שרשורררר ליוםם רביעי

עפתי לניסיון בחוג!!../images/Emo41.gif

זיווש יפשייליי אוהבתותך מלאא אהובתייי דבריתייי מתעלייךךך נשמתיי.. -שירק'י-

TOUSH

New member
עכשיו קמתי משינה../images/Emo122.gif../images/Emo210.gif

כמה ישנתי אמא'לה אני חולה בטירוף... עם דלקת ריאות
אני ניראת כמו איזה מתה

חזרתי ב5.. צהרייםםם../images/Emo110.gif

פיייי יום ארוך.. חחחחחחחח חילקו לנו תבחנים במתמטיקה ובסה"כ היו 6 תרגילים ויצא לי דווקא אחלה.. 85.. 2 טעויות ממש פיציותתתתתתתתתתתת
בגלל שזה 6 תרגילים יורד מלא.. ונסענו לחמדע בהסעה והורידו אותנו באמצע הכביש! היינו בלי מורה! היינו צריכים לנחש את הדרך! נשבעת לכם.. מזל שהיינו שם אני ועוד 2 ילדים סוף שנה שעברה באולימפיאדההה. הגענו ואף מורה לא בא לקבל אותנו אז מישי התקשרה לרכזת וזה והיא אמרה לה.. אז זה היה על רמקול אז מישי אומרת "תגידי לה שהנהג הוריד אותנו באמצע הכביש!!!" והרכזת עושה "מה אתם באמצע הכביש? תעברוו! אל תעצרו באמצע הכבישש!" ו-כ-ו-ל-ם נשפכייייייייייייים.. חחחחחחחחחחח היא יצאה ממש מפגרת..:p חחחח ואמרו לנו שעושים בחינות קבלה:| בסוף לא עשו.. זה מזה עיצבן אותנוו גם מביאים אותנו לשם וגם בחינות?! וזהווו האוטובוססססססססס המעצבן הזה היינו שעה באוטובוס!! באוטו זה היה לוקח גג חצי שעההה... בקושי זז.. יומטובבב לכם

חחח תתחילי להתרגל../images/Emo204.gif

לנו יש כבר 4 שאלות במתמטיקה.. זה עכשיו יהיה לכם בהדרגהה... בגלל זה אני שונאתת תמבחנים הקצרים האלה:S אני זוכרת שבמבחן הראשון שהיה לנו 6 תרגילים.. אז טעיתי בנתון.. העתקתי לא נכון מהדף
*אל תצחקו עליי:p אני אפילו להעתיק לא יודעת:p* ואז הייתי בטוחה שאני אקבל איזה 98..שירדו לי רק 2 נקודות בסוף אני רואה 90

זה בוחחןן../images/Emo110.gif

והיא אמרה בגלל שהציונים היו לא משוו אז רק אלה שקיבלו גבוה היא תחשיב לההםם.. והיום היא הסבירה מ-ל-א ואפחד לא הבין כלום והיא לא היתה מוכנה להסביר.. הקיצר מורה נוראית.. היא כל הזמן אומרת "אתם חמש יחידות צריך להספיק מלא בשיעור ושתבינו מהר!! אני לא יכולה להסביר לכם.. תעברו על הדף בבית אח"כ.." מה זה השטויות האלהה?:/ ואת יודעת כמה פעמים קרה לי שלא העתקתי נכוןןן? חח זה הכי מבאסס

חחחחחחחח אויי../images/Emo204.gif

חחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי את המורה המחליפה שהייתה לנו במתמטיקה מיכללללללללללל! אין לך מושג
היא פשוט דיברה מהרר ועשתה מהר וכתבה מהררררררררררר שאנחנו סיימנו להעתיק ת'תרגיל היא סיימה בלוח לכתוב אותו ומחקה
וכולם פשוט מתות מצחוק במהלך השיעור שאין לך מושגג!! וזה לא נכון שחייבים להספיק כל כך הרבה בשיעור אם אתם 5 יחידות..למרות שגמנחנו לומדות ממש מהר אבל לא עד כדיכך איך שאת מתארת את זה..

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אני בחייייייייייים לא הייתי אומרת שאני מתגעגעתתת למורה שלי של שנה שעברההה!!! של מתמטיקה ז"א.. חחחחחחחחח היאאא ממשש נוראיתת.. היא אפילו לא מסבירה.. היא כותבת על הלוח פותרת בעצמה ואנחנו מעתיקים.. היא מסבירה ומדברת עלצמה וגם מי שמקשיב לא מבייןן.. אנחנו מעתיקים היא כבר 2 תרגילייםםםםם אחרייייייי! חחח והיא גם לא רוצההה להסביר לנווו:|

והממ../images/Emo110.gif

אנחנו לומדים שם בעיקרון כימיה.. זה רק כמה ילדים.. החרשנים
אז היה ניסוי בקבוצות והיה כתוב לנו פיפטהה.. ולא ידענו מה זה אבל ידענו שזה חסר.. אז חברה שלי אומרת למורה "אין לנו פִיפטה" [ה-פ שלא מנוקדת זה כאילו כמו הניקוד של הג' במילה גמר.. נגיד גמר כוכב נולד
שלא תחשבו גמר אחר
] אז היא צחקה ואמרה שקוראים את זה פִיפֵטה... חח ואנחנו נקרעותתתתתתתת מהפאדיחוות.. זה נשמע כ"כ לא מצחיק אבל זה היה כ"כ כןן חח כמה צחקנווו

אמממ צהריים ערב..

אני עוד מעט עפהה עם חברהה לחברר שלה...
חחח נשמעע מוזר...
איזהה יופי שאגםם תהיה היווםם
אממ לא נורא לי אני יהיה פה חמישי שישי כי מחר אמא קוונה לי מחשבב חדש..
[מחחר היא הולכת לחנוותת..
] ישישישישישישישישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אממ שיר אצלנוו זה חמישיסטיים..
[חמישיות עליון..שם הגדוד שאנחנו איתוו מכיתה ד'..
] טוב עפפתיי להתארגןן ביו'ש אווהבתת מלאאא
+
+
פטרישלכם

חחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אצל חלקק זה חמשושים חלק חמישיסטים וחלק חמישיותתת.. חחחחחחח חלק בכלל קוראים לזה טטניקיםםםםםםם...

ערב טוב!=]../images/Emo41.gif

הייתי בניסיון עם חברה חוג ג'אז..אמרתי שאני בח' למה לא רציתי שיתקעו אותי אחרת..חחחח..ואני גמככה נראית קטנה..חחחח..היה ממש כיף אבל המורה היה מעפן הוא מורה כאילו רק מחליף הפעם כי המורה שלנו זאת מאיה מנולד לרקוד מהעונה הראשונה היא המורה שלנו והיא בחו"ל שבוע הבא היא תהיה..יאוו איזה חימום קשה היה איזה חצי שעה היה חימום ואנחנו איזה 7 בנות והוא היה מורה מזה מעצבן לא אהבתי אותו אבל שבוע הבא אני יבוא לניסיון אצל מאיה ואז אני יחליט למרות שנראלי שאני אלך..ולמדנו ריקוד נחמד היה לי קשה קצת בהתחלה ואז התחברתי והבנתי..ואני בערך יודעת בע"פ היה סבבה נהננו דווקא אני וחברה וחזרנו היה סבבה היינו קצת למטה ועלינו אבל היה סבבה חוץ מהמורה שהיה מעצבן אבל אני מניחה שעם מאיה זה יהיה הרבה יותר כיף ונוח וטוב!נלך שבוע הבא לניסיון ונחליט..אני צריכה לשכנע עכשיו את ההורים כי אמרתי להם שאני לא הולכת לשם..חחחחח..אבל הם יסכימו..חחח..עם קצת שיכנועים זה יעבוד..:]] לא עשיתי שיעורים היום אני תכף יעשה אינלי כוח לדחות אתזה..=] זיווש חיימשלי דבריתי אהובתי מתעליייך יפיופהה..וזה באמת היה כמו חזרה..=] אוהבת אותכם! -שירק'י-

למעלה