שקר או אמת?

KingTino

New member
אין מה להיות שקר כאן

הכל אמיתי אבל זה רגעי, עד שהחמאס או הג'יהאד יבצעו פיגוע, והכל שוב יתבטל , זה עיניין של זמן מרים טוראן

די כבר להאשים את החמאס!

הניה אמר שהוא ישקול רגיעה כוללת אז אם יקרה משהו זה יהיה באשמת ישראל וחוץ מזה כל המחוות יהיו בגדה אז מה זה משנה אם חמאס ששולט בעזה ולא בגדה יבצע פעולות התנגדות בשדרות או פיגוע בתוך ישראל? לפני שכל היהוד מתחילים לקלל אותי שיהיה ברור שאני נגד פיגועים אבל זה פועל לשני הכיוונים

KingTino

New member
מה זה משנה איפה הניה שולט

למה הניה יש לו שליטה על החמאס בכלל? החמאס או הזרוע הצבאית של החמאס סופרים את הניה ומה שהוא אומר , וחוץ מזה מה זה ישקול רגיעה, למה הוא חושב שהעולם מחכה לזה שהוא יחליט אם הוא רוצה או לא רוצה רגיעה?תגידי מריומה את מחוברת למציאות או את לא, תתחברי למציאות ותביני במה מדובר , החמאס הוא ארגון טירור שנלחם נגד החופש והדימוקרטיה הוא מדכא את עמו במשטר דיקטאטורי נ.ב אני לא יהודי אני ערבי נוצרי

אז איך הוא נבחר בצורה דמוקרטית

ואיך אתה מסביר את זה שאם היו נערכות בחירות דמוקרטיות גם בגדה וגם בעזה החמאס היה מנצח. הדמוקרטיה העלתה את החמאס לשלטון והדמוקרטיה תשאיר אותו שם. למה כשחמאס הורג אזרחים הוא ארגון טרור אבל כשצהל הורג זה כאילו לא נעשה בכוונה?

KingTino

New member
הוא נבחר בצורה דימוקרטית

אבל אחרי שהוא עלה לשלטון על מי שלא בחר בו כמעט מת לא? שכחת מה החמאס עשה לפתח בעזה, זאת דימוקרטיה בעינייך? את חושבת שהוא בכלל מבין מה זו דימוקרטיה? צר לי להגיד לך מריומה, שהניה וכל תומכיו הם טירורסטים רוצחים , ובמיוחד רוצחי החופש

אם אתה כזה חכם אז למה לפי הסקרים החמאס

היה מנצח גם היום אם היו בחירות????????????? כנראה שכל הזבל שאתה שומע בתקשורת לא נכון

ההשתלטות על עזה לא היתה דמוקרטית, וזה שהחמאס

נבחר דמוקרטית זה חסר משמעות פרט לזה שזה אומר שרוב הפלשתינים בחרו לשלטון באירגון שפוצץ אוטובוסים, בתי קפה, מסעדות, לא יותר, זה לא מקנה לו יותר נקודות או יותר לגטימציה.

respecta1

New member
צודקת, עברו לטילים על גני ילדים

ומדי פעם פיצוץ איזה מרכז מסחרי, או טבח בישיבה.

לא הוכח שחמאס אחראי לפיגוע

והטילים על גני ילדים זה לא משהו מתוכנן הם יורים ואיפה שנופל נופל ישראל לעמות זאת עם הנשק החכם שלה מכוונת אותו על ילדים נשים וטף

respecta1

New member
אה זה לא משהו מתוכנן הם יורים ואיפה שנופל

גם הפיגוע בדימונה זה לא הם? ישראל עם הנשק החכם שלה מכוונת אותו על טרוריסטים רצחנים..

ישראל בעצמה פועלת כמו טרוריסטים

האזרחים המסכנים בשדרות,דימונה ובישיבה נהרגו בגלל האטימות הממשלתית לתהליך השלום ומהצד השני ישראל רצחה 150 אנשים כשרק חצי מהם היו חמושים והשאר ילדים וטף בעזה למה ישר לרצוח במקום להביא אותם למשפט?

שוב פעם...ט ר ו ר ../images/Emo26.gif אירגונים פלשתינים!

לנו ולמושג טרור אין שום קשר, זה לא מתחבר. האזרחים הישראלים נרצחו, והם היחידים שבאמת נרצחו כאן, (ילדים פלשתינים מעולם לא נרצחו, הם נהרגו), עקב הרצחנות ואידיאולוגיה של אירגוני הטרור שמקדש את המוות, שונא את החיים, ורוצה פלשתין במקום ישראל. תהליך שלום מעולם לא היה, גם עם ערפאת, הכל היה בכאילו, הפלשתינים מעולם לא באמת הכירו באנו ובזכותינו ואם לא אז לא היה שום תהליך. ישראל לא רצחה, ישראל הרגה או חיסלה מחבלים והאזרחים, היה להם מזל רע שהם היו, מבחירתם או שלא במקום ובזמן הלא נכון. למה להביא אותם למשפט? הם מחבלים, זה כמו לשפוט חייל אויב על זה שהוא חייל אויב, חייל אויב ואנחנו במלחמה אתה הורג או לוקח לשבי, חוץ מזה, למה שאנחנו נסכן חיילים בשביל להביא איזה נבלה למשפט? למה שנעשה מעשה כל כך מטומטם? עדיף לחסל מחבל עם מי שמסביבו על לסכן חיי חיילים כדי ש"יביאו אותו למשפט"

למעלה