אני לא אשלח פה את תלוש השכר
שלי לכולם, אבל אני לא רעב, תודה רבה, אני מרוויח לא רע בכלל. אני התחלתי לעבוד בתחום במקביל לתחילת הלימודים שלי, כך שלשאלה הראשונה שלך - זה היה 5 שנים, עם סימן מינוס
לשאלה השניה - אני עובד במגוון תפקידים, אני משתדל להמנע מתכנות, ובעיקר מתעניין באינטגרציות וארכיטקטורה. כמובן שכרגע זה בעיקר אינטגרציות, עם נסיון נתח הארכיטקטורה יגדל
לגבי מבנה שכונתי... שמע, אוניברסיטה הפתוחה שוכרת כיתות בכל הארץ במבנים שונים ומשונים. קמפוסים משל עצמה יש רק ברעננה (הקמפוס החדש), בתל אביב (הקמפוס הישן, ליד את"א) ובירושלים (בגן הטכנולוגי), כל השאר - שטחים שנשכרו מבתי ספר ומכללות. למה? כי מטרת האוניברסיטה זה שוויון הזדמנויות, ולאילתי וקרית שמונתי מגיע ללמוד בדיוק כמו לתל אביבי, גם אם אינו יכול להרשות לעצמו ללכת לאת"א או כל מקום אחר, בין אם בגלל נטל כספי, בין אם בגלל נתוני קבלה לא מספיקים. יחד עם זאת, לסיים את התואר אפשר רק אם אתה באמת מסוגל לסיים את התואר, ומי שמסיים את התואר באו"פ, מסוגל לסיים את אותו התואר בכל מקום אחר. רק שבאו"פ הוא עושה את זה לבד, וזה בין היתר מה שמקנה לבוגרי או"פ את היתרון שלהם. אם אתה שואל אותי, כן, זה יהיה רציני לעשות שם תואר. הבוגרים של או"פ מתחילים כבר לתפוס תפקידים ניהוליים, וזה רק מראה כי א. הם יעדיפו בקבלה בוגרי או"פ אחרים, וב' - אחרים יסתכלו עליהם, ידעו מה זה בוגר או"פ ויחפשו כאלה גם. אבל תזהר לך, כי זה קשה, רוב האנשים שמתחילים ללמוד באו"פ - לא מצליחים לסיים.
שלי לכולם, אבל אני לא רעב, תודה רבה, אני מרוויח לא רע בכלל. אני התחלתי לעבוד בתחום במקביל לתחילת הלימודים שלי, כך שלשאלה הראשונה שלך - זה היה 5 שנים, עם סימן מינוס