שקר או אמת?

מעולם לא "רצחנו" "ימאים בספינה" או שאולי זו

הגירסה העילגת שלך לסיפור אלטלנה. מי שיורה אחד בשני הם הפלשתינים, ירי במשת"פים, ירי במי שמוכר אדמות ליהודים, ירי במי שפוגע בכבוד המשפחה, שימוש באזרחים כמגן אנושי, ירי של חמאס בפתח ולהיפך...

הוא לא אמר "לרצוח ימאים", הוא דרש מצה"ל לעצור

משלוח לא חוקי של נשק, שעמד להגיע לארגון בשם אצ"ל. ארגון שבין היתר עשה פיגועי טרור. חבל שאותם ימאים לא הבינו בזמן שבמדינה נורמלית לא ייתכנו שני צבאות. זה צריך היה להיות מובן מאליו. חבל שצבא לבנון לא מסוגל לנהוג כך עם חיזבאללה. ובעצם......... מה שבן גוריון עשה, אזרחי כל מדינה ערבית, לא חשוב איזה, יכולים רק לראות ולקנא - זו לאומיות, זו אחדות, זה קולקטיב! הלאומיות הערבית, לעומת זאת, מפנה כרגע את מקומה לטובת האיסלאם הקיצוני.

להפוך את ישראל למדינה עם רוב ערבי/פלשתיני?

אולי אתה לא מבין, הדרך היחידה שבה אי פעם הסיכסוך יפתר חייב לכלול וויתור מוחלט של הפלשתינים על "זכות" השיבה. זה חייב להסתיים ברמה העקרונית ואני לא נכנס כאן לפרטים, ב2 מדינות לאום נפרדות ל2 העמים, מדינה יהודית ומדינה פלשתינית. ולא זה לא מפחיד אותי אם מישהו אומר "אה זה גזעני" אז סבבה, שיהיה "גזעני", העיקר, מדינה אחת יהודית ומדינה אחת פלשתינית, כל דבר אחר זה חיסול/השמדת ישראל. אצל אנשים כמו "מרים טוקאן" הסיכסוך יפתר רק שישראל תיפטר. ומי שפועל שישראל "תיפטר" סופו שהוא זה שבסוף לא יהיה כאן. ישראל שהיא לא מדינה יהודית-ציונית היא לא ישראל, היא פלשתין, הוא XXX או ZZZ, זה לא משנה, ישראל היא לא.

respecta1

New member
ייאוש לא עושה אנשים להתפוצץ במסעדה

בכל מקום בעולם יש יאוש והרבה יותר מאשר אצל הפלסטינים, ובאף מקום בעולם אנשים לא מתופצצים באוטובוסים. גם אצל כל המחבלים שבאו מאנגליה ומחו"ל גם היה יאוש בגלל מחסומים? גם לאחרון ממזרח ירושלים היה יאוש מהמחסומים? דיי לשטויות האלה.

אושרי 7

New member
מה רספקטה אתה לא יודע?

גם בן לאדן פעל מתוך יאוש, מרוב המיליארדים שיש לו הוא התייאש, כמו כל הארכי טרוריסטים שבאים מרקע כלכלי שרובנו יכולים רק לחלום עליו, ברור שטרור נוצר מיאוש ומעוני. הרי ידוע שרק בשטחי הרשות הפלסטינית ישנו עוני, בכל שאר העולם הכלכלה פורחת וזו הסיבה שבגללה הם מיואשים ופונים לטרור.

זה נכון, אבל הבעייה היא שזה עובד גם הפוך...

על כל הקלה שישראל נותנת, נכנסת מוטיבציה של המחבלים להמשיך לכופף את הסהיוניה. בשבילם ישראל היא ממילא ציר הרשע. עוד מחסום, פחות מחסום - לא נראה לי שהם יכולים לשנוא את ישראל יותר מאשר הם כבר שונאים....

אלון 58

New member
ממשלת ישראל גזענית...?

כנראה ש"ממשלת סודאן" אולי מתאימה לך יותר. דרך-אגב,כל הכבוד על השירה העברית היפה שלך,מה דעתך לייצג את "פלסטין" עם שיר עברי?זה מתאים לך ויפה מאד,ועוד בקשה לי ממך:אולי גם הכניסיני תחת כנפך, וכדי שלא אהיה בדד אז תני לי יד. מתאים לך?אני בעד!

העמדה הרשמית של המפלגה ומרבית חבריה - לא!

מרצ, למרות שהיא מפלגת שמאל קיצוני, הזויה למדי בתחום המדיני, היא עדיין ציונית וזה אומר שזכות השיבה זה קו אדום, גם מבחינתה.

mgre

New member
אז ממש אין סיכוי שישראל

תסכים לזכות השיבה אה? מעולה

שום סיכוי, היהודים שמסכימים הם מיעוט מאד שולי

שאין לו שום יכולת השפעה, הוא אולי עושה קצת רעש אך חלקו באוכלוסיה באמת מאד מאד קטן.

זה נכון כרגע, כשהעולם הערבי עשה הכל כדי

להשאיר את אותם פלסטינים במעמד של "פליטים", על אף שכבר לא נולדו כאן. וזה נכון כשברור שבעולם הערבי שונאים את ישראל מסיבות אחרות, אך מתרצים את זה בעניין הפליטים. אחרי שבעולם הערבי יבינו את גודל העוול שהם גורמים ויתקנו אותו, חכה כמה שנים טובות של חיי שכנות טובים, ואולי אפילו יהודים שירצו לגור במדינות ערביות - ואז נראה אם תוכל להתמודד מול טענות צודקות של אזרחים ממוצא פלסטיני, שיתבעו את אזרחותם האבודה............ הרי גם ישראל לא תסכים לסיים לגמרי את החשבון עם מדינות ערביות שהלאימו רכוש יהודי. וגם אותן מדינות ערביות ייאלצו בסופו של דבר להסכים להעניק מחדש אזרחות ליהודים שגורשו מהן בעבר. זה כנראה לא יקרה לא היום ולא מחר - אבל מתישהו זה יקרה. כן, גם אם תימצא הנהגה פלסטינית שתוותר על זכות השיבה - את החלומות לא תוכל לקחת מאף אחד, וזו יהירות אפילו לנסות.

גם אם הערבים היו לגמרי לא עויינים אותנו,

תנאי בסיסי לקיום ישראל - רוב יהודי. גם אם יהיה שלום איזורי ועולמי, ישראל חייבת להשאר בית לאומי לעם היהודי וזה אומר שאף פעם לא תהיה כאן זכות שיבה. יהודים לא מחפשים לחזור למדינות ערב ולקבל שם אזרחות כי יש להם מדינה והיא ישראל. יש חלומות שתמיד ישארו בגדר חלומות, אין לי שום בעיה עם זה שכל 4 מיליון הפליטים יחלמו להם על היום בו יחזרו ל"אדמותיהם" אבל שלא ינסו, לא כרגע וגם לא בעתיד להפוך את החלום למציאות כי אנחנו נהפוך החלום הזה לסיוט.

מוחמד5

New member
מרים!

עם כובש ,יחשוב כעם כובש,יתנהג כעם כובש,יגיב כעם כובש ועוד יחשוב שהוא צדיק. אל תחפשי את הצדק בצד הזה של כדור הארץ. הם לא רואים את הגבנת שלהם,בתוך תוכם הם יודעים שהם נלחמים בילדים ןבנשים,שהרג החפים מפשע הוא חלק ממדיניות "גביית מחיר מהצד השני " ביטוי מזעזע. הם כך כך עוורים עד כדי כך שהם לא מסוגלים להודות שהרג של תינוק יונק הוא פשע. אל תצפי לא תתאכזבי. הכיבוש מחק להם את שארית צלם האינוש.

כל כך נכון מוחה../images/Emo7.gif

הקניבליזם היהודי במלא תפארתו משתמש ב"גביית מחיר מהצד השני " כעלה תאנה למעשיו השפלים

מוחמד5

New member
לא רק מעשים שפלים

מעשים של מוגי לב (אין לב - הביטוי לא נכון ), מעשי של פחדנים ,פחדנים שנטפלים לחלשים חסרי הישע. המוח של הרחוב היהודי כבר מעוות,התנהגות של עדר ,עדר ללא רועה ,כל מה שמנחה אותו זו דמגוגיה זולה ,שקרים שאין להם בסיס ושנאה ללא גבולות.

אילו "מעשים"?

האם אנחנו יורים מאחורי אזרחים? לא. האם אנחנו משתמשים באזרחים כמגן אנושי? לא. זה הפלשתינים עושים. מי נטפל? על מה אתה מדבר? אולי זה בדיות שאתה בודה מליבך, אולי זה ההסתות שהאימאמים מפזרים... היכן שקרים? דבר ת'כלס ולא בקודים וסיסמאות...

למעלה