שרשורררר ליוםם רביעי

היללי 2

New member
../images/Emo6.gifקורעיםםם../images/Emo23.gif

....תמיד ידעתי שאת מבריזנית לא קטנה

צהריים!!=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום נשכפתיי המוןן מצחוקקקק הרגו אותי מצחוק מאחורה במיוחד שרון..היה יום מזה כיייףף אבל..נהנתיי ומחר עד 2:35..:/לונורא זה כיף בצחוקים עם כולם בשעות האחרונות..חחחח..כמעט נרדמתי לה היום בשיעור מרוב עייפות...חחחח..ישלי שיעורים..:/ ועברתי היום עם חברה שלי שוב איפה שהערבים האלה עובדים כי זה הדרך לבית אז כזה הסתכלתי למעלה וקלטתי אותם מחייכים ואני צחקתי כזה אז אחד עושה לי "אהלן אהלן מה עניינים היום?בואו תעלו תעלו למעלה ואז התסכלתי אחורה כזה אז הוא עושה לי בואי תעלי למעלה הוא רוצה להתאבד תגידי לו שלא..ומזה נבהלתי מהם..:/שיהיה לכם המשך יום מקסים!=] זיווש יפשייליי אוהבתותך מלאא דבריתייי.. הדסו'ש שמחה שנהנת..ועם החצאית..חחחחחח..]]

צהרריםםםםםםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואוווווווווווו איזה יום מצחיקק אם אני יפרט זה לא יגמר בחייםםםם בבוקר היינו בשיעור אנגליתתתת ואז הסתובבתי כזה לצד השני כי חברות שלי מאחור אז היא אומרת ליי שיר עוד פעם אחת שאת מסתובבת את מעתיקה מאמר מהעיתון באנגלית
אז אמרתי להה טוב המורהה אחר כך הכל היה כרגיל ואז שוב הסתובבתי אז היא אומרת ליי שירררררר יש לי מאמר בשבילך!!
אני כזה ממהה???
חחחחח בבסוף היא וויתרה לוי
כזה היה לי שלט של השם באנגלית בתוך הקלסר אז אני עושה לה המורה לשים את השלט? אז היא עושה לי לא תודה שיר את השם שלךך אני זוכרת טוב תאמיני לי
אחר כך שיעור ערבית עם המורה השמנה הזאתתת חחחח לדלת שלנו בכיתה אין ידית מצד אחד אז אנחנו לא סוגרים את הדלת והמורה השמנה הזאת בטעות ססגרה את הדלת אז ניתקענו היה כזה מצחיק
ובשיעור גאוגרפיה חטפתי מלא צעקות ו2 הרשמות חחחחח היא צעקה עליי יווואוו איזה פחדד מזה ניבהלתייייייייייי אבל היה מזה מצחיק
ומדעים היה הכי קורע.........
כל השיעורר היא צועקקת עליי ועל חברה שליי ואז חברה אחרת שלי עשתה קולות כאלה אבלכאילו היא אמרה משהוו אז המורה עושה אני נישבעת לכם מהצד זה נישמע כמו כתה טיפולית!!
יואוו איזה צחוקים זה יה המורה מזה סתומה
! והיא רצתה להביא לי הרשמההההה
חסר לה שהיא הייתה מביאה לי הרשמה על התנהגותת היא הייתה מתה!!! בקיצור נישענתי על הכסא ואז נישבררה המישענתתתתתתת
יואוווווווווווווווו איזה מצחיק זה היה
שעה צחקתי וכולם יוואוו איזה מצחיקק

אני אקרא תכף:)../images/Emo204.gif

וואי מישי נכנסה הרגע למסן ותוך כדי זה שהיא נכנסה התשנתה התומת תצוגה שלה
, זה היה מאניב

היללי 2

New member
חברה חזרתתייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

דייי אתם לא יודעיםםם המחשב היתקלקללל וכ"כ היייתם חסרים ליייי!!!!! היה לי מלא דברים להגיד לכםם... היה לי מבחן ענקי אתמול שניכנס לבגרות אז כניראה זה משמיים שלא היה לי את המחשב... זהווו חזרתי לתמידדד!!!! אני אפילו לא ידעתי שאני לא יהיה שבועים כמעט במחשב..... דייייי איזהה כיףףף סופסוףף אני כאאאאןןן בערב יש לבנדוד שלי בר מצווה אז אני לא יהיה... אני מתחילה לעבור על הפרוםם.. מתה עליםםםםםםם

היללי 2

New member
../images/Emo10.gifהרבההה...../images/Emo23.gif

מיום שני שעבר בערך עד היום.... נכון שזהה עצובבב?? חחח כפרעליךך

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

דיברנו בפא אין לי מה להגיד חוץ מזה שהתגעגעתי ואני אוהבת אותך
*מהממת*

היללי 2

New member
חחח תודה מיכושש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כפרעליךך גמני היתגעגעתייייי

hila846

New member
הילוווששששש../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

מה קורה מאמי:)? שמחה שחזרתת התגעגעעתתיי
את רואה כל עקבה לטובהה
חחח לווב יייווווווווווווו

../images/Emo41.gifיעל אביחי ויקיר../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

תודה וסליחה על אתמול
. הוצאתי עליכם קצת ת'עצבים אז אני מצטערת
.

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםם

התחלתי להתחצף למורות
אין...שבועיים הצלחתי לא להתחצף אבל זה מתפרץ כבר
היום הומרה שלי שאלה אותי משהו וזה היה עוד 10 דקות לשיעור אז אמרתי לה "לא יודעת...אפשר לצאת?" אז היא שאלה שוב אז אמרתי לה "לא יודעת..! אפשר לצאת?" והיא שאלה שוב...אז אמרתי לה "לא יודעת!!!! אפשר לצאת כבר?!?!" חחחחחחחח אז האהבלה אמרה לכיתה "יעל צריכה 5 דקות הפסקה...צאי" אז אמרתי לה "תודה רבה לך מורתי היקרה..אני מודה לך" ויצאתי
שיגעה לי את השכלללל!!!!!!!!!!!! אחר כך מישהו מהשכבה שלי שבר 3 בלטות של רצפה עם היד
ירד לו מלא דם
ואז הרביצו לידיד שלי
ואז הוא בא לכפר סבא איתי

למעלה