שרשורררר ליוםם רביעי

בוקרררררררר../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif

אגם היום בידיעות-
בעלוקה למעלה יש תמונה של דודו טופז וכתוב: "דודו טופש זימן לתוכנית הבחורה של עצמו את אגם רודברג, שזה בדיוק מה שהוא עשה גם בתכנית הראשון של "הכל זז" אי אז לפני שנה. זה לא שהוא ממחזר, הוא פשוט הפך אותה לקמע
אז אחרי שהקראתי את זה.. אולי היא כן ךתייהיה?? אני ימות אם היא תיהיהההההההה
טוב בכל אופן אני יברר איזה שעות זה בערך 10 היום שכולם יראו כי לדעתי יש סיכוי שהיא כן תיהיה
ומזמנים מודרנים ש/ל ידיעות עם השער של מירי בוהדנה בעמוד 15 יש תמונה של אגם

einatit4

New member
להתראות.

אני מתנתקת מהמחשב ומהפלאפון.. אוחח אין לי כוח לזה יותר.. שבוע בלי זה.. נמאס לי.. אני גם כניראה [אמן אמן אמן] לא הולכת לאנשיי השנה, כי אני לא רוצה.. אני מקווה מאוד בשביל אמא שלי שהיא תדבר בזמן הקרוב עם בת דודה שלי ושתגיד לה שאני לא יכולה לבוא.... אין לי כוח לזה..
להת'

einatit4

New member
אוקיי עכשיו הכל מעולה../images/Emo13.gif

לא הלכתי.. ואני הכי שמחה עם זה בעולם.. לא הרגשתי בנוח ללכת, וסתם היה לי חרא של יום כי לא היה לי נעים מהבת דודה שלי.. וממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא רציתי ללכת.. אבל עכשיו הכל סבבה
רק שאין לי כוח לביה"ס..

בוקרררררררררר../images/Emo204.gif

הייתי בסוף בחתונה...
איך בכיתתיייי
, זה היה כל כך מרגשש...היא בת דודה ממש קרובה אליי, כמו אחותי הגדולה. והיא בכתתתההה וכולם בכוו
וגם, נפטר לה האבא.. :)() דוד שלי:( ז"ל.. אזזז ראו שהוא חסר ללהה...כי בחופה אמרו את השם שלו והיא כל כך בכתתתההה:(. אבל חוץ מזה היה ממש מעולה
נכון התבאסתי מאיך שאני נראית:)? אזזז כולם שם מזה עודדו אותתתייי..
הלכתי ופתאום דודה שלי עושה לי : "את נראית מיליון דולר
" היא הגזימה כע
? אבלל הם נתנו לי הרגשה של יותר ביטחון:p אויש והחצאית הייתה גדולה עליי היא מידה 42.. אז נתתי אותה לתיקון.. ושתבינו שצריך להוריד לי את זה מ42 ל34!! זה הרבהה אני פשוט שחיתי בהה.. והם הצרו לי אותה ועכשיו היא הייתה עדיין גדוללהה כנראה לא מדדתי אותה טוב
אז שרקדתי רקדתי עם יד אחת על החצאית שלא תיפול וכולם ירדו עליי שם
אממממ לאורך החתונה התבאסתי קצת כי היו כל כך הרבה מוזמנים שרק בסוף החתונה אמרתי לכלה (בת דודה שלי) שלום ומזל טוובב.. היא עשתה לי : "כבר חשבתי שלא הגעת
" חחח אהה אויש הגעתי למסקנה שאני שונאת חתונות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי עם דודה שלי רוב הזמן ואתם מכירים את זה שהולכים בחתונה ויש פול אנשים שאתם לא מכיים ואז הם באים : "אני זוכרת אותך פיצקעלךךך" ? אז כל אחד שם עושה לי את זה
אע והברמן התחיל יאתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה קטעים
הלכתי לשם עם אחותי ואחותי נראת בגילי.. היא לא נראית בת 19.. אז היא אמרה לו שהיא בת 19 ולא האמינו לההה.. אז דודה שלי באה ואמרה שכן ועיניינים עזבוו:p ואינ תיכננתי שאחותי תיקח שתי משקאות אחת לי ואחת לה
חחחחחחחחחחחחחחחח בלי שישימו ללבבב:p ואז הברמן כזה :" רגע..אז גם היא בת 19:)?" "איך קוראים לך?" "יש לך חבר?" חחחחחחחחחחחח ואני נקרעת שם
ואחותי רוצה לצעוק הצילו
והיו שם פול אנשים ששואלים את דודה שלי : "מי זאת היפייפיה הזאת
?" ואז : "הבת של מוטי
" והם : "ואייייייייייייייי איזה יפפפפפהההה" ואני כולי מסמיקה
אבל הם ל באת חושבים ככה
כולם אומרים את זה סתם לא לפגוע
אמרתי לדודה שלי כי היא עשתה לי : "ראיתתת כולם חושבים שאת יפה ואת אפילו לא רצית לבוא : ואז אמרתי לה שהם סתם אומרים את זה והיא שתקה
ורקדתי פוווווווול בחיים שלי לא רקדתי ככה *עם היד על החצאית שלא תיפול* ובנדוד שלי
כל הזמן שאלתי ואתו : "איך סבתא קוראת לךך:)?" והוא לא ענה לי:( אז כל האנשים שהיו שם אומרים לי : "אולי תלכי לרמקול ותשאלי אותו איך סבתא קוראת לו
?" ואז פתאום הוא ענה : "ג'וק שחור
" *ככה היא קוראתלו* אממ יצאה מגילה

היללי 2

New member
חחח הדסיי כפרהה!!!../images/Emo23.gif

חחחח רואה כולם יודעים שאת מהמתתת
חחח שמחה שנהנת יפשליייי ותודה על העידכונים
מאוהההההה

להלה שלללללללליי../images/Emo204.gif

יפה שלללללללללללללללייי מהממת שללללללללללליי איזה מתוקה אתתתתתתתת:] אינ אוהבת אותך מלאןן והתגעגעתי פולללללללללללל
לא הבנתי למה את לא במחשב מאז שאמרת שהחזרו לך אותו.. ולא יכולתי להתקשר כי הפלא מת:(

היללי 2

New member
חחח כפרעליךך>>>../images/Emo23.gif

לא יכלתי להיכנס כי היה תקלה והיו צריכים להחליף לנו במחשב אז זה היתעקב בעוד יומים
חחח כפרעליךךך

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיווו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חח וואי איךשכחתי להגיד לכםםםםםםם אתם זוכרים את בן דוד שלי זה שאני מאוהבת בו אבל הוא בן 30 (
)? אז הייתה לו חברה ועכשיו אין לוווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יופי דוווווווווווווווווווווווו:]:]:]:]

hila846

New member
חחחח דוסססס../images/Emo80.gif

הם בטוח לא אמרו סתםם את מהמתתתת ולה את קונה חצאית מידה 42
אם היא גדולה לא קוניםם או שמזמיניםם
משוגעתת שמחה שנהנתת

אע ועוד משו../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif

נכון צריך לשבור ת'כוס
? אז החתן כזה לקח תנופה והקפץ עם שתי הרגליים בקפיצה כזאת ענקיסטית
ובהתחלה אז הוא בא לקפוץ והבעל של דודה שלי כזה תופס אותו : "מה אתה עוששההה..?" ואז הוא שוב קפץ זה היה קורע למרות שזה לא מצחיק שמספרים את זה
אע ולא הלכתי היום לבצפר
.

למעלה