שניצל

מצב
הנושא נעול.

דיברגנט חדש

Well-known member
אמר הפיזיקאי האיינשטייני |פנים|

רק הכלה ואמפתיה לקופסה הריקה ואין כניסה |נחמה|
צילומי מסך שווים יותר מאלף מילים |נחמה|
טמבל.png


גם |טמבל|, גם שקרן כרוני וגם פסיכופאט |נחמה|
טמבל1.png


גם בפורומים אחרים אתה מתעלה על עצמך |נחמה|
טמבל המשך.png


ולקינוח, המבחן שאתה מתגאה בו :)

טמבל המשך1.png


עובדה שהצגתי ראיות רבות לגאונותי באותו היום. מה לעשות? עובדה.
צילומי המסך שלי אומרים אחרת |נחמה|
לך למילון לבדוק את משמעות המילה :)
הדר אשוח? אני לא רואה אותו ממטר. אני הרבה יותר תותח ממנו. אז מה אם הוא התעשר? גם אני אתעשר.
הפוך גוטה, הוא לא רואה אותך ממטר, אתה זניך (זיך נישט) בשבילו ובשביל כולם |נחמה|
זאת הייתה בדיחה, ועוד אחת מצויינת :D
כרגיל, אתה שקרן כרוני כפי שהצגתי בצילום מסך מעלה, פשוט הבנת את הפאדיחה שעשית שאפילו סבא היה חרד לך.
כפי שראינו בצילום המסך, אתה פסיכופאט.
 

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ההורים שלך בשנות החמישים וכבר קשה להם|תוהה|
אני מתקרב ל 80 ועדיין לא קשה לי, אם כי קצת פחות קל!!
כמו שהרינגטון כותב, זה כבר ידוע שאתה משהו מיוחד, ועולה בהרבה על הממוצע מבחינת שכל, בריאות הגוף והרבה תחומים נוספים, אבל מה לעשות, לא כולם כך :)
 

רוב הזמן נח

Well-known member
השניצלים בשקיות הכחולות שאמא ואבא מביאים כשהם חוזרים מהקניות בסופר 🤷‍♂️

הנה, אלו:

צפה בקובץ המצורף 94862 צפה בקובץ המצורף 94863
ציפוי ציפס הכי גרוע. יש להם עוד סוגים טובים. אבל הם פירסמו שעשו מוצר חדש שניצל כזה מהודו. בדקתי שהיה וזה היה הכי טוב שלהם. אבל זה היה לזמן קצר ואז נעלם מהמקררים.

בדרך כלל ציפוי ביתי או מעודן, זה מה שאי קונה. או את מה שבתמונה עם הסומסום.
משום מה סופרמן ומשתפרת צוחקים. כנראה שיש פה איזושהי בדיחה אבל כנראה שפספסתי אותה 🤷‍♂️

אם מישהו ירצה להסביר לי אז אשמח. גם אני רוצה לצחוק 🙂

ולא. אני לא אוהב לא קטשופ ולא חרדל. אני שם את הנקניקיות בפיתה או לחמנייה ואוכל את זה ככה בלי כלום 🤷‍♂️

אלא אם כן ההנחיות שלי לאמא היו להכין גם צ'יפס ואז אני שם את הנקניקיות בפיתה ושם גם צ'יפס בתוך הפיתה וצ'יפס ליד.

אם ההנחיות לאמא היו להכין רק נקניקיות, אז אשים את זה בלחמניה ארוכה/שתי לחמניות קטנות ואוכל את זה ככה בלי כלום או שאכין לי צ'יפס במיקרו כי אולי זה מה שהעדפתי באותו יום במקום צ'יפס רגיל 🙂

אבל קטשופ וחרדל? אני אף-פעם לא שם. פשוט לא אוהב את זה 🤷‍♂️

הנקניקיות שאני הכי אוהב הן אלו:

צפה בקובץ המצורף 94976
אבל הרבה פעמים אין אותן אז למרות שהנקניקיות האלו הן הנקניקיות שנמצאות בעדיפות ראשונה, כאשר אין אותן, שזה רוב הפעמים (לא יודע מה יש להם. כנראה הסופרים בישראל פשוט לא משהו) אז העדיפות השנייה הן אלו:

צפה בקובץ המצורף 94977

אמא ואבא מכירים את כל ההנחיות וההוראות ועושים כמיטב יכולתם אבל המבחר בסופרים הישראליים הוא כאמור לא משהו אז הם גם מכירים את העדיפויות השניות ולפעמים אפילו השלישיות שלי באשר לכל מוצר ומוצר ואני פשוט מסתדר עם מה שיש 🤷‍♂️

דרך אגב, עבור נקניקיות אני לפי רוב כבר לא מטריח את אמא כי זה משהו שאפילו אני, שלא יודע לא לבשל ולא לטגן, יודע ויכול להכין בעצמי במיקרו. כשאני מקים את אמא לבשל, זה כבר בדרך כלל יהיה בשביל דברים יותר רציניים 🙂
פעם טירת צבי וזוגלובק היו ממש אותו הדבר בנקנקיות העוף האלה. עד שיום אחד משהו קרה וזוגלובק מישום מה שינו ממש לרעה את הנקנקיות שלהם.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
השניצלים בשקיות הכחולות שאמא ואבא מביאים כשהם חוזרים מהקניות בסופר 🤷‍♂️

הנה, אלו:

צפה בקובץ המצורף 94862 צפה בקובץ המצורף 94863
ציפוי ציפס הכי גרוע. יש להם עוד סוגים טובים. אבל הם פירסמו שעשו מוצר חדש שניצל כזה מהודו. בדקתי שהיה וזה היה הכי טוב שלהם. אבל זה היה לזמן קצר ואז נעלם מהמקררים.

בדרך כלל ציפוי ביתי או מעודן, זה מה שאני קונה. או את מה שבתמונה עם הסומסום.
 

אבי בן 1231

Well-known member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
שניצל פרגית, מצופה בביצה וקמח מצה או בפרורי לחם.
גם שניצל חזיר הולך טוב, אך שיהיה כשר.
 

משעממת14

New member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
בא לי שניצל עכשיו לא הוגן.
 

משעממת14

New member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
וואי בא לי שניצל עכשיו לא הוגן
 

משעממת14

New member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
וואי בא לי שניצל עכשיו לא הוגן
 

משעממת14

New member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
וואי בא לי שניצל עכשיו לא הוגן
 

ai27

Well-known member
אתה יודע מה אומרים
מי שלא יודע לבשל
שופך על כל דבר רוטב
או קטשופ
או רוטב חום
או גבינה
או פטריות
או שילוב שלהם

שניצל טוב
הוא יבש מבחוץ: בשר עטוף פירורי דגן ומטוגן.
 
נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
אתה יודע מה אומרים
מי שלא יודע לבשל
שופך על כל דבר
או קטשופ
או רוטב חום
או גבינה
או שילוב שלהם
בצפון אמריקה מי שלא יודע לבשל שופך על כל דבר קטשופ ואפשר במיוחד במסעדות מזון מהיר לראות אנשים ששמים קטשופ על דברים שלא תבין למה, כי זה מוזר והטעם בכלל לא משתלב, כמו למשל קטשופ על חביתה, קטשופ על בייגל, קטשופ על סנדביץ' subway, והדבר הכי מוזר שראיתי עד עכשיו - קטשופ על עוגיה.
 

ai27

Well-known member
בצפון אמריקה מי שלא יודע לבשל שופך על כל דבר קטשופ ואפשר במיוחד במסעדות מזון מהיר לראות אנשים ששמים קטשופ על דברים שלא תבין למה, כי זה מוזר והטעם בכלל לא משתלב, כמו למשל קטשופ על חביתה, קטשופ על בייגל, קטשופ על סנדביץ' subway, והדבר הכי מוזר שראיתי עד עכשיו - קטשופ על עוגיה.
השמועה היא שקטשופ זה הירק היחיד שאמריקאים אוכלים
כשהייתי בארה"ב לפני 15 שנה לחודשיים
ראיתי כמה עולים ירקות
והבנתי למה
 

SupermanZW

Well-known member
השמועה היא שקטשופ זה הירק היחיד שאמריקאים אוכלים
כשהייתי בארה"ב לפני 15 שנה לחודשיים
ראיתי כמה עולים ירקות
והבנתי למה
זה נכון, אבל הסיבה העיקרית שלא אוכלים כאן ירקות היא לא המחיר, אלא פשוט שאין להם טעם, כמו לאכול נייר.
 

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה אומרים
מי שלא יודע לבשל
שופך על כל דבר רוטב
או קטשופ
או רוטב חום
או גבינה
או פטריות
או שילוב שלהם

שניצל טוב
הוא יבש מבחוץ: בשר עטוף פירורי דגן ומטוגן.
לא יודע אם זה מגיע ממקום של לא לדעת לבשל. אישית אני מאוד מתקשה לאכול מאכלים ללא רוטב. זה לא משנה כל כך באיזה מאכל מדובר וגם לא מי הכין אותו. אני נוהג כך כשאני אוכל בבית, מתארח אצל אחרים, או אוכל במסעדה. פשוט אוהב את זה ככה. לפעמים אוהבַי מכניסים (או מכניסות בדרך כלל) את הרוטב למאכל, מתוך מחשבה שאני אוהב את זה. הן צודקות, אבל לא קולטות שאני רוצה דווקא להרגיש את הרוטב. כך שגם אם הן הכניסו אותו (או רוטב אחר) למאכל עצמו תוך כדי הכנתו, עדיין ארצה לפחות 'פס' של רוטב על גבי המוצר לפני שאכניס אותו לפי.
 

ai27

Well-known member
לא יודע אם זה מגיע ממקום של לא לדעת לבשל. אישית אני מאוד מתקשה לאכול מאכלים ללא רוטב. זה לא משנה כל כך באיזה מאכל מדובר וגם לא מי הכין אותו. אני נוהג כך כשאני אוכל בבית, מתארח אצל אחרים, או אוכל במסעדה. פשוט אוהב את זה ככה. לפעמים אוהבַי מכניסים (או מכניסות בדרך כלל) את הרוטב למאכל, מתוך מחשבה שאני אוהב את זה. הן צודקות, אבל לא קולטות שאני רוצה דווקא להרגיש את הרוטב. כך שגם אם הן הכניסו אותו (או רוטב אחר) למאכל עצמו תוך כדי הכנתו, עדיין ארצה לפחות 'פס' של רוטב על גבי המוצר לפני שאכניס אותו לפי.
על שניצל?
הוא יהפוך לספוגי
:sick:

🤮
 

Harrington

Well-known member
מנהל
באיזה רוטב קסום אתה משתמש?
משתנה. בדרך כלל מיונז, חרדל בהתאם למאכל, לפעמים אלף האיים ולפעמים קטשופ. פעמים רבות רוטב חמוץ-מתוק אך זה שוב יהיה תלוי במאכל. לעתים צ'ילי. הסיבה לכך שאמרתי שהשניצל לא יספיק להפוך לספוגי לא נובע מסוג הרוטב, אלא ממהירות האכילה שלי :). מה גם שלפעמים אשים את הרוטב בצד ופשוט אטבול בו כל ביס, כך שמה שכתבתי למעלה (הוספת רוטב בכל מחיר) יישמר, אך החשש מספוגיות לא תתקיים (אם כי זאת לא הסיבה שאעשה זאת. סתם עניין של נוחות לפעמים).
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה