שקר או אמת?

אתה חושב לטווח הקצר

פתרון צבאי טוב לטווח קצר אבל פתרון מדיני טוב לטווח ארוך אתה חושב שהשנאה הפלסטינית לא תנשך אותך בסוף כי אם אתה חושב שלא אתה טועה חמאס פורח בזכות השנאה לישראל

פתרון מדיני? 2 מדינות ל2 העמים? בטח גם זה לא

זה פתרון המדיני היחידי שאנחנו מציעים, מדינה ליאהוד, מדינה לפלשתינים. TAKE IT OR LEAVE IT

זה לא פתרון מדיני, זה חיסול מדינת ישראל

לגבי ירושלים, אפשר למצוא פשרה. ""זכות"" השיבה לא, נייט, NO, בחייים לא, לעולם לא, על גופתינו המתה, NEVER GOING TO HAPPEN, תמשיכי לחלום... 2 מדינות ל2 עמים, מדינה יהודית ציונית כאן, מדינה פלשתינית לצידינו, זה המקסימום - TAKE IT OR LEAVE IT.

כי זו הדרל היחידה שבה העם היהודי יהיה חופשי

עצמאי ואחראי לגורלו. זו הדרך היחידה להבטיח את ההשרדות שלו והחיים שלו. אין שום קשר לגזע, אנחנו עם ואנחנו זכאים להגדרה עצמית עצמאית כמו כל עם ואנחנו הקמנו את המדינה הזו לנו, לעצמינו, לא לך ולעם שלך, המדינה הוקמה ככזו ותשאר כזו. נקודה.

ההתעקשות הזו היא כנראה בתגובה להתעקשות

לחזור בדיוק לאותן אדמות שהיו לפני 60 שנה, גם אם בשביל זה צריך להתאבד, להתפוצץ באוטובוסים ולחיות כמו עכברושים במחנות פליטים. גם אני לא מבין מהיכן מגיעה העקשנות הזו שלהם - אבל זה כנראה גורם גם אצלנו לגל של עקשנות.

תקראי לזה מה שבא לך, אנחנו הקמנו את המדינה

כאן, אנחנו הקמנו אותה לנו, ולכן היא שלנו ולכן היא תהיה יהודית וציונית לעד! מי שלא טוב לו, אני מזמין אותו, בחום לנסות לשנות את זה, אני מזמין אותו להלחם בנו, במיוחד את כל השפנים הפחדנים שהם כולם רק דיבורים...רק שלא יתבכיינו לעולם על ה"נכבה" או ה"נאקסה" שהיאהוד עושים בהם...זה כבר יהיה נורא נורא פאטתי...

כנראה שזכות השיבה לא תתממש בזמן הקרוב

לפחות לא כל עוד מדינות ערביות ממשיכות להחזיק אנשים ממוצא פלסטיני ב"מחנות פליטים". ברגע שכל הפלסטינים יהיו אזרחים במקומות בהם הם נמצאים היום, יהיה מקום לשים את הנושא שוב על השולחן. אני מניח (בדעת מיעוט) שהזכות הזו תינתן בסופו של דבר, אבל לא במחיר של מחיקת ההיסטוריה וחזרה ללפני שנת '48ץ.

זה בחיים לא יקרה כי זו התאבדות וזה אחד הדברים

הבודדים שנמצאים בקונצנזוס, ממרצ בשמאל הקיצוני וימינה. "זכות" השיבה - רק למדינת פלשתין אם תקום, לא לכאן, בחיים לא ואם הם ינסו להכנס בכוח אז יהיה לנו יום קציר פורה במיוחד.

בכוח הם לא יצליחו, אין שום ספק.

אבל לאחר שהסכסוך ייפתר, אין שום סיבה למנוע ממי שהיה פה, לחזור לפה.

כל הכבוד לך עופר אנשים כמוך יביאו את השלום

אבל אתה צריך להפגין על הרצון שלך במימוש זכותם של מאות אלפי הפליטים ומשפחותיהם לשוב לאדמותיהם בישראל. וואו אני כל כך שמחה שגם בצד השני יש יהודים שמבינים שהפליטים צריכים לחזור!

באיזה סרט את חיה, זה לא שלום, זה מלחמה,

זה חיסול ישראל. מאות אלפי? אחד לא יכנס ואם ינסה נירה בו. הפליטים לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם לא יחזרו לכאן!

אם עופר מסכים לשיבה אז אולי יש עוד יהודים

שמסכימים להחזרת הפליטים לבתיהם וככה אולי יבוא השלום

יש מיעוט מאד מאד מאד קטן שולי והזוי שלאף

אחד לא אכפת מה הוא רוצה או חושב ואין לו סיכוי להשפיע כאן על כלום. יהודים שבעד הצפת ישראל בפליטים פלשתינים הם אנטי ציונים ואין כמעט כאלה, שוב פעם, הם ודעתם פשוט לא נחשבת, הם יכולים לדבר לקיר...

זאת כבר לא בעיה שלי

אם תחליטו להרוג אחד את השני זאת לא בעיה פלסטינית אלא בעיה פנימית שלכם היהודים

ליצנית! מלחמת אזרחים בין יהודים לערבים!

נראה לך שהיהודים כאן יסכימו להפוך למיעוט?

למעלה