צהרריםםםםםםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
יואוווווווווווו איזה יום מצחיקק אם אני יפרט זה לא יגמר בחייםםםם בבוקר היינו בשיעור אנגליתתתת ואז הסתובבתי כזה לצד השני כי חברות שלי מאחור אז היא אומרת ליי שיר עוד פעם אחת שאת מסתובבת את מעתיקה מאמר מהעיתון באנגלית
אז אמרתי להה טוב המורהה אחר כך הכל היה כרגיל ואז שוב הסתובבתי אז היא אומרת ליי שירררררר יש לי מאמר בשבילך!!
אני כזה ממהה???
חחחחח בבסוף היא וויתרה לוי
כזה היה לי שלט של השם באנגלית בתוך הקלסר אז אני עושה לה המורה לשים את השלט? אז היא עושה לי לא תודה שיר את השם שלךך אני זוכרת טוב תאמיני לי
אחר כך שיעור ערבית עם המורה השמנה הזאתתת חחחח לדלת שלנו בכיתה אין ידית מצד אחד אז אנחנו לא סוגרים את הדלת והמורה השמנה הזאת בטעות ססגרה את הדלת אז ניתקענו היה כזה מצחיק
ובשיעור גאוגרפיה חטפתי מלא צעקות ו2 הרשמות חחחחח היא צעקה עליי יווואוו איזה פחדד מזה ניבהלתייייייייייי אבל היה מזה מצחיק
ומדעים היה הכי קורע.........
כל השיעורר היא צועקקת עליי ועל חברה שליי ואז חברה אחרת שלי עשתה קולות כאלה אבלכאילו היא אמרה משהוו אז המורה עושה אני נישבעת לכם מהצד זה נישמע כמו כתה טיפולית!!
יואוו איזה צחוקים זה יה המורה מזה סתומה
! והיא רצתה להביא לי הרשמההההה
חסר לה שהיא הייתה מביאה לי הרשמה על התנהגותת היא הייתה מתה!!! בקיצור נישענתי על הכסא ואז נישבררה המישענתתתתתתת
יואוווווווווווווווו איזה מצחיק זה היה
שעה צחקתי וכולם יוואוו איזה מצחיקק