שרון הזקן בפאניקה

One Echoe

New member
אני מכיר את השיר..ואני רגוע.

ועניתי ביחס לשורה מהשיר. כלומר-שהתכוונת שלא רציתי להתעסק בפוליטיקה במשך השנים.
 

hornyman73

New member
אתם בחרתם בשרון!

אתם בחרתם בשרון...מה קרה? מה הוא לא טוב לכם פתאום? פחחח, אתם עלובים ופתטיים. הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
 

One Echoe

New member
אין לשרון תיק פלילי.

ואת חושבת שהוא עשה כזה צעד בגלל תיק פלילי? בחייאת ראבק. מה זה קשור בכלל לתיקים פליליים? מה, אם הוא יעשה את ההתנתקות התיק יעלם?(נניח והתיק קיים). את רואה את זה בצורה קצת שטחית. תחשבי יותר פתוח, תהיי יותר פתוחת אופקים. באמת נראה לך שזו הסיבה היחידה שהוא הוציא אנשים מביתם?
 

GD5

New member
תפסיקי לבלבל את השכל

יש לו זכות לכתוב מה שהוא רוצה, כמו לכל אחד פה. החלטת ללמד אותנו איך צריך להתנהג?
 
דווקא משום כך

דווקא משום שהוא ראש הממשלה, זכותו לדבר עליו ככה. כי בתור ראש הממשלה - אריאל שרון חדל להיות אדם פרטי. (to an extent..) והאמת היא - שאכן, קשה לי מאוד מאוד לכבד את האדם הזה, אינני יודעת אם אני מסוגלת לכך. ערב טוב!
 

יוטו

New member
כול מה שהוא אמר עליו - זה נכון

משום מה , קשה לי לזהות מי יותר גרוע . . .
 

hornyman73

New member
אתם בחרתם שרון. שכחתם?

הימין בחר בבגין ובגין החזיר את סיני. הימין בחר בשרון ושרון החזיר את עזה והשומרון. אולי המנהיגים שלכם חסרי חוט שדרה כמוכם.
 
למעלה