו הורחקו מספר אונות ממוחי - אין סכוי שהייתי בולע מעשיה זו...

מתי את מחליפה ניק?

Nachmanides

New member
לא זה הענין, אווזה פותה. הענין הוא שבנית לעצמך בעמל

תדמית של אשה אינטליגנטית לעילא, אשת אשכולות, בעלת ידע רב-תחומי לכאורה, עם השגים אקדמיים רבים לטענתך, וברגע אחד של הסח-דעת ארע לך glitch שחשף כי את בעצם נטולת אינטליגנציה לחלוטין.

אני מזכיר לקוראים כי, בסברך שהשפה הראשונה בעולם היתה שפת המקרא, וממנה נבללו כל היתר, לא נראה לך בלתי סביר כי כאשר מהממים אדם לתרדמת, תיחשף מן הרובד הפרימיטיבי שלו ראיה לראשוניות העברית (מכיוון שהיא אולי נסתרת בגנום האנושי) לכשיתעורר, והאמנת לבדיה זו.

אינך תופשת כלל איזה טמטום הפגנת, או שאת תופשת, אלא שהסקת כי אין מוצא, זולת הפגנת אדישות מעושה, שוויון-נפש, והחלטה להמשיך בהתכתשות, בתקווה שהכל יאבדו ענין בטמטומך.

כגודל פלצנותך בפורומים - כך גודל הנפילה.

אשר לי - מעולם לא התהדרתי בתארים, אך גם אילו הורחקו מספר אונות ממוחי עדיין הייתי נתקף עוית צחוק לא נשלטת לשמע בדיה זו.

מתי את מחליפה ניק?

Nachmanides

New member
אין הוכחות. יש מעשיות, ומטרתן אחת - לנחם אותך להאמין

כי אינך בת-חלוף ללא שיור.
מכיוון שלא ניתן להכחיש כליה מטריאלית, לא נותר אלא לסגת לתחום האימטריאלי, אשר בקשר אליו ניתן לטעון כל דבר.
הדרך היחידה להיות נצחי, במובן מסוים, היא העלאת תרומה בולטת למין האנושי.
האנושות לא תשכח את, למשל, מוצרט, גם עוד 2000, 20000, או 200000 שנים...

Nachmanides

New member
לאחר התכתבותנו העניפה משך החג, ולאור בלעך

כבכורה בטרם קיץ, בלא חשיבה ביקורתית, ולו קלושה, את המעשיה המתוקה על תושב קליפורניה אשר התעורר מתרדמת והחל לדבר בעברית עתיקה - האינך סבורה כי את פתיה (gullible), במחילה מכבודך, במידה המסכנת אותך וחושפת אותך, פוטנציאלית, לפגיעת שרלטנים?

פולספגן

New member
הדבר האחרון שאפשר להגיד עליי הוא שאני פתיה

אני מוכנה להקשיב לכל דבר ובוחנת את הדברים בדרכי על פי צרכיי.

Nachmanides

New member
תסלחי לי! את פתי ברבוע, אם לא בשלישית!

גם אילו הורחקו בניתוח מרבית אונות מוחי - לא היה סכוי שאקבל מעשיה הטוענת כי גבר אמריקאי התעורר לפתע מתרדמת בבית חולים ודיבר עברית עתיקה, ועוד אטרח לשאול אחרים מה דעתם על כך.

אל תיכנסי למגננה עיוורת, אלא נתחי בשלווה ובקור רוח לעצמך מה פסול בתהליכי החשיבה שלך כאשר את בוחנת טענות על המציאות. (רמז: לא היית מקבלת מעשיה זו אילו נטען כי האיש התחיל לדבר קלטית עתיקה, מכיוון שאת סבורה בסתר לבך כי עברית היתה השפה הראשונה בעולם. היינו, יש לך bias מובנה בחשיבה, התומך במעשיות המקרא).

את, במחילה מכבודך, פשוט "נכה" בכל הנוגע לחשיבה ביקורתית, ואינני עויין אותך, אלא ממש מחבב, וחרד לשלומך...

פולספגן

New member
אם היית חי בעבר, היית מצטרף להוצאה להורג של כל המדענים הכי

גדולים של האנושות ועד היום היית חושב שהעולם שטוח

למעלה