שרון הזקן בפאניקה

s a r a h13

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif

"פתח את הג`ורה בערוץ 10 והתחיל לנבל את פיו המטונף על נתניהו" חחח.... קרעת אותי....
מותק-
הוא ראש הממשלה שלך- אין לך שום זכות לדבר עליו ככה
קצת כבוד- תתבייש לך

הוא ראש ממשלה-

אבל אני אישית לא מרגישה כבוד כלפיו. להיפך.הבנאדם הוציא מהבית אנשים בלי שום רגש, רק בגלל תיק פלילי מעאפן,זה לא בנאדם שצריך לכבד. תסלחו לי.

בלה בלה בלה

אני אישית לא מרגיש כבוד אלייך. להיפך. הבת-אדם לא מסיכמה לחוק שהתקבל בכנסת ובארץ ישראל בצורה חוקית ודמוקרטית רק בגלל שהוא לא נראה לה. זה לא בנאדם שצריך לכבד. תסלחו לי.

יוטו

New member
שהוא עשה את המעשה הנכון בלבנון

כול השמאלנים צעקו, מה שהוא עשה עכשיו זה הרבה יותר גרוע. .

נכון מאוד. בדיוק כפי

שזכותה (ואף חובתה) של הכנסת לחוקק חוקים. זה שראש הממשלה הציע הצעת חוק שעברה בכנסת שנוגדת את דעתך - לא אומר שאת לא צריכה לכבד אותו. כל אחד שלא חושב כמוך את לא מכבדת אותו???

מה פתאום?

אין לי בעיה עם אנשים שלא חושבים כמוני, זכותו של כל אדם לחשוב מה שהוא רוצה. אריאל שרון קבע חוק לא מוסרי, לא אנושי.... אני לא מסוגלת לכבד בנאדם כזה. אז אם אתה מפרש את המילה לכבד בתור לא לקלל, או לא לכתוב סיסמאות- בסדר. מקובל עליי. בכל זאת הוא ראש ממשלה. אבל לכבד אותו בתור בנאדם.... לא נראה לי. זה גם לא מגיע לו.

TheOrion

New member
הוא סך הכל לא חושב כמוך.

למה את לא מקללת את אותם "חברי כנסת ימנים" שהצביעו בעד החוק? את אותו ביבי נתניהו שתמך בחוק עד שלא יכול היה לשנות כלום ואז פרש? למה?

קודם, אני לא מקללת אף אחד...

ביבי נתניהו היה מאוים בפיטורים... לא אמרתי שהוא בסדר...

שוב - הוא פשוט חושב אחרת ממך.

זה לא אומר שבתור אדם את לא צריכה לכבד אותו. לפי דעתך החוק לא היה מוסרי. לפי דעתי זה לא היה מוסרי לשלוח לגוש קטיף כל שנה עשרות ומאות חיילים שהיו צריכים להיהרג שם בגלל המתנחלים. אין כאן שום קשר לכבוד..........

hornyman73

New member
אם חונקים כתום לאיזה צבע הוא הופך?

לא אנושי זה לגור בוילה שני מטר ממחנה פליטים. לא אנושי זה לשים טלאי על הבגד כשסה"כ מעבירים אותך דירה, לא מכניסים אותך לתא גזים. לא אנושי זה לשנוא אדם בגלל מוצאו. לא אנושי זה לרצוח ראש ממשלה. לא אנושי זה להיות כתום.

TheOrion

New member
כי הוא קיצוני.

המעשים שהוא תאר אכן אנושיים, אך מוגזמים בעליל. המעשים אותם הוא תאר הם מעשים שלא ייעשו, אך אנושיים. מעשה לא אנושי, הוא מעשה הרבה יותר חמור מזה, גם הרבה יותר חמור מששרון עשה. צריך להיות מעשה חמור מאוד(כמו פיגוע) כדי להיות לא אנושי.

אהממ

המעשה ששרון עשה - חמור דיו על מנת שיכונה "לא אנושי", ולו רק בשל העובדה שהוא הרס להרבה אנשים את החיים, שהוא גרם טראומה לרבים מהעם שלו - ילדים, חיילים, נוער, הורים.. וגם אדם, קיצוני ככל שיהיה, חייב לי תשובה על כך שאומר שאינני אנושית בשל דעותיי המדיניות. (טוב לא ממש חייב, אבל אשמח בהחלט לדעת..) לילה טוב!

TheOrion

New member
נמנמ

שרון לא עשה דבר מלבד להעלות את הנושא בפני הכנסת. הכנסת היא זו שהחליטה לבצע את המעשה. האם לומר את דעתך הינו מעשה לא אנושי? האם לומר את אשר על ליבך הינו דבר נורא כל כך?

למעלה