צהרייייייייייייייייים../images/Emo110.gif
וואייי איזה ייווווםםם בהתחלה כזה היה ריכוז של כל ביה"ס.. ואז באנו ללכת לכתות ואמרו לי מי המחנכתת שלנו
וכזה שישבנו בריכוז חשבתי לעצמי שלא אכפת לי מי תהיה המחנכת שלנו רק לא היא.. היא נראית קצת מפחידה.. הקיצר היא דברה.. היא רוצה שנתקשר אליהההההה להודיע אם אנחנו לא באים לבצפר
ועוד כל מיני דברים מוזרים כאלה.. לא ברור.. אח"כ היתה הפסקה וכנס שכבתי.. דיברו איתנו וזה.. והמנהללל אמר שחלק מהתלמידים יעשו
ה-ש-נ-ה בגרות במתמטיקה! אני חושבת שבאותו הרגע נפל לי הלב או משו כזה. אח"כ אמרו לנו תהקבצות בכתות.. אני במתמטיקה 5 יחידות [טפו טפו טפו.. חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה..] וברור לי שזה יכול להשתנות עוד 5 פעמים אבל אני שמחה לאללה:] בלי עין הרע.. והיא אמרה "יש פה איזה שני ילדים שיעשו את הבגרות השנה" וישררר ידעתייי שאני אחת מהםם כי מהכתה שלנוו יש רק 2 שהם חמש יחידווות. אמאאללהה אתם קולטים? זה כזה רחוק מממננייי:| ובאנגלית אני גם 5 יחידות בינתיים
מצטיינים ז"א.. טפו טפו טפו.. חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה.. גם רק עם עוד ילד 1 מהכתה.. תסלחו לי על החמסה ועל הטפו אני מפחדת קצת הרבה בזמן האחרון מעין הרע
וזההווו.. קצת מלחיץ אותי העניין שאני בכתה ט.. נראלי מוזר ביותר. מקווה שהיה לכם יום פסדר