שרשורר ליום ראשון

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

שמחה בשבילך(?)

חחחחחחחחחחחח:p../images/Emo205.gif

ככה הן המורות לערבית - ר=ע=ו=ת
תעצבני אותה:p חעחעחע כה"כ על אנגלית, שמחה בשבילך:]

צהרייייייייייייייייים../images/Emo110.gif

וואייי איזה ייווווםםם בהתחלה כזה היה ריכוז של כל ביה"ס.. ואז באנו ללכת לכתות ואמרו לי מי המחנכתת שלנו
וכזה שישבנו בריכוז חשבתי לעצמי שלא אכפת לי מי תהיה המחנכת שלנו רק לא היא.. היא נראית קצת מפחידה.. הקיצר היא דברה.. היא רוצה שנתקשר אליהההההה להודיע אם אנחנו לא באים לבצפר
ועוד כל מיני דברים מוזרים כאלה.. לא ברור.. אח"כ היתה הפסקה וכנס שכבתי.. דיברו איתנו וזה.. והמנהללל אמר שחלק מהתלמידים יעשו ה-ש-נ-ה בגרות במתמטיקה! אני חושבת שבאותו הרגע נפל לי הלב או משו כזה. אח"כ אמרו לנו תהקבצות בכתות.. אני במתמטיקה 5 יחידות [טפו טפו טפו.. חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה..] וברור לי שזה יכול להשתנות עוד 5 פעמים אבל אני שמחה לאללה:] בלי עין הרע.. והיא אמרה "יש פה איזה שני ילדים שיעשו את הבגרות השנה" וישררר ידעתייי שאני אחת מהםם כי מהכתה שלנוו יש רק 2 שהם חמש יחידווות. אמאאללהה אתם קולטים? זה כזה רחוק מממננייי:| ובאנגלית אני גם 5 יחידות בינתיים
מצטיינים ז"א.. טפו טפו טפו.. חמסה חמסה חמסה חמסה חמסה.. גם רק עם עוד ילד 1 מהכתה.. תסלחו לי על החמסה ועל הטפו אני מפחדת קצת הרבה בזמן האחרון מעין הרע
וזההווו.. קצת מלחיץ אותי העניין שאני בכתה ט.. נראלי מוזר ביותר. מקווה שהיה לכם יום פסדר

אימאלהההההההההההההה../images/Emo12.gif

בגרות השנההה??
גאונה שליייי
וגם לנו היה ריכוז איזה שיעמום? מה אבל זה לא מוזר גם אצלנו המוה מבקשת שנתקשר אם אנחנו לא באים
בבכל אופן שמחה שנהנת
!!

חחחח שייירר../images/Emo110.gif

כפרעלייך:p חחח
זההה כהה מוזררר! אצלנו פשוט לא באים ומביאים אישור אח"כ! בחיים לא ביקשווו שנתקשררררר אם אנחנו לא באייים
חח כולם כזה הסתכלו אחד על השנייייי תודהההה!

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מכירה את זה שמסתכלים כזה אחד על השניי שלא מבינים
איזה מוזר זהההה
אבל אצלנו זה ככה
או שמביאים אישור רופא אבל אםפ לא הולכים לרופא?

חחח הממ../images/Emo110.gif

לנו בכל השנים פשוט לא באיםםםם ואחרי שחוזרים מביאים אישווור.. אם זה יום או יומיים אז אפשר אישור מההורים ואם זה 3 ומעלה צריך רופאא.. אפעם לא הודענו לפנייי.. חלק לפעמים אומרים לחברים שיגידו שהם לא באים אבל לא יותר מזה
חח את רוצה להגיד לי שאת מתקשרת למורה כשאת לא באה?

אני לא../images/Emo12.gif

כאילו חברות שלי אומרות ואחר כך רגיל פשוט זה יותר ילידים אחרים בכתה שיש להם בעיות או משהוו שהם מבריזים הרבה מבצפר... בצופים שאני לא מודיע למדריכה היא רוצחת אותי
אני כבר אוהבת לא להודיה לה היא מזה מעצבנת שהיא מתעצבנת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

זה הענייןן.. שבקושייי לפעולות בצופים מודיעים כשלא באיים.. חח אז בבצפר? בחיים לא שמעתייי דבר כזהה

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא יודעת אצלנו זה תמיד ככהה... ויש לנוו כמה בנים בכתה שמלא פעמים בורחים מהשער של הבצפרר באמצע היום ואחר כך שעושים חקירה עם המשטרה מגלים שהם הלכו לפארק ליד הקניון ועישנו ויש לנו את הכיתה הכי בעייתית בבצפר אז אולי מקפידים יותר חחח לא יודעת בצופים ביכלל איזה קבוצה יש לנווו חחחחחחחחחח המרכז הנהגה אמר לנו שאנחנו הקבוצה הכי בעייתית בהנהגה ויש שלנו בעיות
איזה טמבל
אנחנו בסך הכל 6 בנות!!

hila846

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

אמא
מיכל איזה גאונהההה
ואוו כל הכבודד
יפה לךךך
אבל מוזר בגרות ב-ט'
אצלנו לא מתקשרים ומודעיםם המזכירה מתקשרת ושואלתת
שמחהה שנהנתת

חחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

כןן.. ועכשיוו אמרו לייי [הדס מפורום אמ"ל.. וגם פטרי..] שגם 3 יחידוות עושים בגרות.. כאילו 3 ו5.. ואולי עוד קצת ילדים מ4.. אבל נראלי שזה לא בטוח ושזה כדי להקל עלינו משנה הבאה.. אולי זה מה שאנחנו מחליטים.. נראה כבר מחר יש מתמטיקה שעתיים אני אשאל:p וזה באמת מוזררר! אני הייתי בשוווק כשאמרו, כי אתמול והיום בלבלתי תמוח לכולם שאני בלחץ שעוד שנה וחצי יש לנו בגרויות.. ופתאוםם השנהה..
חחח חפירה.. הילוש תודהההההההה

hila846

New member
ואיי אז זה נראה לי ממש אחלהה../images/Emo80.gif

זה ממש טובב שעושים לכם ככה כאילו עדיףף מאשר ששנה הבאה יהיה יותר:p חחחחחחח גמאני מזה בלחץ מהבגריותת:S נראה לי שאני אמוווווות אם יהיה לנו השנההה חחחחחח... בבקשהה מאמייי

חמסה חמסה טפו טפו טפו:p../images/Emo205.gif

חחחחחחחחחחחחחח:] כפרעלייך:] שמחה בשבילך
מלא מלא בהצלחה

למעלה